Sweet

2.8K 136 29
                                    

Щом се уверих, че Адската ми седмица и червените ми неприятности са приключили, набрах номера на Стайлс. Чудех се дали е толкова изгладнял за допира ми, колкото аз бях за неговия.

-    Секс услуги - гласът му беше дрезгав и с нотка на съблазън, - кажете моля.

-    Нещо против да изпратите някой, който ще може да ми свърши работа, пет етажа по-надолу? - изкикотих се.

-     По дяволите, Ашли, чаках дя чуя това цяла вечност.

Затворих му, сигурна, че преди секунда съм чула как вече отваря вратата на апартамента си. Ако Делия знаеше за това между нас, постоянно щеше да ми натяква, че сме като животни в разплоден период.

Имах време само да се преоблека в твърде скромно дантелено бельо, преди на вратата да се почука. Чудех се как е успял да слезе за толкова кратък отрязък от времето.

-     Стайлс - щях да го подразня за разрошената коса, преди грубо да ме прекъсне.

Ръцете му ме грабнаха така, сякаш се готвех да избягам, и след като изрита вратата зад себе си, ме прикова към отсрещната стена. Самата аз нямах желание да чакам каквото и да било, но отчаяно исках да видя колко силно ме желае, когато не ме беше виждал от седмица. А и бях купила бельото за него, исках да го оцени. Промуших ръка под дънките и боксерките му, бързайки да се добера до това, което исках. От мръснишката му уста се изплъзнаха няколко стона и още толкова заплахи. Знаех, че щеше да е по-разумно да го оставя първо да свърши, а после да го дразня, но дяволитата част от мен искаше да го види раздразнен, много раздразнен.

Успях да му се изплъзна и да изтичам до хола, където го примамих да седне на стола до масата. Целунах го, опитвайки се с това да прикрия, че издърпвах панделката от косата си. Дадох всичко от себе си да го залисам само за още няколко секунди, докато завържа ръцете му зад гърба. След съвсем малко успях, което беше последвано от дълбоко дрезгаво ръмжене срещу устните ми. Изкикотих се, ставайки от него, и се отдалечих на известно разстояние, от което можеше да види целия ефект от бельото ми.

-     Харесва ли ти? - запримигвах уж невинно - Обикновено толкова тънка дантела не ми е по вкуса, но тази е някак... Знам ли, може би възбуждаща. Какво ще кажеш?

-     Ашли, развържи ме - звучеше раздразнен, но не и толкова, колкото исках.

Прокарах пръст по панделката от едната страна на бикините си и мъчително бавно я дръпнах. Те се свлякоха пред краката ми, разкривайки му гледка, от която очите му се разшириха. Устата му зейна отворена, но той побърза да се съвземе и да ме изгледа сърдито. Дискомфортът от тесните му дънки се изписа на лицето му, когато отметнах едната дантелена презрамка на сутиена си и още по-голяма част от гърдите ми се разкри.

Aquiver Where stories live. Discover now