[Hoofdstuk 2]

1.2K 79 71
                                    

CHOSOO POV

"Heee Pabo!" roept Jungkook ineens. "Blijf met je vuile poten van mijn babe!" Taehyung kijkt van Jungkook naar mij. "Babe? Oh sorry wist ik niet." zegt hij onschuldig. "JEON JUNGKOOK IK BEN JE BABE HELEMAAL NIET!" Schreeuw ik.

"Oh jawel hoor, ik hou van jou en jij houd van mij," zegt hij op een dood normale toon. Ik kijk Yuka aan, ze maakt een raar gezicht. Alleen ik en Taehyung konden dat gezicht zien, omdat Jungkook achter Yuka stond. Ik en Taehyung schieten in de lach.

"Whoa wat is er zo grappig?" vraagt Jungkook geïrriteerd.
"Oh niets," Yuka draait haar langzaam om naar Jungkook. "Ugh" begint hij, "en die roodharige lelijkerd gaat nu weg in plaats van mijn babe af te pakken."
Ik vond het totally not fair voor Taehyung. Hij leek wel een nice persoon, en knap.

Taehyung kijkt verontschuldigend naar mij en Yuka. "Tot later," zegt hij. "Oh wow nee hoor, helemaal niet tot later." zegt Jungkook.
Ik kijk Jungkook vernietigend aan. In mijn ooghoek zie ik Taehyung zijn schouders ophalen. "Goed, dan niet," fluisterd hij in zichzelf.

Hij neemt zijn tekening en wil naar een andere tafel gaan toen Yoongi aan kwam lopen. Yoongi neemt de tekening uit zijn hand en begint hem te scheuren. Taehyung kijkt geschokt naar de kleine stukjes papier op de grond.

"HEE YOONGI, WIE DENK JE WEL NIET DAT JE BENT?" Roept Yuka. Ze is duidelijk boos. Ik ben ook woedend, wat heeft Taehyung hen ooit aangedaan? "Ik ben Min Yoongi," zegt Yoongi droog. Ik en Yuka kijken eerst naar elkaar en daarna naar Yoongi en Jungkook. "Stomme debielen," fluisteren we samen.

Tring tring

TAEHYUNG POV

Het is pauze. Ik zie Yuka en Chosoo naar buiten stappen. Zij zijn gezellige meisjes! Ik keek naar de stukjes tekening die op de grond liggen. Ik begin ze op te pakken toen ik ineens met een duw op de grond werd gegooid. Ik kijk op. 2 jongens, waarschijnlijk vrienden van die Jungkook. "Kijk eens uit," Zeg ik.

"Kijk zelf uit," zegt de langere. De kleine jongen begint de stukjes papier uit mijn hand te trappen. "Zielig hoor, je tekeningetje opruimen". Mijn hand begint te tintelen, het is helemaal rood. Ik staar ongelovig naar mijn hand en de stukjes papier die terug op de grond liggen. Er komen 2 mensen binnen lopen. 'Yes hulp' denk ik in mezelf.

Maar nee hoor, het zijn Jungkook en een andere jongen. "Aha Jin, heb je onze lunch bij?" roepen de grote en de kleine jongen samen. "Yup, broodje voor Namjoon en pasta voor Jimin," lacht de jongen die Jin heette. "Niet zeuren over eten, we zijn hier voor iets anders". Zei Jungkook en iedereen keek naar mij. Ik begon zenuwachtig te worden.

Jungkook liep naar me toe. Hij klonk rustig. TE rustig. "Jij moet van mijn babe afblijven." Ik begon aan een antwoord maar werd direct tegengehouden. "Ik doe helemaal niets met Chosoo zij kwam naar m-.." "KOP HOUDEN," riep Namjoon. "Om te beginnen : je lijkt op een tomaat met je rode haar," Iedereen barst in lachen uit, maar ik voel me beledigd.

"Ten tweede : de volgende keer als je met Chosoo praat, ben je dood. Als je naar haar kijkt ben je dood. En als ze je iets vraagt negeer je ze, anders ben je ook dood," zei Jungkook. Ik keek naar de grond, ik wist niet wat ik moest zeggen.

"Eeh is tomaatje verliefd?" Zegt Jimin. Ik deed mijn mond open om te antwoorden. Maar toen voelde ik 2 armen mij in een sterke knoop vasthouden. "Hou hem goed vast Hoseok," en zegt tegen mij ,",we gaan gewoon wat fun maken, wees niet bang." grinnikt Jungkook.

Dit komt niet goed, denk ik bij mezelf. "Wie begint?"vraagt Yoongi. Hij is blijkbaar binnengekomen. "Ik begin, hij is verliefd op MIJN Chosoo." zegt Jungkook. Ze gaan in een rijtje staan. Eerst Jungkook, dan Suga, dan Namjoon en dan Jimin. Jin gaat op een stoel zitten. Blijkbaar vind hij het leuker om gewoon te kijken. En Hoseok houd mij vast.

cliffhanger, whoooo. Het hoofdstuk begint lang te worden dus ik stop hier. Hopelijk vinden jullie dit leuk! Laat iets weten, alsjeblieft!

Xx Me ❤

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now