Δεν θα φτάσω εκεί...

4.3K 348 58
                                    

Νικ

Το ξέρω ότι με περιμένατε πως και πως και να που ήρθα, αφού ξέρετε δεν μπορώ να σας χαλάσω το χατήρι, όμορφες μου αναγνώστριες!!

Ας πάρουμε όμως  τα πράγματα από την αρχή! Όλοι θα έχετε απορία για την αντίδραση μου μετα την καυτή νύχτα με την Καραμελιτσα, πως ήμουν τόσο ήρεμος και συνάμα τολμηρός και πήγα και της μίλησα; Είναι απλό όμορφα μου κορίτσια την Καραμελιτσα την σέβομαι, δεν είναι σαν τις άλλες που πηγαίνω κατά καιρούς! Όταν την είδα να μπαίνει μέσα στο σπίτι, έπαθα την πλάκα μου! Ήταν πανέμορφη, όχι ότι δεν είναι όμορφη σαν γυναίκα, αλλά εκείνη την νύχτα ήταν το κάτι άλλο, τόσο καυτή, τόσο σεξυ, που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν την είδα ήταν πως θα την ρίξω στο κρεβάτι και νομίζω ότι το ίδιο σκέφτηκαν και όλοι οι άντρες που υπήρχαν στο παρτυ! Ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτήν ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν την είδα! Μετά σκέφτηκα όμως ότι είναι η Καραμελιτσα και δεν κάνει να σκέφτομαι τέτοια πράγματα για αυτήν!!

Όταν ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και άρχισε να χορεύει ένιωσα μία σουβλια να με διαπερνά, διότι όλοι  την κοιτούσαν  σαν ξερολούκουμο. Δεν ξέρω αν ήταν  ζήλια ή μια απλή ενόχληση! Έτσι από τα νεύρα μου άρχισα να πίνω το ένα ποτό μετά το άλλο με αποτέλεσμα να γίνω και εγώ ενας από τους θαυμαστές της Καραμελίτσας! Έβλεπα έναν τελείως διαφορετικό εαυτό και δεν  μπορούσα να πιστέψω ότι έκρυβε τέτοια θυληκοτητα μέσα της! Κάποια στιγμή έχασα το μέτρημα  με το ποτό και ούτε κατάλαβα για πότε πήρα την καραμελίτσα και την πήγα στο δωμάτιό μου και έγινε ότι έγινε!

Το επόμενο πρωί που άνοιξα τα μάτια μου είχα ένα τρομερό πονοκέφαλο ο οποίος επιδεινωνόταν από το φως του ήλιου που έμπαινε από το παράθυρό!  Πήγα να γυρίσω πλευρό  και τότε σαν αναλαμπή ήρθαν στο μυαλό μου σκηνές απείρου κάλλους από χθες την νύχτα!! Συνειδητοποίησα  πόσο μεγάλο λάθος είχα διαπράξει χθες το βράδυ με μία κοπέλα που τη σέβομαι και το εκτιμώ!

Αφού παίρνω μία βαθιά ανάσα για αντιμετωπίσω την οργή της ή το θυμό της ή έστω κάποια αντίδραση της αυτό που αντικρίζω και με κάνει να μείνω άφωνος είναι το γεγονός ότι έχει φύγει και το κρεβάτι είναι άδειο! Σηκώνομαι μία στα γρήγορα για να δω μήπως είναι στο υπόλοιπο σπίτι αλλά δεν είναι πουθενά Θα πρέπει να έφυγε σκαστή τα ξημερώματα που ακόμα κοιμόμουν!! Όμως δεν μπορώ να αφήσω έτσι την κατάσταση θα πρέπει να την  ξεδιαλύνω και να αντιμετωπίσω την Καραμελίτσα για να μην νομίζει οτι είμαι κανένας άνανδρος που  εκμεταλλεύτηκε την μέθη της για να την ρίξει στο κρεβάτι! Αφού έκανα ένα γρήγορο μπάνιο, ξεκίνησα να ντυνόμαι και ξαφνικά στο πόδι μου εμφανιστηκε  ένα κόκκινο ύφασμα το σηκώνω και συνειδητοποιώ ότι αυτό εδώ το κόκκινο ύφασμα δεν είναι παρά το εσώρουχο της Κάθριν!!! Ενδιαφέρον μάλλον η καραμελίτσα έφυγε σχεδόν γυμνή από το σπίτι μου αλλά δεν έχω σκοπό ούτε να της την πω αλλά ούτε και να της δώσω το κόκκινο λάφυρο! Γιατί μπορεί να είναι η Καραμελίτσα, η πίστη μου γραμματέας, το άψογο δεξί μου χέρι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ευχαριστήθηκα το κρεβάτι μαζί της! Μου αρέσει να λέω ψέματα τελικά αποδείχτηκε ότι η καραμελίτσα είναι μία πολύ καυτή ύπαρξη στο κρεβάτι!

