Exciting note: must read!!!!

7.2K 89 6
                                    

HEY GUYS!!!!!!!!!!!

OKAY, I'M GOING TO ADD A HALF CHAPTER THAT WILL BE LABELED 'Chapter 27 And A Half' SO I CAN INCLUDE SOME LEFT OUT PARTS THAT SOME OF YOU WANTED TO BE IN THE STORY!!!!!! SUCH AS *COUGH* PERSASSY *COUGH* MASSACRING ALL MONSTERS *COUGH* AND I'LL EDIT MY LATEST CHAPTER TO WHERE PERCY ISN'T AS SERIOUS BECAUSE I KNOW THAT BOTHERED SOME OF YOU. SO IF YOU WANT ME TO EDIT CHAPTER 29, THEN PLEASE COMMENT AND I WILL!!!!

I'M STILL NOT SURE WHETHER OR NOT TO DO A CROSSOVER, EVEN THOUGH YOU ALL PUT OUT SOME VALID POINTS AND LOGIC INTO COMMENTS FOR BOTH SIDES OF THE CROSSOVER. I KNOW A LOT OF YOU ARE WORRIED THAT YOU HAVEN'T READ THE PAIRING SERIES BEFORE, AND I WANTED IT TO BE A SURPRISE, BUT I ALREADY SAID WHAT IT WAS. THE MORTAL INSTRUMENTS IS WHAT I WOULD PREFER TO WRITE WITH PJO AND HOO, BUT THERE WOULD BE A LOT OF NEW CHARACTERS TO KEEP UP WITH, AND I'M HAVING ENOUGH TROUBLE AS IT IS!!!! OKAY, WELL KEEP COMMENTING AND HELP ME DECIDE PLEASIES!!!! THANKS FOR READING!!!!!

P.S. The 'Chapter 27 And A Half' hasn't been uploaded yet, but it will be soon, so just look through the contents and search for that chapter name. Thanks again!!!! ;)

Percabeth in Goode - Completed Where stories live. Discover now