Τι γίνεται εδώ;

3.8K 301 77
                                    

Κάθριν

Το τελευταίο διάστημα αν εξαιρέσεις το γεγονός της παρουσίας του αχωνευτου ζευγαριού, κατά άλλα η ζωή μας κυλάει πολύ όμορφα!! Βρίσκομαι αντιμέτωπη με την όμορφη πλευρά του Νικ και αυτό με έχει γοητεύσει πραγματικά! Είναι γλυκός, ευγενικός, με σεβεται, είναι σωστός επαγγελματίας στην δουλειά του και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα για να τον αμφισβητώ! Δεν μπορώ να κρύψω τον φόβο μου ότι μπορεί να ξαναγυρίσει στον παλιό του εαυτό και με παρατήσει, αλλά προς το παρόν το έχω αφήσει πίσω μου αυτό και δεν το σκέφτομαι!! Στο μεταξύ η χημεία μας στο ερωτικό κομμάτι είναι απλά μοναδική! Ο άντρας αυτός απλά δεν παίζεται, είναι ασταμάτητος, οι αντοχές του είναι απίστευτες! Ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται το σώμα μου και αυτό με τρελαίνει! Βέβαια φροντίζω και εγώ να τον τσιγκλαω, όπως τότε στο γραφείο του που είχα φροντίσει να μην φοράω τίποτα από κάτω! Η έκπληξη στα μάτια του ήταν το κάτι άλλο!! Κάθε μέρα νιώθω και πιο σίγουρη για τα αισθήματα μου για αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια αλλά προς το παρόν νιώθω ευτυχισμένη! Αλλά κάθε όμορφη στιγμή πρέπει να χαλάει από ένα ανεπιθύμητο γεγονός και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η παρουσία της κατσίκας μας χαλάει την όλη όμορφη ατμόσφαιρα! Δεν μας έφτανε ο τζιτζοφιογκος, τώρα έχουμε και την κατσίκα να μας σπάει τα νεύρα! Το παίζει αφεντικό με τις μετοχές του Μάθιου και δίνει εντολές στους υπαλλήλους λες και αυτή είναι ο Πρόεδρος! Δεν θα ξεχάσω την ημέρα που είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση της στο γραφείο!!

FLASHBACK

Ήμασταν στο γραφείο με τον Νικ και  πνιγομασταν στην δουλειά!!

-Δεν αντέχω άλλο, έχω εξαντληθεί.., είπε και πέταξε τον στυλό πάνω στο γραφείο από την αγανάκτηση του! Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο καιρό έχουμε πιεστεί πολύ και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την παρουσία των ανεπιθύμητων!

-Έλα αγάπη μου, λίγο ακόμα και σου υπόσχομαι να σου κάνω ένα ωραίο μασαζακι στο σπίτι..., είπα και του έδωσε ένα πετακτο φίλο στα χείλη! Ήταν ο μόνος τρόπος να για να τον πείσω να τελειώσει!Τον ένιωθα και εγώ ήθελα να τελειώνουμε να φύγουμε αλλά τίποτα δεν μας έρχεται όπως θέλουμε!

-Μου το υπόσχεσαι; ρώτησε με ένα κουταβισιο βλέμμα, που γνώριζε καλά ότι πάντα έπιανε..

-Το υπόσχομαι, άντε τώρα τελείωνε, είπα και αφού αναστέναξε , πήρε το στυλο μου και συνέχισε να υπογραφεί! Τότε αξαφνα άνοιξε η πόρτα και τότε  ο εφιάλτης έγινε πραγματικός!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now