Σκούρα τα πράγματα..

4K 308 60
                                    

Κάθριν..

Η σημερινή μέρα έφτασε  στο τέλος της και επιτέλους θα πήγαινα στο σπίτι να έκανα ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να φάω κάτι και να κοιμηθώ, όσο αυτό θα ήταν δυνατόν να συμβεί! Διότι όταν ο διάολος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι γυμνός, πως εσύ μετα να μείνεις  ήσυχη!!

Τώρα βρισκόμασταν μέσα στο αυτοκίνητο του και γυρνούσαμε στο σπίτι!! Ήταν κάπως κακοδιαθετος γιατί η όλη σκηνή με τον Μάθιου τον είχε επηρεάσει άσχημα!!

-Νικ είσαι καλά; τον ρώτησα γιατί ο άλλωτε ομιλιτικότατος άνθρωπος, έχει μετατραπεί σε έναν αμίλητο και σκυθρωπό άνδρα!

-Ναι καλά είμαι, απλά δεν αντέχω άλλο την όλη κατάσταση με τον Μάθιου, έχει γίνει ανυπόφορος! Το παίζει αφεντικό και πιστεύει ακράδαντα ότι θα γίνει κιόλας!!, είπε ενώ φαινόταν προβληματισμενος!

-Νικ δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει τίποτα, είμαστε απόλυτα καθαροί και έχεις φτάσει την εταιρεία πολύ ψηλά! Μην ανησυχείς, άσε τον να κάνει ότι θέλει, άλλωστε το αποτέλεσμα μετράει!, του είπα μήπως και μπορούσα να τον ηρεμήσω

-Α ρε Κάθριν, αν δεν είχα και εσένα να με ηρεμείς, πίστεψέ με δεν θα ζούσε και για πολύ ο Μάθιου, από τα χέρια μου θα πήγαινε!, είπε και αστειεύτηκε με την όλη κατάσταση

-Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα για λίγο να τον στραγγαλίσω, αλλά είπα να μην χάσω τα νιάτα μου και την ομορφιά μου τοσο γρήγορα!!, είπα και τον είδα να χαμογελάει, ενώ έβαζε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ..

-Καλά δηλαδή που έχουμε αυτοσυγκράτηση, είπε ενώ βγήκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβω καν να ανοίξω, μου είχε ανοίξει την πόρτα για να βγω.

-Ωω τι gentleman,.. του είπα πειράζοντας τον..

-Ε αυτό σε έφερε κοντά μου, είπε και μου εδώσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!

-Μην το συζητάς, θες να φας κάτι; Λέω να φτιάξω κάτι να τσιμπήσω, είπα ενώ μπήκαμε μέσα..

-Αν μπορείς φτιάξε μου ένα τοστακι, πάω να κάνω λίγο γυμναστική να χαλαρώσω από την ένταση της ημέρας.., είπε ενώ έλυνε την γραβάτα του

-Συνηθως κάνουμε μπάνιο για να χαλαρώσουμε, όχι γυμναστική.., είπα και άρχισα να κατευθύνομαι προς την κουζίνα..

-Ο καθενας με τις συνήθειες του.., είπε και πήγε προς τον κάτω όροφο που είχε στήσει ένα μικρό γυμναστήριο!!

Εγώ αφού πέταξα τις γόβες μου σε μια άκρη, πήγα στην κουζίνα και μας έφτιαξα από ένα τοστ! Εχω προσαρμοστεί πλήρως στο σπίτι του Νικ, είναι απόλυτα λειτουργικό και ο χώρος είναι ευρύχωρος, κάτι σαν γήπεδο!! Αφού ψήθηκαν τα τοστακια, πήγα επάνω και άλλαξα, φόρεσα πιο άνετα ρούχα και πήγα να ειδοποιήσω τον Νικ να ανέβει να φάμε! Μόλις κατέβηκα κάτω, η σκηνή που διαδραματιζοταν μπροστά μου ήταν κατευθείαν βγαλμενη από την κόλαση!! Ο Νικ μισογυμνος, μόνο με μια μαύρη φόρμα από κάτω, να κάνει μονόζυγο! Όχι για φανταστείτε αυτήν την σκηνή! Αυτό το αγαλματενιο κορμί να γυμνάζεται με όλους τους μυς να έχουν πάρει φωτιά ενω σταγόνες ιδρώτα έκαναν το κορμί του ακόμα πιο θελκτικο! Ωχχ Παναγια μου, ποιος μπορεί να κάνει αποχή όταν έχει ένα τέτοιο καυτό θέαμα μπροστά του;;. Περιττό να σας πω ότι είχα μείνει ακίνητη εκεί και θαύμαζα το θαύμα , ο λαιμός μου είχε ξεραθεί και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη!!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now