Μια ερωτική συμφωνία (Μερος 1ο)

4.7K 341 39
                                    

Νικ

Ζω σε παράλληλο σύμπαν και δεν μου το έχουν πει να δεις! Πως εγώ ο Καζανονας, ο άντρας που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του, τώρα πηγαίνει μόνο με μια γυναίκα, θέλει να πάει μόνο με αυτήν την γυναίκα αλλά και προκαλεί για να δημιουργηθουν οι συνθήκες για να είναι με αυτήν την γυναίκα, αλλά καλύτερα ας τα πάρουμε από την αρχή!!

Όλα ξεκίνησαν για να ρίξω στάχτη στα μάτια των γονιών μου και του αδερφού μου! Αυτό βέβαια που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν το γεγονός ότι οι γονείς μου ήταν αντίθετοι ως προς την Καραμελίτσα! Ο πατέρας μου, μου είχε πει χιλιάδες φορές καλά λόγια για αυτήν και πίστευα ότι την εκτιμήσουμε, αλλά μόλις την παρουσίασα για νύφη, σκυλιασε ολόκληρος!! Δεν μπορώ να καταλάβω τον λογο, κάτι κρύβει αλλά δεν μου το λέει! Θα το μάθω βεβαια, δεν θα το αφήσω να μου ξεφύγει!!

Σε όλο αυτό δίπλα μου ήταν η Καραμελίτσα, με πίστευε παραπάνω από όσο πίστευα τον εαυτό μου!! Ήταν συνέχεια δίπλα μου και με στήριζε!! Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση και με έκανε να αισθανθώ περίεργα ήταν όταν ήμασταν στο εφηβικό μου δωμάτιο, ήρθαμε αρκετά κοντά και φιληθηκαμε και αυτήν την φορά δεν το κάναμε για τα μάτια του κόσμου αλλά γιατί το θέλαμε! Εχω πάει με πολλές γυναίκες αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να τις φιλήσω, να τις υπερασπιζομαι, η Καραμελίτσα είναι η πρώτη! Όσο αφορά τώρα την συγκατοίκηση δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου, αλλά οι σπόντες του ζευγαριού της κακιάς συμφορας με έκαναν να αναλογιστω πως γίνεται να λέω ότι έχουμε υποτιθεται σοβαρή σχέση αλλά να μην μένουμε μαζί; Έπαιξα η αλήθεια μπλόφα με την Καραμελίτσα καθώς δεν πίστευα ότι θα φτάσει ποτέ τόσο στα άκρα ο πατέρας μου στο θέμα της δουλειάς αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Τώρα για το ταξίδι στο Λονδίνο τα πράγματα εξελίσσονταν διαφορετικά από όσο φανταζόμουν! Τώρα που μιλάμε η Καραμελίτσα κοιμάται δίπλα μου γυμνη και νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει αλλά βλέπω άλλες γυναίκες και τις συγκρίνω με την Καραμελίτσα! Χθες το βράδυ στην πισίνα, όλα μου βγήκαν αυθόρμητα, ο τρόπος που με κοιτούσε, το κορμί της που ήταν σε κοινή θέα, όλα αυτά με έκαναν να την θελήσω ερωτικά! Έτσι την προκάλεσα και εκείνη δεν μου αντιστάθηκε, φάνηκε ότι το ήθελε όλο αυτό!! Αυτήν την φορά δεν υπήρχαν δικαιολογίες τύπου ποτού, αυτήν την φορά το θέλαμε και οι δύο! Δεν θα σας πω ψέμματα, ήταν η μοναδική φορά στην ζωή μου που το απόλαυσα τόσο πολύ, δεν ξέρω τον λόγο, ήταν λες και υπήρχε και κάτι παραπάνω από ερωτική χημεία, λες και αιωρούνταν κάποιου είδους συναισθηματος!!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now