Η ΓΝΩΡΙΜΊΑ

3.9K 335 38
                                    

Καθριν

Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω και μία άλλη πτυχή του Νικ και πραγματικά με έχει αφήσει άναυδη. Από κει που ήταν αλαζόνας, γυναίκας και  το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να περνάει καλά, να ξενυχτάει και να πίνει, τώρα έχει σοβαρευτεί έχει γίνει ευγενικός, με σέβεται και δεν με παιδεύει πια με τα καμώματά του! Είναι σαν να τον γνωρίζω και πάλι από την αρχή και μπορώ να πω ότι τώρα τον σέβομαι ακόμα παραπάνω!

Και τώρα θα με ρωτήσετε τι έχει γίνει με τους γονείς του Νικ και εγώ απλά θα σας απαντήσω οτι δεν ξέρω! Και τι εννοώ ακριβώς; τον ρώτησα πολλές φορές τι έγινε με τους γονείς του αν μιλήσανε αλλά συνεχώς απέφευγε να μου απαντήσει και άλλαζε θέμα! Έτσι κι εγώ σταμάτησα να τον ρωτάω για τους γονείς του αλλά πού θα πάει θα μάθω κάποια στιγμή!!

Σήμερα ήταν μία μέρα γεμάτη δουλειά και αρκετή κούραση αλλά μπορώ να πω ότι ο Νικ ήταν αρκετά συνεργάσιμος δεν μου έφερε αντίρρηση στο να δουλεύει λίγο παραπάνω από ότι συνήθιζε!

- Ενημέρωσε σε παρακαλώ τον κύριο Κάρλς για την πρότασή μας ώστε να κλείσουμε ραντεβού αν είναι να υπογράψουμε τη συμφωνία...μου είπε ο Νικ

- Οκ μολις τελειώσουμε με τα τιμολόγια θα τον πάρω τηλέφωνο να τον ενημερώσω, είπα και τότε η πόρτα άνοιξε και ένας άντρας μπήκε μέσα, έχοντας ένα αυτάρεσκο ύφος! Μα καλά ποιος τολμούσε να μπει στο γραφείο του Προέδρου χωρίς να χτυπήσει; Καλά κάτω στην ρεσεψιόν δεν ήταν κανένας για να ενημερώσει;

-Μπα μπα αδερφούλη βλέπω δουλεύεις;Πρωτότυπο για εσένα.., είπε ειρωνικά και αμέσως κατάλαβα ποιον είχα μπροστά μου..

- Μάθιου πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα βλέπω δεν άλλαξες καθόλου, είπε ο Νικ χωρίς καν να σηκωθεί για να τον χαιρετήσει.. Εν τω μεταξυ παρατήρησα τον αδερφό του Νικ και μπροστά μου πέρα από έναν αυτάρεσκο και αλαζόνα από ότι φαίνεται άντρα βλέπω και έναν αρκετά γοητευτικό εξωτερικά τουλάχιστον άνθρωπο! Είναι αρκετά ψηλός με γυμνασμένο σώμα οσο μπορώ να καταλάβω μέσα από το κουστούμι του με όμορφα έντονα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά!

- Έλα βρε αδερφέ αφού με ξέρεις χιούμορ κάνω, είπε αλλά στο βλέμμα του έδειχνε ότι μόνο χιούμορ δεν έκανε!

- Ναι το ξέρω το χιούμορ σου πώς και από δω; ρώτησε ο Νικ

-Ήρθα να σε δω, να δω την εταιρεία, προχθές δεν πρόλαβα να σε δω στο σπίτι! είπε και τότε κατάλαβα ότι ο Μάθιου είχε έρθει πριν μέρες αλλά ο Νικ δεν μου είπε τίποτα! Μα γιατί;Δεν καταλαβαίνω! Δεν ήθελα  όμως να δημιουργήσω σκηνή και δεν είπα τίποτα, αλλά θα του μιλούσα αργότερα!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now