Συναντήσεις

5.8K 384 49
                                    

Κάθριν

Συγγνώμη κορίτσια μου που έπρεπε να ανεχθείτε τον Νικ , αλλά τι να κάνω και εγώ ;;!! Με απείλησε ότι αν δεν τον αφήσω να μιλήσει , θα με κουβαλάει κάθε βράδυ να του βρίσκω ρούχα! Έλεος λυπηθείτε με!! Ας συνεχίσουμε τώρα στην κανονική ροή της ιστορίας!

Αφού βάλαμε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της εταιρείας, ξεκινήσαμε για την είσοδο της εταιρείας! Μόλις μας είδαν μαζί , άρχισαν τα μουρμουρητα και οι ψίθυροι! Ναι αυτό μας έλειπε τώρα να νομίζουν ότι τα έχουμε κιόλας! Αλλά επειδή ο Νικ είναι ένα πλάσμα που θέλει συνεχώς να προκαλεί, στον Θεό σας τι έκανε; Όχι πείτε μου τι έκανε; Που να ξέρετε και εσείς ρε καημενοι μου αναγνώστες!! Πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση μου , επίτηδες για να γίνουν ακόμα πιο έντονα τα κουτσομπολιά! Έλεος αυτός ο άνθρωπος παντού να προκαλεί!! Να μου πείτε και εσείς λογικά , ελα που δεν θα σου άρεσε να τα έχεις με έναν τέτοιο κούκλο; Όχι δεν είπα αυτό , αλλά πρώτον είναι το αφεντικό μου και δευτερον αλλαζει τος γυναίκες σαν τα πουκάμισα , αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σχέση!! Θα ξεχάσω εγώ την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, την ημέρα δηλαδή που με προσλαβανε!

Flashback

Μετά από μια μικρή περίοδο χωρίς δουλειά , κατάφερα να δώσω συνέντευξη σε μια μεγάλη εταιρεία και να με πάρουν ! Ήμουν πολύ χαρούμενη αλλά και τυχερή! Μια κοπέλα χωρίς μεγάλη πείρα να προσλαμβάνεται σε μια τετοια εταιρεία με τόσο μεγάλο κύρος αλλά και κέρδος!! Βέβαια μου είπαν ότι δεν θα δουλέψω με το μεγάλο αφεντικό , αφού θα φύγει από την εταιρεία , αλλά με τον γιο του που θα αναλάβει τα ηνία της εταιρείας! Νεος ανθρωπος ήταν , λογικά θα είχαμε καλύτερη επαγγελματική σχέση!!

Όταν έφτασα στην εταιρεία, υπήρχε ένα σουσουρο αλλά δεν ήξερα το γιατί! Οι γυναίκες της εταιρείας είχαν κάνει κλικες και κουτσομπολευαν! Αλλά δεν μιλούσαν για εμένα γιατί καν δεν με είχαν παρατηρήσει αλλά κοιτούσαν έντονα προς το ασανσέρ που εκείνη την ώρα ανέβαινε προς τα πάνω! Δεν έδωσα άλλη σημασία γιατί η ώρα περνούσε και εγώ θα έπρεπε να γνωρίσω το νέο μου αφεντικό και να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα! Κάλεσα το ασανσέρ και έπειτα από λιγο είχα ανέβει στον έκτο όροφο, στο γραφείο του προέδρου!! Όταν έφτασα φωνές ακούγονταν από το γραφείο του προέδρου!

- Μπα θυμήθηκες να έρθεις; , είπε η μία φωνή!!

- Αμάν πια με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος! Θα κάνω αυτό που θέλεις , ήρθα νωρίς , τι άλλο θες;;, είπε μια άλλη φωνή! Αλλά αυτή η φωνή ήταν πιο νέου ανθρώπου και η φωνή του μου ακουγόταν κάπως πιο αισθησιακή! Μπα ιδέα μου θα ήταν ,που έχω καιρό να πάω με άντρα!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now