Club

2.8K 137 45
                                    

Щом изтеглих парите, които нашите ми пратиха, от картата си, се обадих на Делия да ѝ кажа да се облече, защото бях решила да отидем някъде да се позабавляваме. Оказа се, че е била някъде със Сайлъс и ми затвори още преди да е дочакала отговора ми. Хана, Шона, Изабел и Челси имаха Адска седмица, затова не се учудих, когато ми отказаха.

Адската седмица беше цели седем дни в първия семестър, през които те затрупваха с толкова есета и презентации, че свободно можеш да се побъркаш. Чаках моята с голямо нетърпение, за да можеше вече да се свършва и да мога да си отдъхна след нея.

След като не намерих никого, с когото да отида на клуб, се отбих до нас да се преоблека и излязох сама. Едва в таксито се сетих за Хари и набрах номера му.

-   Къде? - засмя се, щом вдигна, прескачайки частта с поздравите и преминавайки направо към съществената част.

-    "Хамър Джакс" да ти говори нещо?

-     Любимият ми нощен клуб - можех да усетя самодоволната му усмивка.

-     Чакам те на бара след двайсет минути.

Когато пристигнах, тъкмо пускаха една от любимите ми песни. Още тогава можех да кажа, че нощта ще е забавна. Седнах на най-отдалечения кът на бара и само след няколко минути бях привлякла вниманието на наистина привлекателен мъж. Изглежда няколко години по-голям от мен. Костюмът му на Прада му седеше главозамайващо. Беше преметнал сакото през рамото си и бялата риза, най-горните копчета на която бяха откопчани, очертаваше мускулестите му ръце. Тъмната му коса беше пригладена назад и проницателните сини очи се взираха настоятелно в мен. Имаше уверена походка и ясна цел, когато седна на стола до мен.

-     Сама ли си? - усмихна ми се.

-     Засега да, след малко няма да съм.

-      Какво ще кажеш да се позабавляваме до "след малко" тогава?

Хари го нямаше и вероятно щеше да дойде след няколко минути, ако нямаше трафик. Не се чувствах като негово притежание, нито веригите на сделката ни ме задушава. Ако исках да се възползвам от непознатия насреща си, просто трябваше да му пиша да не идва и при следващото му позвъняване да използваме презерватив. Но въпреки, че знаех всичко това, се отдръпнах на прилично разстояние от дяволски красивия мъж.

-        Не го разбирайте лично - започнах, - но очаквам притока си на оргазми да дойде съвсем скоро.

Aquiver Место, где живут истории. Откройте их для себя