Company

3K 140 6
                                    

В четвъртък се бях изгубила в пропуснати записки, проекти и медицински книги, които трябваше да прочета. Прескачах от стая на стая, ровейки се из бумагите на Делия, за да намеря още от това, което бях пропуснала, макар да не бях ходила само на няколко лекции. Мислех, че Адската ми седмица започва и затова, когато телефонът ми звънна и видях, че ме търси Стайлс, част от мен изобщо не му обърна внимание. После обаче другата част в мен, която копнееше за него, надделя, и му вдигнах.

- Хей, преди да си казал каквото и да е, не мога да те чукам точно сега. Имам много работа и ако върви така, ще стоя и през нощта и пак няма да съм я свършила цялата. Имаш шейсет секунди да ми кажеш нещото, което искаш, а после ще ти затворя. - изстрелях на един дъх

- Ашли - засмя се, - може ли да дойда?

- Казах ти вече - врътнах очи, захапавайки молива си, за да не се пречупя.

- Добре, просто ще дойда. Няма да ти преча, обещавам. Просто компания, окей?

- Добре, става - свих рамене.

Какво пък толкова? Можеше да не се държи като мислещ с члена си този път. Или се залъгвах нарочно, само за да го допусна до себе си, или полудявах.

- Искаш ли да ти донеса нещо? Купих, ъм, вибратор... И в момента се чудя как се включва това нещо. За теб е, да се изясним. Та, ъх, да... Може да донеса и нещо за ядене? Снаксове? Или записки? Изпуснала ли си нещо?

- Стайлс, затварям - въздъхнах, преди да натисна червената слушалка.

Признавах, че да си представям Хари и вибратор в едно легло, беше примамливо, но предпочетох да науча как функционират мускулите. После щях да питам Делия какво означава, ако момче ти подари секс играчка. Сега не можех да си позволя да мисля за това.

- Леле, за първи път виждам Ашли Поуел да учи - чух смеха му зад себе си, преди да ощипе дупето ми, възползвайки се от това, че бях легнала по корем на земята.

- Наслади се - посъветвах го, - скоро няма да видиш това отново.

Знаех, че бях облечена в странното си зелено поло и долнището на пижамата си, но се чувствах достатъчно комфортно с него, че да му покажа тази си страна. Когато дойдеше време да бъда секси, щях да му замая главата. Сега просто не беше моментът, в който ми пукаше за това.

- Виж - натика ми пред очите гумено подобие на пениса си. - Има предимства - вибрира и главичката му се върти. Готино, а?

Aquiver Where stories live. Discover now