Movie night

2.9K 154 77
                                    

- Ашли - Хари стоеше на вратата с хартиени пликове в ръцете си, пълни до горе с покупки, - подръж това.

Вдигнах вежди, поемайки единия и отстъпвайки назад, за да може да влезе. Двамата ги пренесохме до кухнята, където ги оставихме на плота. Устните му се долепиха до моите, миг преди да увие ръка около талията ми и да се пресегне към един от шкафовете над главите ни.

- Какво правиш? - сбърчих вежди.

Делия я нямаше за поредна вечер и бях планирала да изтегля някакъв филм на лаптопа, за да гледам без да се налага да търчам след някого. Пазаруването с Изабел беше достатъчно изморително, че да не искам да контактувам с хора до края на деня.

- Ще правя вечеря - той отбеляза очевидното, свивайки рамене и изваждайки продуктите от пликовете.

- Виж, Хари, не съм в настроение за секс тази вечер, а и мислех да гледам филм, така че...

- Супер тогава - звучеше доволен. - Кой филм ще гледаме?

Скръстих ръце пред гърдите си, чувствайки как раздразнението се разлива по вените ми.

- Едно е да ми се обаждаш за каквото сме се уговорили на първо място, но друго е да се появявяш без никакво предупреждение и да искаш да правиш вечеря в моето пространство. А и ти казах вече, че не съм в настроение.

- Не искам секс, по дяволите, Ашли - засмя се, макар че беше сериозен. - Просто ще гледам филм с теб и ще ти сготвя. Толкова ли голямо престъпление извършвам в момента? И защо си толкова лабилна днес?

- Не смей да намекваш нещо за червените ми неприятности - предупредих го. - И добре, можеш да останеш. Просто внимавай да не загориш котлона или нещо-

Още преди да завърша изречението си, той изпусна пластмасовата кутийка, в която имаше нещо, което изглеждаше като сос, и то се разля по паркета.

- Мамка му! Стига, човече, изпуснах вече едно такова в магазина и го платих, не може да бъде!

Поклатих глава, връщайки се на дивана, откъдето бях станала, когато беше задумкал по вратата ми. Взех лаптопа в скута си, за да съм сигурна, че Хари няма да намери начин да го полее с вода, и отворих интернет браузъра, за да мога да потърся нещо интересно за гледане. Ако той си мислеше, че щях да се съглася да гледам някой филм с коли и престрелки вместо някоя комедия, само защото ми се беше натресъл, се лъжеше.

Aquiver Where stories live. Discover now