27.BÖLÜM - UYANIŞ

649 230 729
                                    


Herkese merhaba! Yirmi yedinci bölümle karşınızdayım! Bu bölüm Karaca'nın aldığı ilk kararları okuyacağımız bir bölüm olacak. Bölüm adından tahminleri olanlar varsa alabilirim 😊


Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Yorumlarda buluşalım! 


YORGUN'un desteklerinize ihtiyacı var. Oy verip, yorum yaparsanız çok sevinirim. Yıldızları parlatmayı unutmayalım!


Oy veren, yorum yapan, okuyan, YORGUN'u destekleyen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Destekleriniz benim için çok değerli. Hepinize keyifli okumalar dilerim...


Bölüm Şarkısı: Sezen Aksu – Yandı İçim


Giderken beni niye unuttun?

Yüreğine yük, omuzlarına ağırlık mı oldum? Kulaklığına kadar almışsın. Beni neden almadın?

Giderken beni niye unuttun?

Aklının ucundan geçip kalbine ulaşamadım mı? Ne yapar sorusu dimağına hiç takılmadı mı? Kırıp döktün giderken beni. Aklına düşenleri bir bir toparlayıp almışsın. Beni neden almadın?

Giderken beni niye unuttun?

Yollarına bağ, ayaklarına pranga mı oldum? ' Benimle gel ' desen, yollarda uzuvlarımın tek tek parçalanıp döküleceğini adın gibi bilsem de yine gelirdim. Bütün duvarlarını besleyip büyütüp yanına almışsın. Beni neden almadın?

Giderken beni niye unuttun?

Boğazına düğüm, aklına bağ mı oldum? Bütün herkesi kalbine sığdırmışsın. Neden beni kapıda bıraktın? Bütün felaketleri başıma getirebilecek kudrette olsan bile gönlüme sığdırmıştım seni. Öylece gitmişsin.

Giderken beni niye unuttun?

Sessizliğine söz, tavırlarına kılıf mı uydurdum? Bütün her şeyini alıp sessizce hiç gelmemiş gibi çekip gitmişsin. Marketteki fişine kadar almışsın. Beni neden almadın? Bir ben mi fazlalıktım sana? Bir beni mi unuttun?

Giderken beni niye unuttun?


"Ağzında bir pipo olsa tam hafiye olacaksın "keyifli sesine karşın yüzümde mimik oynamazken neredeyse suratımın tamamını kapattığından emin olduğum büyük güneş gözlüklerimin ardından ona baktım "sonbahar mevsimine göre kendini fazla gizlemişsin "dedi baştan aşağı siyah giyinmiş olduğum kıyafetlerime bakarak. Varlığımın hatırlandığından bile şüpheye düştüğüm şu sıralarda kendimi gizlemek gibi bir derdim yoktu. Nasıl rahat edeceksem o şekilde giyinmek istemiştim.


"Yine mi beni takip ettin? "Cevabını bildiğim soruyu yine de farklı bir cevap almayı umarak sorarken bıkkın bir nefes verdim. Karşımda her an kırılacak bir vaziyette duran yıpranmış ve kirli tabureyi çekerek oturdu.


Sabaha karşın sarsıcı itirafımdan sonra Kamer beni bir başıma bırakarak çekip gittiğinde çöktüğüm zeminden kalkacak güç bulamamış içim dışıma çıkıncaya dek hıçkırarak ağlamıştım. Ağlamaktan baş ağrım boyut atlamış peşinde midemi patlatacak bir bulantı ve dengemi yitireceğim şiddette bir baş dönmesi hediye etmişti. Vücudum bu kadar ağrı ve bulantıyı kaldıramadığından kendimi soğuk zemine bırakmış bir süre sonra gözyaşlarım eşliğinde uyuyakalmıştım.

YORGUNWhere stories live. Discover now