[Hoofdstuk 16]

1K 59 89
                                    

(Englisch speakue ⏫😂)

CHOSOO POV

Ik word wakker door het geschreeuw van mijn ouders. Ik stap uit bed en loop de gang op. Ik kan nog een paar zinnen meepikken. 'We moeten het haar vertellen!' schreeuwt mijn vader. 'Shhht niet zo roepen, anders wordt ze al wakker.' zegt mijn ma. Wat moeten ze mij zeggen? Ik ben benieuwd. Zou ik naar beneden gaan om het te vragen? Ik haal mijn schouders op en ga terug in bed liggen. Mijn klokje geeft 6u 25 aan, ik moet pas om 8u op school zijn..
Ik neem mijn telefoon.

C: Hey hey!

Y: Wow Chosoo, zo vroeg op? ;)

C: mijn ouders waren weer aan het ruziën..

Y: Oh sorryy

Y: Maar ik heb geweldig nieuws!

C: Oh ja? Wat dan? Ik ben benieuwd :)

Y: Ik mag tijdens de vakantie een maand naar Amerikaaaa!

C: Whoop Whoop! Je bent echt een gelukszak meid! Wanneer vertrek je??

Y: We vertrekken het eerste weekend van de vakantie, dus over 2 weken en 2 dagen!

C: Amazinggg

Binnen 2 weken is het vakantie. Ik heb eigenlijk geen zin in vakantie.
Nu ga ik 1 maand zielig en lonely zijn, omdat Yuka in Amerika is. Ik ga een maand weer alleen maar ijs en snoep eten. Zonder Yuka is niets leuk.
Ik mis haar nu al, ze is nog niet eens vertrokken. Maar toen dacht ik aan Taehyung. Hoe kon ik hem nu vergeten? Misschien kon hij ook wel een keertje afspreken? Ik kreeg terug hoop en glimlachte. Ik zocht in mijn telefoon naar de MV van save me.
Ik keek alles terug opnieuw. Voor het eerst valt mij op dat de rest van de groep ook goed is. Ik had alleen nog maar op Taetae gefocust.. Ik ben benieuwd welk liedjes er volgend uitkomt! Ben ik aan het fangirlen?
Ik wordt de grootste fan die er bestaat! Denk ik blij. Ik lach en ga me maar wassen.

Ding dong

Waarschijnlijk is het Yuka. Ik trek mijn jas aan en zeg mijn ouders gedag, ik doe alsof ik vanmorgen niets heb gehoord. Ik druk op het knopje van de garage. Ik neem mijn fiets en stap buiten. Ik zie Yuka staan. Ze lijkt gelukkig. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. 'Hi Hi.' zegt Yuka vrolijk.
'Vrolijk vandaag?' lach ik. Ze knikt. 'Als je net een reis naar Amerika hebt gekregen denk ik dat je hetzelfde doet.' zegt ze. Ik knik. 'Gaat het wel? Ik bedoel.. Je ouders maakten weer ruzie?' vroeg Yuka ineens bezorgd.
'Niet echt.' zei ik. Yuka keek me raar aan. 'Wat dan?' zei ze. 'Nou vanmorgen toen ik wakker werd waren riepen ze "We moeten het haar vertellen". Maar ik begrijp niet wat en waarom.' zei ik. Yuka knikte. 'Waarschijnlijk is het niets ergs. Je moet wel wachten totdat ze het zelf zeggen, niet aandringen ofzo. Iets belangrijk zeggen tegen een dochter van 17 is niet altijd makkelijk.' zei ze lachend. Ze bracht me weer aan het lachen. Yuka kan altijd van iets verdrietig en erg, iets leuks maken. Dat is 1 van de vele redenen waarom zij mijn beste vriendin is. Ik stap op mijn fiets. Ik wou de straat oversteken. Ik keek links en rechts, maar toen ik rechts keek zag ik Taehyung. 'Hee kijk dat is Taehyung.' zeg ik tegen Yuka. 'anders wachten we even?' vraagt ze. Ik knik. We stappen terug van onze fiets af. We kijken naar Taehyung. Ik bezig te zweten. Wat scheelt er toch met mij? 'Wat een badass.' zegt Yuka. En inderdaad, hij komt wel heel stoer aangelopen.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now