Παρτυ γενεθλίων (Μερος β)

4.8K 364 51
                                    

Κάθριν

Αφού ετοιμάστηκα,  ξεκίνησα για το σπίτι του μεγάλου καζανοβα,  που μόνο σπίτι δεν το λες!  Το έχω επισκεφτεί κάνα δυο φορές  ακόμα στο παρελθον,πιο πολύ για γήπεδο ποδόσφαιρο κάνει,παρά  για κανονικό σπίτι!

Μετά από κάνα μισάωρο και αφού κατάφερα να μην χαθώ σε αυτήν την απομακρυσμενη περιοχή που έμενε,  έφτασα στο σπίτι του καζανοβα!Η μουσική ηχούσε δυνατά,  ούτε σε κλαμπ να ήμασταν! Αφού πήρα τα πράγματα μου και το δώρο του,  έδωσα τα κλειδιά μου στον παρκαδορο και μπήκα μέσα στο σπίτι! Με το που μπήκα στο σπίτι,  το σοκ που με διαπέρασε ήταν τεράστιο μπορώ να πω,  εκατοντάδες πλουσιοπαιδα χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς!Να μου πεις τι ανάγκη έχουν αυτοί; Λεφτά έχουν,  να δουλέψουν δεν χρειάζεται, όλα γραμμένα τα έχουν στα ακριβά τους τα παπούτσια!Σήκωσα λιγάκι το κεφάλι μου,  γιατί  ακόμα και με τακούνια,  ακόμα κοντή με έλεγες, προσπάθησα να εντοπίσω μέσα στον κόσμο τον Νικ αλλά ήταν αρκετα δύσκολο να τον βρω μέσα στον τόσο κόσμο! Ώσπου ξαφνικά άκουσα κάποια φωνή δίπλα ακριβώς στο αυτί μου!

-Καραμελιτσα δεν σε αναγνωρίζω σήμερα,  είπε και αμέσως γύρισα προς το μέρος του.  Ήταν πραγματικό  υπέροχος,  απόλυτα κομψός χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο ντύσιμο  του!Ήξερε να ντύνεται και να έχει στυλ,  ανεξάρτητα που μου έσπαγε τα νεύρα μέσα στην νύχτα για να το βρίσκω ρούχα!Με κοίταξε με ένα πονηρό και συνάμα διερευνητικο ύφος από πάνω μέχρι κάτω και ξανά επάνω,  εστιάζοντας κυρίως στο στήθος μου!Άντρας δεν είναι, που θα κοίταζε!

-Ε ψιτ καζανοβα εδώ είναι τα μάτια μου, μαζέψου!, του είπα για να σταματήσει να καρφώνει

-Με συγχωρείς  Καραμελιτσα παρασύρομαι ο άνθρωπος,  είσαι πανέμορφη!, είπε και μου έκανε χειροφιλημα! Ε μα αυτά κάνει και μετά δεν μπορώ να του κρατήσω κακία!

-Χρόνια πολλά Αφεντικουλη,  είπα και του έδωσα το δώρο του!

-Ωω Καραμελιτσα σε ευχαριστώ πολύ,  είπε και το άνοιξε αμέσως!Όταν το είδε,  είδα μια λάμψη στα μάτια του!Τελικά τον ξέρω πολύ καλά,  ήμουν σίγουρη ότι θα ενθουσιαζοταν με αυτο το δώρο!

-Είναι υπέροχο,  Καραμελιτσα ,  με ξέρεις πολύ καλά,  είπε ενώ έβγαλε το ρολόι που φορούσε και φόρεσε αυτό που του είχα δωρίσει εγώ!

-Χαίρομαι  που σου αρέσει!,  είπα ενώ τον είδα που κοίταξε προς την πόρτα

-Καραμελιτσα με συγχωρείς ,  ήρθαν κάποιοι φίλοι μου!Πήγαινε  να πάρεις ενα ποτάκι να πιεις  και θα τα ξαναπούμε!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now