[Hoofdstuk 2]

1.4K 92 33
                                    

CHOSOO POV

Tring

Het volgende lesuur is tekenen. Een van mijn lievelingsvakken omdat je er vrij weg in kan. "We gaan kennis maken met die Taehyung." zeg ik tegen Yuka. "Wil je mij echt dood dan?" zegt Yuka wanhopig.

Ik kijk haar raar aan. "Waarom niet? We moeten sowieso vrienden worden, we zitten tenslotte nog een jaar met elkaar in de klas. Ga je hem blijven ontlopen?" zeg ik. Dat lijkt Yuka te overtuigen. "Nou nee, maar hij is zo knap, mag ik je hand hebben om in te knijpen als het me te veel wordt?" Vraagt Yuka. Ik lach me dood, ze wil mijn handje.

"Hij zit daar." ik wijs naar een tafeltje, achteraan in de klas. Hij zit daar alleen. "Kom we gaan hem vergezellen." Lach ik en ik trek Yuka mee.

Ik sta achter Taehyung. Yuka op een meter afstand. Hij tekent iets. "Wow dat is mooi". Hij lijkt te schrikken, kijk naar mij en zegt "Oh thanks". Ik hoor Yuka achter mij zachtjes naar adem snakken.

Ik begrijp haar, hij heeft zo'n mooie stem! Ik trek Yuka mee naar de andere kant van de tafel, we gaan zitten, recht voor Taehyung. "Zo, Kim Taehyung." toen ik zijn naam zei, begon hij te glimlachen. Ik voelde een kneep in mijn hand en besefte dat dat Yuka was. "Tijd om elkaar te leren kennen!" Zeg ik vriendelijk. "Sure," zegt hij terug met die prachtige, diepe stem.

Ik voel terug een kneepje in mijn hand.
"Ik ben Lee Chosoo en dit is mijn beste vriendin Park Yuka. Ze is nogal verlegen bij jongens," lach ik. Ik kijk opzij en zie dat Yuka me vernietigend aankijkt. Taehyung begint te lachen.

"Nou ja, mijn naam weet je al." zegt hij nog half lachend.
"Inderdaad. Vertel anders wat meer over jezelf". Zei ik, hij leek wel een interessant persoon. "Nou," begon hij. "Ik ben 17 jaar oud, ik woon in de Steenberglaan."
"Oh, dan woon je tussen ons in," zeg ik met een lach naar hem.

"Dat kan, ik ken de buurt niet zo goed. Ik ben pas 3 dagen hier. Oorspronkelijk kom ik van Seoul." zegt hij. "Wow dat is een eindje." zegt Yuka. Taehyung glimlacht naar haar. Ik voel een harde kneep in mijn hand. "Auw." schreeuw ik half.

Ik kijk Yuka aan. Taehyung lijkt niets te begrijpen van de toestand. Ik geef hem een teken dat hij verder kan doen met zichzelf voor te stellen.
"Uh, ik kan zingen en dansen, en een beetje rappen." ik knik. Maar Yuka kijkt naar hem alsof ze het hoorde donderen. "Zingen en dansen?" zegt ze.

"Ja, zingen en dansen. Is daar iets mis mee?" zegt hij een beetje geschrokken. "Oh nee hoor maar er is hier op school een jongensband, ik moest daar even aan denken." antwoord Yuka.
"Omg Yuka, kop houden," zeg ik.
We schieten alle 3 in de lach. Blijkbaar iets te luid.

Dit was het 2e deel :)! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden!
Ik vind het schrijven best leuk, dus je kan nog deeltjes en verhaaltjes van mij verwachten ;).

Xx me ☀️

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now