[Hoofdstuk 17]

1.1K 59 93
                                    

TAETAE POV

Tring tringggg

Het was middagpauze. Iedereen nam zijn lunch en vluchtte de klas uit.
Ik deed het maar traag, waarom zou je gaan rennen? Ik keek op, Jin stond op mij de wachten. 'Kom nou, straks is de pauze al afgelopen.' dringt Jin aan.
'Jaja whoa rustig.' zeg ik. Achter mij hoor ik gegiechel, ik draai me snel even om en zie Yuka en Chosoo.
Ik glimlach even en draai me terug om. Jin staat voor mijn neus. 'Kom mee.' zegt hij. Jin trekt me de klas uit.
We gaan half rennen. 'Waarom zo'n haast?' vraag ik. 'Jungkook wil wat zeggen tegen jou.' zegt hij snel.
Ik slik even, dat klinkt niet goed.
We komen aan bij de rest.
'Eindelijk.' zegt Namjoon met een zucht. Jin haalt zijn handen op en wijst naar mij. 'Ik heb nagedacht.' begon Jungkook. '2 dingen. eerste, we zouden morgen middag onze MV voor war of hormone kunnen opnemen aan het schoolgebouw. We krijgen 2 uur, ik heb het al gevraagd aan de directie en ik heb toestemming gekregen.' zei hij. Ik knikte, blijkbaar wist iedereen het al.
'Tweede, als fans onze dansjes willen leren, zouden we dan geen dance practice maken?' vroeg hij. Ik keek hem aan. 'Ik vind dat een geweldig idee!' riep ik enthousiast. Ik begon te springen en te dansen. Iedereen keek me raar aan. 'Vanaf nu noemen we je alien.' zegt Suga droog. Ik lach, coole naam! 'Dus, na school bij de studio. Dan nemen we de dans op.' zei Jungkook. Iedereen knikte. 'Kunnen we geen overdreven versie maken?' vroeg Hoseok. Ik begreep het meteen.
'Jaja omg Hoseok, amazing idea!' riep ik. Hoseok haakte zijn arm in de mijne en we gingen samen rondjes draaien en te schreeuwen. Bijna het hele plein keek ons aan, sommigen waren zelfs aan het filmen! Ik keek in de verte en ik zag Chosoo en Yuka facepalmen. Ik moest lachen.

time skip, na school ;)

Ik liep nog even snel naar huis. Ik was eigenlijk aan het rennen. Ik ging zo snel dat ik Yuka en Chosoo inhaalde, zij waren aan het fietsen.
Ik ging naast hun rennen. 'Hi Hi.' zei ik. Yuka leek te schrikken. 'Whoa boy, waar kom jij ineens vandaan?' zei ze.
'Ik moet gewoon even snel naar huis.' zei ik. 'Ja maar waarom zo snel?' vroeg Chosoo. 'We gaan een dance practice opnemen voor de volgende MV.' zei ik. 'Whoaaa cool.' zeiden ze tegelijk. 'Nou ik moet ervandoor, bye bye.' zei ik. Ik zette een spurt in en liep de hoek om. Toen ik thuis was aangekomen, sprong Momo meteen tegen mijn benen. Ik nam wat biefstuk en haar riem mee. Momo blafte. 'Volgen.' zei ik tegen haar. Ik nam de grote zak met haarverf en liep de deur uit. Momo rende ineens ver voor mij uit. Er stond iemand naar mij te zwaaien. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes, het was mijn zusje Mia!
Ik liep naar haar toe. 'Dag Taehyung, waarom zo'n haast?' zegt ze. 'Nou ik was van plan om met de boys een dance practice op te nemen.' vertelde ik. Mia keek mij vragend aan. 'Ik en 6 andere jongens hebben een band opgestart, we hebben nog maar 1 MV. Maar we gaan er morgen nog één maken.' zei ik trots. Mia haar ogen werden groot. 'Een band? Hoe noemt ie?' vroeg ze. 'Bts.' zei ik trots. 'Ik ga meteen opzoeken.' zei ze met een lach. 'Maar zoals je ziet ben ik terug van vakantie.
Wanneer kan ik Momo terug komen oppikken?' vroeg ze. Ik was helemaal vergeten dat ik Momo op een dag terug moest brengen. 'Uhh- I-ik, misschien in het weekend?' vroeg ik.
Mia knikte. 'Is goed. Tot later broer!' zei ze en liep verder. Ik zei niets terug, de brok in mijn keel is te groot.
Ik wil helemaal niet dat Momo vertrekt! Ik hou van haar, alsof ze ook een zusje is! Ik ga op mijn knieën zitten en knuffel Momo. Na een tijdje sta ik terug op en ren naar de studio.
Ik klop op de deur. 'Taetae is er.' hoorde ik Jin zeggen. Ik hoorde het slot ontgrendelen en ik zag Jin staan.
'Waarom zo sip?' vroeg hij. 'Ik moet in het weekend Momo terugbrengen naar mijn zusje.' zei ik. Jin knikte en liet me binnen. 'Heeee die Taehyung.' riep Hoseok enthousiast. Ik voelde me ineens weer blij. 'Hey hey.' zei ik terug. 'Ik heb haarverf spulletjes bij!'
Riep ik. Iedereen keek nieuwsgierig mijn kant uit. Ik gooide alle verf op de grond, ze konden gaan uitkiezen.

Na eeuwen, leek het wel, had iedereen zijn haarkleur gekozen. Ik had paars, Jungkook zwart, Suga oranje, Hoseok had donker rood, Jin en Jimin bruin en Namjoon blond met roze. Het was een kleurenfestijn!

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now