Περιληψη

13.9K 525 48
                                    

Τι θα γίνει όταν ένας αιώνιος έφηβος που αναλαμβάνει ξαφνικά ευθύνες συναντά μια απόλυτα οργανωμένη και σοβαρή κοπέλα; Θα υπάρξει συνεργασία και καλή επαφή ή οι συγκρούσεις θα είναι απανωτές;;

Ο Νικ Κούπερ , μετά την απόφαση του πατέρα του , αναλαμβάνει τα ηνία μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Νέας Υορκης αλλά και ολόκληρης της Αμερικής! Ωστόσο ο Νικ ανέτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του , μιας και δεν ξέρει τι θα πει ευθύνη,  του βάζουν από δίπλα μια κοπέλα έτοιμη να χειριστεί τα πάντα και να τον βοηθήσει στα ηνία αυτης της εταιρείας!

Η Κάθριν Χεινς είναι μια σοβαρή και έξυπνη κοπέλα που θα καθίσει πλαι στον Νικ για να τον βοηθήσει να διοικήσει την εταιρεία του πατέρα του! Τι θα γίνει όμως όταν η αιώνια εφηβεία του ενός θα συγκρουστεί με την ωριμότητα του άλλου; Θα αντέξει η Κάθριν την ανωριμότητα και την εναλλαγή των γυναικών σαν τα πουκάμισα του Νικ; Ο Νικ θα αντέξει την σοβαρότητα και την ιδιαίτερη οξύτητα και εξυπνάδα της Κάθριν; Ερωτήματα που θα απαντηθούν μέσα από αυτήν την άκρως χιουμοριστική και συνάμα ρομαντική ιστορία!!!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now