[Hoofdstuk 9]

999 73 108
                                    

TAETAE POV

De wekker gaat af. Ik besef dat ik naar school moet. Ik stap rustig uit mijn bed. Ookal beweeg ik super rustig, het doet super veel pijn. Ik hoop dat ik Jungkook niet tegenkom. Of iemand van zijn groepje.. Ik moest denken aan eergisteren. Toen Yuka en Chosoo op bezoek kwamen, ik was super gelukkig.

Maar ik heb het gevoel dat dat vandaag gaat veranderen. Ik doe geen verband aan, ik heb gelezen dat frisse lucht ook gezond is. Ik trek een shirt aan. Ik neem een appel en ga richting school. Omdat ik langs de straat van Chosoo moet gaan, zie ik Yuka aan de voordeur van Chosoo staan.

Ze zwaait naar mij. Ik zwaai terug, met een pijnscheut natuurlijk. Ik kom aan bij Yuka wanneer de deur opengaat, Chosoo komt naar buiten.
'Oh hey Taehyung'. Zegt ze. Ik zwaai naar haar. Yuka kijkt naar Chosoo, 'vergeet je niet iemand?' zegt ze.
'Oh hey Yuka'. Zegt Chosoo snel.
Ik lach.

Als we op school aankomen, gaan Yuka en Chosoo naar de fietsenstalling. Ik ga naar de normale ingang, zo lijkt het niet of we met z'n 3tjes naar school zijn gekomen. Ik stap de deur binnen en de bel gaat. Ik ga naar de klas. Ik open de deur dan zie ik Jungkook en Namjoon naar mij kijken.

Ik slik en ga op mijn plaats zitten. Even later komen Yuka en Chosoo ook binnen. Ze gaan achter mij zitten. Ik voel me plotseling veiliger. De les begint, die is zoals altijd saai.

Tring tring

Het lesuur is afgelopen. Het is pauze. Ik neem een appel en stap de klas uit.
Na een kwartier gaat de bel weer. De pauze is afgelopen en ik leef nog, geen Jungkook die me begint uit te slaan. Ik wil terug de klas in stappen toen Jimin naast mij kwam staan. Hij drukte op mijn ribben.

Ik maak een raar geluid van pijn. Hij lacht en loopt de klas binnen. Ik volgde hem en ging op mijn plaats zitten. Ik hoorde Namjoon en Jimin over mij praten 'Hij heeft nog duidelijk pijn' zegt Jimin tegen Namjoon. 'Goed zo' antwoord die. Ik slik en besef dat ik dood ga.

Toen kwam mevrouw Wuffelpuf binnen. Ze kijkt naar mij en knipoogde, ik weet niet wat die betekende maar ik glimlachte gewoon terug. De les begon. Weer super saai. Maar ja, dat is school.

Triiiiiinggg

En lange beltoon, dat betekend etenstijd. Iedereen neemt zijn lunch en gaat naar de eetzaal. Ik ga bij Chosoo en Yuka zitten. 'Hey hey' zeg ik. Ze zwaaien, omdat hun mond volzit. We praten en lachen wat, toen iedereen klaar was. Ik zeg 'Ga al maar, ik kom zo'.

Ze knikken en lopen naar buiten. Ik zie dat Chosoo haar brooddoos nog op tafel ligt, ik pak hem en wil naar buiten toe. Ik neem de deurknop vast, toen er op mijn schouder werd getikt. Ik kijk. Mijn hart staat stil wanneer ik Jungkook zie. Hij slaat de 2 brooddozen uit mijn hand. Daarna duwt hij mij tegen de muur, zodat geen enkele leerkracht ons kan zien.

Hij begint op mijn gezicht in te slaan. Opeens stonden Namjoon, Jimin, Hoseok en Suga achter Jungkook. Verder in de zaal zag ik Jin op een stoel zitten.

Mijn gezicht is helemaal blauw met rood geworden. Jimin gaat met zijn vinger over de snee op mijn borstkas. Ik kreun even. Hij lacht en trekt mijn shirt uit. 'Ouuhh tomaatje heeft abs' zegt Hoseok lachend.

Ik trek me even niets van hem aan, ik kijk naar Namjoon die op me af komt. Op dat moment hoor ik de deur. Ik hoor een gil, ik herken die stem.

Chosoo POV

'ik ben mijn boterhammendoos binnen vergeten.' zeg ik tegen Yuka. Ik loop naar binnen en zie een paar jongens. Ik herken Taehyung door zijn rode haar. Hij staat in zijn bloot bovenlijf, wel hot,ik zie de diepe snee waarover hij het laatst had, het was aan het bloeden over de blokjes van zijn sixpack.

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now