"Διαίρει και βασίλευε"

3.1K 275 105
                                    

Κάθριν 

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετά από δυο ολόκληρους μήνες τον είχα ξανά μπροστά μου , να με κοιτάει , να μου μιλάει. Ωστόσο η εικόνα που είχα δει πριν δυο μήνες είχε χαραχτεί για τα καλά μέσα μου και δεν μπορούσε να διαγραφεί.  Τον κοιτούσα και με κοιτούσε, τα μάτια και των δύο έβγαζαν σπίθες, υπήρχε μια άνιση μάχη μεταξύ μας που δεν μπορούσε να βγάλει νικητή ! Η  καρδιά μου ήταν έτοιμη να σπάσει,  αφού οι χτύποι της ήταν τόσο δυνατοί. 

-Καλώς την προδότρα καραμελίτσα, είπε με ένα ειρωνικό υφακι και εκεί άρχισαν να ανάβουν τα λαμπάκια μου! Μιλάει αυτός για προδοσία, ποιος αυτός, που με πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο!

-Τολμάς και μιλάς εσύ για προδοσία, ας γελάσω!!, είπα θυμωμένη με την όλη κατάσταση!! Εκεί που μας χρωστούσαν , μας πήραν και τον γάιδαρο. Εκείνος δεν μίλησε, απλά σηκώθηκε  από την θέση του, πέρασε ξυστά από δίπλα μου και το γνώριμο άρωμα, ήρθε να με εξουσιάσει ξανά, αλλά δεν θα του έδινα την ευχαρίστηση! Βγήκε για λίγο έξω και μάλλον κάτι θα είπε στην υπεύθυνη του ορόφου! Έπρεπε όμως να φύγω, το κλίμα εδώ δεν ήταν κατάλληλο για εμένα. Μετά από λίγο μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα πίσω του και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου!

-Τι έκανες μόλις τώρα; κλείδωσες; ρώτησα εκνευρισμένη από όλη του την απαράδεκτη συμπεριφορά..Εγώ θα έφευγα από εδώ ο κόσμος να χαλάσει!!

-Ωω ναι καραμελίτσα  και τώρα τα δύο μας, είπε και είχε ένα ύφος νικητή, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου.Πήγε και κάθισε άνετος ξανά στην θέση του , λες και όλα ήταν φυσιολογικά μεταξύ μας. 

- Νικ άνοιξε την πόρτα να φύγω , δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κλειδώνεις μέσα στο γραφείο, είπα με όση ψυχραιμία μπορούσα να έχω. 

- Εδώ είναι το κλειδί , πάνω στο γραφείο, πάρτο και φύγε άλλωστε πάντα αυτό δεν κάνεις ;, είπε ανασηκώνοντας το ένα του φρύδι. 

- Με κατηγορείς κιόλας από πάνω ;, είχε και το θράσος με κατηγορεί ενώ όλο το φταίξιμο ήταν δικό του. 

- Ναι Κάθριν σε κατηγορώ , γιατί πιάστηκες από μια εικόνα και δεν με ρώτησες καν τι είχε συμβεί, απλά αποδείχθηκε ότι η εμπιστοσύνη σου ήταν μόνο στα λόγια ..

-Νικ με κοροϊδεύεις, ήταν ή δεν ήταν μια κοπέλα στο γραφείο σου και φιλιόσασταν και μάλιστα την είχες πάνω στα πόδια σου  ;ρώτησα γεμάτη θυμό.

- Ναι Κάθριν ήταν μια κοπέλα μέσα στο γραφείο , αλλά δεν την φίλησα ποτέ.. , είπε και εγώ ήθελα να γελάσω από την κοροϊδία του..

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now