Spoiler 36ου κεφαλαίου!!

2.7K 205 17
                                    

Τον κοιτούσα και με κοιτούσε, τα μάτια και των δύο έβγαζαν σπίθες, ενώ η καρδιά μου ήταν έτοιμη να σπάσει, αφού οι χτυποι της ήταν τόσο μα τόσο δυνατοί!!

-Καλώς την προδροτρα καραμελίτσα, είπε με ένα ειρωνικό υφακι και εκεί άρχισαν να ανάβουν τα λαμπάκια μου! Μιλάει αυτός για προδώσια, ποιος αυτός, που με πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο!

-Τολμάς και μιλάς εσύ για προδοσία, ας γελάσω!!, είπα θυμωμένη με την όλη κατάσταση!! Εκείνος δεν μίλησε, απλά κουνήθηκε από την θέση του, πέρασε ξιστα από δίπλα μου και το γνώριμο άρωμα, ήρθε να με εξουσιασει ξανά, αλλά δεν θα του έδινα την ευχαρίστηση! Αφού βγήκε για ένα λεπτό έξω, μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου!

-Τι έκανες μόλις τώρα; κλειδωσες; ρώτησα εκνευρισμένη από όλη του την απαράδεκτη συμπεριφορά..

-Ωω ναι και τώρα τα δύο μας, είπε και είχε ένα ύφος νικητή, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου..

.....................

Δεν το περίμενα, δεν με άφησε τότε καν να της εξηγήσω, έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα! Την κυνήγησα, της τηλεφωνησα, της έστειλα αριθμητα μηνύματα αλλά τίποτα! Χάθηκε μέσα σε μια στιγμή χάθηκε! Πληγώθηκα για ακόμα μια φορά πληγωθηκα από τον έρωτα , αλλά αυτήν την φορά η πληγή ήταν τεράστια! Εγώ φρόντιζα για το μέλλον μας και εκείνη χάθηκε, δείχνοντας μου ότι δεν μου είχε καθόλου εμπιστοσύνη.. Θα ερχόταν όμως η μέρα που θα μάθαινε για τα λάθη της αλλά τότε ίσως θα ήταν πολύ αργά..

..................

Η συγχωρεση είναι μεγάλο ζήτημα και οι δεύτερες ευκαιρίες το ίδιο! Είναι άσχημο να σε πληγώνει κάποιος που έχεις επενδύσει επάνω του, που έχεις κάνει τους πάντες πέρα, έχεις ρισκάρει για εκείνον και φροντίζεις για ένα καλύτερο μέλλον μαζί του! Δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρήσω και να δώσω μια ακόμα μια ευκαιρία αλλά ένα καλό μάθημα πρεπει να δοθεί, μηπως και κάποια στιγμή καταλάβει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις...

......

Κορίτσια μου ένα μικρό spoiler του επόμενου κεφαλαίου!! Περιμένω σχόλια! Στις επόμενες δύο μέρες θα ανέβει νέο κεφάλαιο!!

Ο Μεγάλος Καζανοβας. #WA2018#GA18 #BestieAwards18Where stories live. Discover now