Μαζέψου μην σε μαζέψω..

3.6K 303 91
                                    

Νικ

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!! Αυτή η γυναίκα είναι ο διάολος μεμορφωμενος, αυτός ο αδερφός μου πόσο βλακας είναι να μην καταλαβαίνει ότι η γυναίκα αυτή τον εκμεταλλευεται, ότι είναι μαζί του μόνο για τα λεφτά και την εξουσία; Και αυτός ο πατέρας μου, με ποια λογική τους έδωσε τις μετοχές του, καλά δεν ήμασταν τόσο καιρό;. Μαγια του έχουν κάνει και κάθεται και τον εκμεταλλευονται τόσο πολύ; Αν και κάτι μου λέει ότι κάτι κρύβει αυτός ο άνθρωπος και δεν γνωρίζω τι, αλλά θα μάθω που θα πάει, δεν θα αφήσω εγώ να μου ριμαξουν την εταιρεία!

Στην αρχή όταν ανέλαβα την εταιρεία δεν με πολυενοιαζε τι θα γινόταν με την πορεία της! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν η καλοπέραση μου! Όταν όμως είδα ότι μπορούσα να τα καταφέρω και τα κέρδη της εταιρείας αυξάνονταν χάρις στις δικές μου ενέργειες και φυσικά την βοήθεια της Καραμελίτσας, μου καλοαρεσε!!! Είδα ότι μπορω να τα καταφέρω και την αγάπησα αυτήν την εταιρεία και τους ανθρώπους της! Και τώρα έρχεται αυτή η κατσίκα για να μου τα διαλύσει όλα; Ε όχι δεν θα την αφήσω, ήδη τα έχει κάνει μπάχαλο και οι μισοί υπάλληλοι μου κάνουν παράπονα και έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν ποιον να ακούσουν! Άλλες εντολές δίνω εγώ και άλλες εντολές δίνει εκείνη ! Μου τα έχει κάνει μπάχαλο και όταν ζητάω από τον πατέρα μου να της μιλήσει, εκείνος μου λέει να της μιλήσω εγώ! Της μιλάω αλλά εκείνη με κοιτάει αφυψηλου! Να την διώξω δεν μπορώ γιατί είναι μέτοχος και εδώ μέσα έχουμε γίνει άνω κάτω!!

Καθώς κοιτούσα κάτι ισολογισμούς, η πόρτα άνοιξε και μια Κάθριν χλωμη μπήκε μέσα στο γραφείο και κάθισε χύμα πάνω στην καρέκλα..

-Κάθριν είσαι καλά; ρώτησα και πήγα κοντά της

-Ναι καλα είμαι, λίγο εκνευρισμένη.., είπε αλλά δεν την έβλεπα καλα..

-Γιατι είσαι εκνευρισμένη; την ρώτησα..

-Γιατι η Κριστιν απέλυσε τον Τεο , τον θυρωρό γιατί ήταν λέει μεγάλος άνθρωπος.., είπε και ένιωθα τα μιλιγγια μου να με χτυπάνε άσχημα..

-Δεν σοβαρολογείς έτσι; την ρώτησα με την ελπίδα να μου κάνει πλάκα...

-Όχι καθόλου, ο άνθρωπος ήρθε σε εμένα να μου ζητήσει τον λογο και δεν ήξερα τι να του πω!Του ζήτησα να κάνει λίγη υπομονή να πάει σπίτι του για να μιλήσω μαζί σου και τι να κάνει ο άνθρωπος, δέχτηκε!, μου είπε ενω τα δικά μου νεύρα άρχιζαν να παίζουν κλακέτες!

-Δεν το πιστεύω, θα την τσακισω, θα την πατήσω κάτω, είπα ενώ πήγαινα πάνω κάτω από τον εκνευρισμό μου.. Εν τω μεταξύ παρατήρησα την Καθριν που ήταν ακόμα χλωμη και σκεπτική..

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now