Η αντίδρασή της όταν της έλεγα την άποψή μου για τη νύχτα που περάσαμε μαζί ήταν ανεκτίμητη,αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να πω και κάτι διαφορετικό αφού την αγαπάω σαν άνθρωπο και την σέβομαι αλλά δεν μπορώ να τη δω  ερωτικά! Ετσι συνεχίσαμε τη συνεργασία μας σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα αλλά εγώ το κόκκινο λάφυρο το έχω ασφαλίσει μέσα στο ντουλάπι μου έτσι για να μου θυμίζει και το σέξι θηλυκό που έγινε για μία νύχτα η Καραμελίτσα!

Όσον αφορά τη συνεργασία μας σχετικά με το θέατρο που ανεβάζουμε για χάρη της οικογένειάς μου είναι ένα άλλο ζήτημα!! Όταν μου είπε ο πατέρας μου ότι θα ξαναμπώ σε δοκιμασία για την προεδρία της εταιρίας και ότι θα έρθει να την διεκδικήσει ο γλύκος αδερφούλης μου με την γυναικούλα του μου άναψαν τα λαμπάκια! Πρώτη φορά στη ζωή μου νευρίασα τόσο πολύ με τον πατέρα μου! Μια ζωη με αμφισβητούσε για τα πάντα σε όλα ο αδελφός μου, ήταν καλύτερος σε όλα  όμως δεν ήταν γιατί χάρις σε εμένα και τη βοήθειά μου σε πολλά ζητήματα κατάφερε να φτάσει εκεί που είναι τώρα! Ωστόσο ποτέ δεν μου είπε ένα ευχαριστώ και ποτέ δεν με στήριξε μπροστά στην οικογένειά μας! Από την άλλη βέβαια είναι και η ξινή η γυναικούλα του που τον σέρνει από τη μύτη και τον κάνει οτι θέλει. Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν είχαν έρθει πάλι εδώ στη Νέα Υόρκη και μου την έπεφτε χοντρά!! Όταν όμως της έριξα άκυρο δεν της πολυάρεσε ή και για να μιλάμε σωστά δεν της άρεσε καθόλου και έτσι ξεκίνησε έναν άτυπο αγώνα εναντίον μου βάζοντας λόγια στην οικογένειά μου ότι τάχα της την έπεφτα οτι δεν είμαι άξιος για την προεδρία και άλλα τόσο καλά λόγια!! Ευτυχώς έφυγαν για τη Γαλλία και ηρεμήσαμε  και να τα μας πάλι τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον ανταγωνιστικό  αδερφό μου και την ξινή γυναίκα του! Έτσι το μόνο που σκέφτηκα ως τη μόνη λύση ήταν να παρουσιάσω μία αξιόλογη κοπέλα για σύντροφο μου ώστε να δείξω ότι έχω σοβαρευτεί τόσο στην προσωπική μου όσο και στην επαγγελματική μου ζωή! Ευτυχώς η Καραμελίτσα δέχτηκε την πρόταση μου και έτσι ξεκινήσαμε την παράσταση αρχικά από τους υπαλλήλους του γραφείου ώστε να πειστούν ότι είμαστε μαζί! Ένα καλό κουτσομπολιό μπορεί να ανεβάσει την όλη παράσταση και πού ξέρετε μπορεί και για την αποθεωσει!!

Αυτό όμως που συνέβη σήμερα με έφερε προ τετελεσμενων γεγονότων! Αυτό το φιλί ήταν τόσο διαφορετικό, τόσο αισθησιακό που με έκανε να αισθανθώ αρκετά περίεργα και άβολα θα μπορούσα να πω! Τα χείλη της ήταν τόσο απαλά αλλά και συνάμα τόσο ερωτικά που σε έκαναν να μην θες να ξεκολλήσεις! Αυτό ένιωσα και εγώ και αν δεν ήταν εκείνη να απομακρυνθεί δεν ξέρω αν θα έβαζα την λογική μπροστά να το σταματήσω! Δεν ξέρω αν ένιωσε και εκείνη περίεργα αλλά μια διάχυτη αμηχανία περιπλανιοταν στο χώρο!!

Όταν την άφησα στο σπίτι της, το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω και να σκεφτώ για ποιο λόγο δεν επικράτησε η λογική! Μόνο σε ένα συμπέρασμα δεν ήθελα να φτάσω, μόνο σε ένα και σε αυτό δεν θα αφήσω εγώ να φτάσω...

Συνεχίζεται...

Σας το υποσχέθηκα!! Γρήγορο κεφάλαιο από τον Νικ!!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now