Σου έχω πει ότι σε αγαπάω..;

3.3K 287 27
                                    

Νικ..

Δεν θα ξεκινήσω με αμπελοφιλισοφιες, δεν είναι του γούστου μου! Το μόνο που θα πω είναι ότι καμία φορά η ζωή σου φέρνει πρόσωπα μα και  πράγματα στην ζωή σου που απλά δεν τα περιμένεις! Ας πάρουμε για παράδειγμα πως ήμουν πριν και πως έχω καταλήξει! Σχεδόν σε όλη μου την ζωή ήμουν ένας φανατικός γυναίκας, έκανα άστατη ζωή και το μόνο που με ενδιαφερε ήταν η καλοπέραση! Τώρα όλα έχουν αλλάξει και δεν μετανιώνω για τίποτα! Εγω βρει τον άνθρωπο μου, η Κάθριν είναι η γυναίκα που έβγαλε προς τα έξω τον πραγματικο μου εαυτό, νιώθω γεμάτος όταν την έχω δίπλα μου! Ξέρω και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχω κάνει την σωστή επιλογή! Μπορεί μέχρι τώρα να μην της έχω πει ότι την αγαπαω αλλά πιστεύω ότι οι πράξεις μου και ο τρόπος που την κοιτάω και την φροντίζω να την κάνω να καταλάβει ότι έχω πολύ δυνατά συναισθήματα για αυτήν!

Εδώ και μια εβδομάδα που είναι η μητερα της εδώ, κατάλαβα τι θα πει να έχεις οικογένεια! Μπορεί αυτή η γυναίκα να είναι παρορμητική, να μιλάει συνέχεια και να ανακατεύεται παντού, αλλά κάθε φορά που σου μιλάει σε κοιταει στα μάτια και καταλαβαίνεις ότι τα συναισθήματα της είναι πραγματικά και όχι ψεύτικα! Μας φροντίζει και μου δείχνει με τον τρόπο της ότι με αισθάνεται δικό της παιδί, κάτι το οποίο δεν με έκανε να αισθάνομαι η δική μου μητέρα! Θυμάμαι όταν μου έλεγε η Κάθριν ότι είναι εκνευριστική γυναίκα, αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου, ας νοιαζοταν έστω και λίγο η μητέρα μου όπως νοιαζοταν και αυτή η γυναίκα και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κοσμο! Καθομουν και τις χαζευα που  τσακώνονταν ακόμα και για τα απλά πράγματα και η Κάθριν νευρίασε που γελούσα! Πραγματικά το θέαμα ήταν υπέροχο, δεν μπορούσα να μην το κάνω χαζι!!

Θυμαμαι μια συζήτηση που είχα με την μητέρα της, όταν είχα γυρισει μια μερα από την δουλειά και η Κάθριν έλειπε για καφέ με μια φίλη της!

Flashback

Επιτέλους τελείωσε και η σημερινή μέρα γεμάτη νεύρα εξαιτίας της Κριστιν που μια σωστή δουλειά δεν μπορούσε να κάνει! Ακόμα και στον Καναδά που βρισκόταν, ακόμα κι από εκεί κατάφερνε να μου σπάει τα νεύρα!! Όταν μπήκα στον χώρο, όλο το σπίτι μύριζε όμορφες μυρωδιές, πω πω σπιτικό φαγητό! Όχι ότι με την Κάθριν δεν ευχαριστιομουν το φαγητό, αλλά αυτές οι μυρωδιές που υπήρχαν στο σπίτι μου θύμιζαν μαμά!!

-Κυρία Ελένα, γύρισα.., και τότε μέσα από την κουζίνα ξεπροβαλε η μητέρα της Κάθριν..

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now