[Hoofdstuk 28]

726 52 28
                                    

Ik hou teveel van deze foto :)

TAETAE'S POV

Er werd iets in mijn gezicht gedrukt. Het voelde als een hoofdkussen. Ik schrok en probeerde naar adem te happen. Het lukt niet. Mijn benen trap ik wild in het rond en met mijn armen probeerde ik het hoofdkussen weg te duwen. Mijn benen raakten niets en armen hadden geen kracht.

Ik kon niets anders doen dan mezelf over te geven. Ik lag gewoon plat op bed terwijl ik zat te stikken. Ik denk aan mijn ouders, aan Mia, aan mijn broer, aan Momo, aan bts en Chosoo in minder dan 5 seconden.

Ik voel dat ik stop met ademen en dat mijn ogen sluiten zich langzaam. Het laatste dat ik voel is het hoofdkussen dat van mijn hoofd wordt getrokken.
Toen, voelde ik niets meer.

Ik sprong schreeuwend op. Mijn ogen gaan langzaam open en ik besef dat dit een droom was. Ik sta in het midden van de kamer. Mijn ademhaling en hart gaat sneller dan een ruimteschip dat net de ruimte word ingeschoten.

Ik val op mijn knieën en probeer even helder te denken. Toen werd de deur ruw opengegooid en ik zie Jungkook op me af rennen. Hij gaat op 1 knie zitten en kijkt me aan. 'Wat is er gebeurd?' vraagt hij bezorgd.
'I-ik had denk ik een na-nachtmerrie.' zegt ik.

'Het gaat echt niet beter met jou he?' zegt Jungkook. Ik zucht. 'Ik weet het niet meer hoor.' zeg ik. Mijn hart gaat nog steeds tekeer als idk-wat-er-fking-snel-gaat. 'Word nou eens rustig.' zegt Jungkook fluisterend. Ik schud mijn hoofd terwijl een traan mijn ooghoek verlaat. Jungkook zag dat waarschijnlijk, omdat hij mij in een soort knuffel trok.

Onze schouders raakten elkaar. Zijn handen legde hij op mijn rug. Ik deed een mini klein snikje. Ik kneep mijn ogen stijf dicht. Zo zaten we daar nog even. Hij liet los. Ik zette mijn handen op mijn knieën en keek naar de grond.

Ik zuchte. 'Hoe laat is het?' vraag ik.
'Iets na 5u.' zei hij. 'Owh uh sorry dat ik je wakker hebt gemaakt.' zei ik.
Jungkook schudde zijn hoofd. 'Helemaal geen sorry, doe ik zonder probleem.' zei hij. Er kwam een kleine glimlach op mijn lippen.

'Ik ga mij douchen.' zeg ik. Jungkook kijkt me lachend aan. 'Dat is blijkbaar één van je lievelingsdingen om te doen.' zegt hij. Ik lach. 'Misschien wel.' zeg ik. 'Nou ja, ik laat je maar.' zegt hij.

JUNGKOOK'S POV

Ik stond op en liep naar mijn eigen kamer. Ik was aan het praten met Namjoon, voordat Taehyung begon te schreeuwen. Ik ontgrendelde mijn telefoon en zag dat Namjoon me zat vol te spammen.

N:Hey Jungkookie!
Waar ben je naartoe?
Ben je dood ofzo?
Kookie??
Jkjk?
Golden maknae?
Heyoooo?
Haloooi?

JK: wow doe eens rustig, ik ging weg omdat Taehyung ineens begon te schreeuwen..

N: ow sh*t, sorry.. Gaat het met hem?

JK: is niets, hij doucht zich nu..
Maar ik denk niet dat het beter wordt..

N: Misschien is een dagje met bangtan wel een goeie afleiding?

JK: hmm we'll see.

N: oki

JK: Ik heb wel wat leuks ontdekt.

N: Wat?

JK: Taehyung voelt wat voor Chosoo :)

N: Hoe ben je dat te weten gekomen?

JK: Ik liet een foto zien, hij werd helemaal rood en hij kon zijn ogen niet van haar afhouden :)
Dat waren de 5 minuten dat hij meest heeft gebloosd in z'n hele leven. Daar ben ik zeker van ;)!

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now