[Hoofdstuk 7]

1K 75 28
                                    

TAETAE POV

Toen ze binnen waren. Deden ze netjes hun schoentjes uit. Ik liep naar de woonkamer en besefte dat de bloederige doekjes en zalf nog op tafel lagen. 'Let daar alsjeblieft niet op.' zei
ik. De meisjes keken even geschokt naar de doekjes. Maar daarna knikten ze. 'Gaat het een beetje?' vraagt Yuka.

'Uhh eigenlijk niet, maar ik moet ermee door kunnen.' zeg ik. 'Maar wat is er nu eigenlijk gebeurd?' vraagt Yuka. Chosoo zegt niet veel, ze zit de heletijd naar mijn gezicht te kijken.

'Hm, ga eerst even zitten.' zeg ik. Ik wijs op de grote bank midden in de woonkamer. Ze gaan zitten, ik loop naar de keuken. Daar neem ik 3 glazen cola. Ik zet ze neer en ze zeggen 'thanks' samen. Ik lach even en ga zitten op een stoel. Ik kreun even, waardoor Yuka en Chosoo bezorgd naar me kijken.

Daarna begin ik aan mijn verhaal : 'Dus nadat dat de bel was gegaan, gingen jullie naar buiten. Ik ging die tekening opruimen. Namjoon duwt me op de grond en Jimin trap op mijn hand.' Ik laat mijn hand zien, je ziet kleine schrammetjes.

Yuka en Chosoo knikken bezorgd. 'Daarna komen Jungkook en Jin binnen. ze gaan eerst wat zeuren over eten. Ik wou weggaan toen Hoseok mij pakte. Ik kon nergens heen. Toen begon Jungkook over dat ik niet meer naar je mag kijken of met je praten. En als jij iets vroeg moest ik je negeren, anders ging ik "dood". Daarom negeerde ik je toen je wou zeggen van m'n shirt.'

Chosoo knikte begrijpelijk. 'Daarna gingen de jongens in een rijtje staan, Jin niet, hij ging zitten. Jungkook sloeg me een blauw oog'. Ik wijsde op mijn blauwe oog. 'Daarna kwam Suga, die gaf me een harde klap in het gezicht. Namjoon gaf me een holy damn harde trap in mijn borstkas. Vandaar de gebroken ribben en de snee.

Daarna kwam Jimin op me zitten, en begon me te slaan van links naar rechts op mijn kaken'. Ik wees op de kleine sneetjes in mijn gezicht. 'Toen ging de bel, ze lieten mij achter. Ik kon niet opstaan vanwege de ribben en het bloed. En dan kwam ik in de klas.' Ik keek even naar buiten en zuchtte.
De meisjes keken me nu ultra bezorgd aan. Waarschijnlijk wisten ze nu niet wat te zeggen. 'Maar even serieus'. Begon ik.

De girls keken me geschrokken aan. 'Hoe weet jij dat alle jongens snurken?' vroeg ik aan Yuka. Haar hoofd werd helemaal rood. 'Oh uh i-ik, heb je dat gehoord ofz?' stotterde ze. Ik en Chosoo gingen kapot van het lachen. Het deed pijn, maar ik was weer even gelukkig.
'Uh Taehyung..?' vroeg Yuka. 'Ja wat is er?' zei ik, ik was benieuwd wat ze wou zeggen. Chosoo keek Yuka raar aan. 'Uhh aishh dit klinkt waarschijnlijk raar maar..' zei ze
Ik en Chosoo keken elkaar raar aan. 'Maar..?' vroeg ik. 'Uhgg, uhh'.
'aha! Ik weet het' riep Chosoo.

'Wat?' Yuka keek heel geschokt. Chosoo ging dichter bij Yuka en fluisterde iets in haar oor. 'Wou je dat vragen?' vroeg Chosoo. Yuka zat daar met open mond, 'Ja dat was precies wat wou vragen.' Ik en Chosoo lachten weer. 'De kracht van echte vriendschap' dacht ik in mezelf
Chosoo begon 'Ze wou vragen wat je echte haarkleur was, aangezien je haar er rood uitziet.' Ik lachte, een rare vraag, en ik keek Yuka aan. Ze kreeg rode wangetjes.

