ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ(Έκλεισε ο ρόλος)

3.7K 172 63
                                    

ΚΑΘΡΙΝ

Πες μου κατι Καθριν .... εχεις αισθηματα για τον Νικ ? Με το χερι στην καρδια σου !!!!!

Απάντηση:Με το χέρι στην καρδιά μου δεν ξέρω. Νιώθω λες και βρίσκομαι μέσα σε ένα κυκεώνα συναισθημάτων και δεν μπορώ να τα ελέγξω! Από την μια νιώθω τόσο όμορφα κοντά του και από την άλλη θέλω να τον σκοτώσω.

Συγχαρητήρια συνονόματη! Κατάφερες κ έφερες λιγουλάκι τον καζανοβα στα νερά σου. Πιστεύεις οτι μπορείς να τον ηρεμήσεις κιαλλο?

Απάντηση :Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει αρκετά ο Νικ και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά δεν νομίζω ότι το έχω κάνει εγώ αυτό, ο Νικ τα έχει καταφέρει από μόνος του

Όταν είχες πρώτο συνεργαστεί με τον Νικ σου είχε ξυπνήσει μέσα σου κάποιο συναίσθημα ή μετά απο εκείνο το μεθύσι μια αλλη Κάθριν βγήκε στο προσκήνιο ?

Απάντηση:Όταν είχα πρωτοσυνεργαστεί με τον Νικ , ήθελα απλά να τον δείρω , τώρα τον εκτιμώ !Έχω μπερδεμένα συναισθήματα για τον Νικ, δεν ξέρω αν νιώθω κάτι ρωτικό για αυτόν, αν εννοείς αυτό.

Ακόμα πιστεύεις πως όλη αυτή η καταπίεση των συναισθημάτων σας μπορεί στο τέλος να σας καταστρέψει?(δηλαδή να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς τον Νικ και ολα αυτά που σου δημιουργεί)

Απάντηση:Δεν καταλαβαίνω για ποια καταπίεση συναισθημάτων μιλάς! Νιώθει κάτι ο Νικ για μένα, ξέρετε κάτι ;Εγώ δεν καταπιέζω τίποτα, απλά βρίσκομαι σε μια σύγχυση.

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι θα γινόσουν η κοπέλα του Νικ Κούπερ; Και νιώθεις κάτι για αυτόν ή το κάνεις μόνο για την συμφωνία;

Απάντηση:Η αλήθεια είναι ότι το να είσαι η κοπέλα του Νικ Κούπερ , ειναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Έστω και ψεύτικα θέλω να πιστεύω ότι τον βοήθησα να γίνει καλύτερος!όπως είπα και πιο πριν απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεμπερδέψω τα συναισθήματα του για αυτόν τον άνθρωπο! Δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ και έτσι να αφήσω ελεύθερα τα συναισθήματα μου προς αυτόν! Επιπλέον δεν γνωρίζω τι συναισθήματα έχεις αυτός για εμένα.

ΝΙΚ

Αχ Νικ .... Νικ πανεμορφος και κουκλος οπως παντα .... !!! Πως νιωθεις οταν εχεις διπλα σου τη Καθριν?

Απάντηση: Ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα σου γλυκιά μου, ξέρω είμαι το όνειρο κάθε γυναίκας , δυστηχώς ομως δεν μπορούν να με χαιρονται ολες! Την καραμελίτσα την σέβομαι και νιώθω ότι μπορώ να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο, γιατί είναι πάντα δίπλα μου!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now