Της κολάσεως...

4K 320 45
                                    

Καθριν

- Καραμελίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε εγώ θα με εμπιστευομουν αλλά θέλω να προσπαθήσουμε, πέρα από το σχέδιο μας, θέλω να προσπαθήσουμε κανονικά! Δεν ξέρω αν μπορώ να σου υποσχεθω κάτι πιο μόνιμο για το μέλλον αλλά θέλω να προσπαθήσουμε! Λοιπόν τι λες θες να γίνεις η κοπέλα μου;, είπε και με κοιτούσε στα μάτια

Και τώρα τι λέμε Δεσποινίς Κάθριν που το παίζεις και έξυπνη; Ο άνθρωπος ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, σου είπε σε θέλω, σε ποθώ, δεν ξέρω αν μπορώ να σου υποσχεθω κάτι για το μάλλον αλλά θέλω να προσπαθήσουμε! Για πρώτη φόρα εγώ ήμουν η μη ξεκάθαρη της υπόθεση και δεν ένιωθα καλά για αυτό!

Από την μία με γοητευε όλο αυτό, ο περιβόητος Καζανοβας να με επιθυμεί και να θέλει να γινω η κοπέλα του! Δεν λέω τον θέλω, δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το μικρό μου δακτυλακι και να ήθελα βέβαια δεν γινόταν , αλλά λέμε τώρα! Από την άλλη όμως τον φοβάμαι, είναι άστατος χαρακτήρας και γυναικάς, πολύ γυναικας! Με τρομάζει η ιδέα ότι κατά διαστήματα θα τον παίρνουν οι παλιές του γνωριμίες και εγώ μετά θα παθαίνω κρίσεις ζήλειας και υστερίας! Είναι ένα ρίσκο και δεν ξέρω αν μπορώ και θέλω να το πάρω!!

-Καραμελίτσα εισαι καλά;;, με ρώτησε ο Καζανοβας και τότε ήταν που με ξύπνησε από τις σκέψεις μου!

-Ναι ναι καλά είμαι, είπα προσπαθώντας ακόμα να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά, όσο και απίθανο και δύσκολο ακουγόταν αυτο!

-Λοιπόν αποφάσισες; είπε κάπως ανυπόμονα

-Κοίτα να δεις Νικ εγώ.., δεν πρόλαβα να συνεχίσω και με διέκοψε το παλικάρι μου

-Όταν κάποιος ξεκινάει έτσι, κάτι καλό δεν θα πει.Λοιπόν για να μην το παιδεύουμε, αν το ήθελες θα το είχες πει από την αρχή, δεν θα το σκεφτόσουν εκατό ώρες! Δεν θέλεις να γίνεις κοπέλα μου, το καταλαβαίνω και εγώ στην θέση σου θα ήμουν διστακτικός!Ας το αφήσουμε εδώ και ότι έγινε έγινε! Συνεχίζουμε κανονικά το σχέδιο μας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!, είπε απογοητευμένος από όλο αυτό και πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι αλλά εγώ τον σταμάτησα τραβώντας από το χέρι και έτσι ανακαθισε πάλι στην θέση του..

-Γιατί προτρέχεις; Σου είπα εγώ κάτι, ξερόλα ε ξερόλα, του είπα και εκείνος με κοίταξε με ένα ειρωνικό βλεμμα

-Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος Καθριν ότι απλά δεν θέλεις, αν το ήθελες δεν θα το σκεφτόσουν εκατό ώρες με εμένα να περιμένω σαν τον ηλιθιο δίπλα, είπε και ακουγόταν νευριασμενος!! Μάλλον η χυλόπιτα δεν ειναι το αγαπημένο του πιάτο αλλά εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now