'Mijn haar was normaal donker bruin.' zei ik. 'Hmm, maar waarom kleur je je haar.' dat was Chosoo. Ik keek haar aan. Zou ze mijn haar lelijk vinden? 'Uhh, ik weet het eigenlijk niet, mijn haar was ooit blond, oranje, groen enz. Waarschijnlijk een soort hobby ofz.' zei ik. 'Whoa Chosoo, dat moeten we ook eens doen!' riep Yuka enthousiast. We lachten alle 3.

CHOSOO POV

Er klopte iets niet. Het kleine maar gezellig appartementje had 1 grote kamer, en een kleine kamer, waarschijnlijk de badkamer. En er stond maar 1 bed met een gordijntje voor. Woont Taehyung hier alleen? Waar zijn z'n ouders? Het is bijna 6u 's avonds en er is nog niemand. Maar laat ik me daar geen zorgen over maken.

Taetae zijn gezondheid is belangrijker! 'Uh guys' begin Yuka. Ik en Tae keken haar aan. 'Kunnen we een spel spelen ofz?' vraagt ze. Ik doe een facepalm en Taehyung lacht alleen maar wat. 'Aan wat zat je te denken?' vraag ik geïrriteerd. 'Uhh iets zoals rare dingen doen.' antwoord ze. Ik doe nog eens een facepalm, en kijk naar Taehyung hij knikt ' lets do this' zegt hij.

Hij staat op, waarschijnlijk met een pijnscheut omdat hij meteen zijn hand op zijn ribben legt en zijn ogen dicht zijn. Ik en Yuka staan op. Ik ga een leeg flesje halen uit de glasbak. We gaan in een driehoek zitten. Ik leg de lege fles in het midden en draai eraan. Het dopje wijst naar Yuka. 'Yuka' begin ik.

'Stuur naar de eerste in je contacten "Ik hou van jou, wil je met me"'. Zeg ik, Yuka haar bloed zinkt letterlijk uit haar gezicht. 'Uhh OK'.. Zegt ze. Ze neem haar telefoon en haalt opgelucht adem. 'Done' zegt ze. Ik voel een trilling in mijn broekzak. Ik kijk even het is een bericht van Yuka,

"hey hey, ik hou van jou wil je met me?"' Ik kijk teleurgesteld naar mijn scherm, waarom ik en niet een of andere jongen? Maar ok. Yuka draait aan het flesje. Taehyung. Yuka lacht en denkt na. 'Ik heb gezien dat er een verkleedkist tegen de muur staat. Doe een pakje aan die het meest voor een meisje is'. zegt Yuka.

Ik facepalm, maar Taehyung staat op, met een pijnscheut natuurlijk. En loop naar de kist en neemt er een kleedje uit. Hij loopt naar de badkamer en doet de deur dicht. 'Zou het gaan met hem?' vraagt Yuka. 'Bij elke beweging, heeft hij blijkbaar pijn.' 'Yeah i know, maar hij weet wat hij doet, het is een flinke jongen.' zeg ik. We schieten allebei in de lach. We zijn maar net uitgelachen toen Taehyung binnen kwam.

Ik kijk Yuka aan en schieten allebei in de lach

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk Yuka aan en schieten allebei in de lach. Wat we hier aantreffen is ongelofelijk! Hij heeft zich verkleed in een soort elfje! Het is super schattig, maar hilarisch tegelijk.

Zo lachen we nog even samen. Af en toe zie ik Taehyung naar zijn ribben grijpen, maar waarschijnlijk is dat normaal als ze gebroken zijn. Voor de rest vind ik het geweldig zo!

Well hi peops!
Meer dan 1000 woordjes deze keer! Whoopwhoop!

Xx me

help ⋆ kth ✓Where stories live. Discover now