Hidden

2.6K 153 13
                                    

Оказа се, че Марк ни викал на партито в къщата на братството, от което той бил част. Запознанството ми с него беше крайно смътно - не знаех дали заради изпитата вече чаша евтина бира или заради отчаяната нужда да усетя ръката на Хари между краката си отново. Най-много ми направиха впечатление проницателните му сини очи, които се стрелкаха между мен и Стайлс.

Не губих време и на секундата, в която Делия и гаджето ѝ се изгубиха в тълпата и вече нямаше как да ни разкрият, се отправих към дансинга. Уверих се, че Хари няма да ме изгуби от погледа си, когато седна на дивана до натискащата се двойка, и позволих на музиката да ме обладае. Движех тялото си в такта ѝ, езикът ѝ се плъзгаше по бедрата ми и ме караше да настръхвам от екстаза, зародил се в мен. Представях си, че ръцете ми са тези на Хари, докато проследявах извивките си. Замаях се с желанието си и всичката увереност, която се вля в мен.

Когато го погледнах с премрежен от цигарения дим поглед, сърцето ми заби яростно в гърдите, сякаш мъчейки се да изпревари баса. Беше захапал долната си устна, докато държеше картонена чаша в ръката си и се наместваше. Издутината в тесните му джинси му причиняваше видимо неудобство.

- Още - чух го да крещи, опитвайки се да достигне до мен, макар музиката да му пречеше.

Заподскачах, особено въздействана от реакциите му, и се обърнах с гръб към него. Завъртях таза си, сигурна, че съм изкопчила поне "мамка му" от него и преметнах косата си на едното рамо. Мисълта, че до мен танцуваха още десетки момичета, а той гледаше само мен, ме влудяваше. Изпълваше ме с чувство на задоволство и разкрепостеност, с което дотогава само алкохолът ме беше дарявал.

Когато му хвърлих бърз поглед за втори път, останах разочарована, защото го нямаше на дивана. Реших, че може би не бях толкова примамлива, колкото си мислех, и че може да е отишъл за още бира, просто защото тънеше в скука. Едва не изпищях, когато го видях на няколко крачки пред мен. Гледаше ме с най-самодоволната усмивка, която бях виждала на лицето му (а аз бях виждала много), и ме предизвикваше да му покажа какво мога, макар че вече го бях подлудила.

С най-дивата част от себе си обхванах гърдите си с ръце, продължих по плата на роклята и стигнах до вътрешността на бедрата си. Студените ми пръсти и топлата кожа ме изпратиха на съвсем нова част от рая. Повдигнах плата на роклята съвсем леко, само загатвайки какво има отдолу. Видях как отмята глава назад и адамовата му ябълка се надига и сваля мъчително, преди отново да впери гладния си поглед в мен. Дискретно повдигнах роклята си отново, този път разкривайки му доста повече. Огледах се, за да видя дали някой е забелязал, но всеки наоколо изглеждаше потънал в свой собствен свят. Очите на Хари се разшириха и нещо неразбираемо се изплъзна от устните му, преди да дойде при мен.

Aquiver Where stories live. Discover now