Bölüm 15..Saati takan kadın..

263 30 0
                                    



Piyanist " Aziz bey holdingi tekrar sizin istediğiniz düzene getirmeliyiz ama bu bunu ben ortaya çıkmadan ya yapacağız. Bunun için ne yapmamız gerekiyor?

Aziz bey " Bunu yapmanız için sizin mührünüze ve imzanıza gerek var. Mührü bulmamız lazım. Sizi bulduklarında mühür veya pasaportunuz yanınızda olsaydı beş yıla yakın zamandır kayıp olmazdınız. Kaybınızla birlikte holdingte üst kademe, korkunç bir ranta kavuşmuş oldu. Şimdi ortaya çıkarsanız daha önce size bir şey yapmamış olsalarda şimdi yapabilirler. Holdingin üst kademesi sizi görmemeli, tanımamalı ani ve şok bir operasyon olmalı.

Piyanist " Mühürle ilgili fi fikir yürütelim. mü mühürle otele geldim sonra biriyle buluştum si sizinle ilgili dilekçeyi, mühürleyip, imzaladıktan sonra o kişiye verdim

Aziz bey "Diyelimki dilekçeyi Amerika,da yazdınız ve gönderdiniz o zaman niye İstanbula geldiniz? İstanbula kadar gelmişken ertesi günü benimle konuşur, ikna olmazsanız benim ayrılmam için gereken dilekçeyi mühürleyip, Neriman hanımın ceo olması içinde gereken dilekçeyi mühürleyip işleme koyardınız.

Piyanist"Ama zaten so sonuç öyle çı çıkıyor.

Piyanist ve Aziz bey aynı anda birbirine bakarak "Neriman hanım" dedi

Piyanistin, hafızasını yitirip ortadan kaybolması en çok Neriman hanımın işine yaramış görünüyordu.

Piyanist "Aziz bey benim tanınmadan holdingin merkezine girmem lazım.

Aziz bey " Benden haber bekleyin içerdeki korumalardan bir veya ikisini ayarlamaya çalışacağım. Neriman hanımın odasına ve kendi odanıza girip mührü arayın.

Piyanist ve Aziz bey yürüyerek tekrar çocuk esirgeme yurduna döndüler. Çocuklarla vedalaşıp piyanist Tokatlı ve Recep birlikte Aziz beyin arabasına binip Beyoğluna çıktılar. Yeni tuttukları dairenin binasının önüne geldiler. Daire sahibi kadın onları kapıda karşıladı. Tokatlı piyanisti ve Aziz beyi kadınla tanıştırdı.

Kadın piyaniste "Mutlaka bir gece sizi dinlemeye geleceğim"

Piyanist "Sizi misafir etmek be beni memnun eder" Diye cevap verdi

Birlikte yukarıya çatı katına çıktılar.

Eşyaları hiç yoktu yeniden eşya almaları gerekiyordu.

Bu durum Aziz beye çok ilginç geliyordu içinden " Kadere bak adam Türkiye nin en zengin adamlarından çatısı kırık dökük bir ev için çabalıyor"

piyanistin arkadaşlarına değer vermesi Aziz beyi mutlu ediyordu.

Pazartesi sabahı piyanist Tokatlı ve Erol usta ahşap lambiri, testere, çekiç ve çivi alarak daireye geldiler. Recep otelin mutfağından ayrılamıyordu. Erol usta lambirileri boyuna göre kesiyor piyanist ve Tokatlı daire sahibi kadının getirdiği seyyar merdivene çıkıp, lambirileri çakıyorlardı. Aradan biraz zaman geçmiş, daire sahibi kadın onlara çay yapıp getirmişti.


Piyanist, kadının Tokatlıya bakışlarını sezmiş hoşuna gitmişti. Yüzünde manalı bir gülümseme belirdi. Tokatlı piyanistin gülümsemesini anlayarak ona manalı şekilde başını salladı. Birkaç saat sonra lambirileri çakma işi bitmiş. içine meşe renği karıştırdıkları yat verniğini, lambirilerin üzerine sürmüşlerdi. Tüm lambiriler aynı rengi almış daire sahibi kadın çok beğenmişti. Akşam üzerine doğru tamir işini bitirdiler.

SEFİL PİYANİST, Kırmızı piyano, TAMAMLANDI.Where stories live. Discover now