1. Bölüm

8.9K 121 15
                                    

Ben Cengiz Doruk siyonistlere karşı içimde tarif edilmez bir kin duyan bir Türk'üm! Soyum uludur benim! Vatanım için siyonistlerle savşamaktan ve şehit olmaktan korkmam.

İşte bu düşüncelerle sokakta yürüyordum. Hava kararmış ve akşam olmuştu. Bunglov tarzı evimin önüne geldiğimi fark ettim ve montumun cebinden anahtarı çıkardım.

Tam bu sırada kar serpiştirmeye başlamıştı. Almanya'ya ilk kar yağıyordu işte. İki gün sonra Berlin sokakları cıvıl cıvıl olurdu.

Kafamdaki düşünceleri dağıttım ve kapıyı açtım. Ayakkabımı çıkardıktan sonra içeri girdim. Kapıyı kapatıp antreden salona geçtim ve kendimi üçlü koltuğa bıraktım. Gerçekten çok yorulmuştum. Göz kapaklarım ağırlaştı ve uyuya kaldım.

Rahatsız uykumdan çalan telefonla uyandım. Saate baktığımda on iki olmuştu. Bekletmeden telefonu açtım ve "alo?" dedim.

"Yarın saat dokuzu beş geçe The Barn'da buluşalım."

Telefonda ki kalın sesi tanımıştım. "Tamam." dedim ve telefonu kapattım. Salondan çıktıktan sora banyo'ya girdim. Aynada yüzüme baktığımda sakalımın uzadığını fark ettim. Saçımı üç numaraya vurdurmuştum ama sakalımı kestirmemiştim. Mavi gözlerimle etrafı süzdüm ve tıraş bıçağını buldum.

Hemen bir duş aldım ve tıraş oldum. Odama gittim ve üzerime bir eşorfman ve t-shirt geçirdikten sonra yatağa uzandım. Pencereden dışarıyı izlerken gözlerimi kapattım ve uykuya daldım.

Güzel bir şekilde uyuduktan sonra sekizde uyandım. Hemen elimi yüzümü yıkadım. Mavi bir kot pantolon, Gri bir kazak giydim. Çekmeceden tabancamı da aldım ve belime koydum. Siyah paltomu da giyindikten sonra evden çıktım.

Havalar gerçekten soğumuştu. Gece güzel bir kar yağmış ve yollar kapanmıştı. Kaldırımda karlara basar yürüdüm. Karın ayağımın altında ezilme sesine bayılıyordum. Kafamda bir takım düşüncelerle yürüyerek yirmi dakikada The Barn Cafe'ye gittim. Tahta masalardan birine oturdum ve telefondaki konuştuğum kalın sesli adamı beklemeye başladım.

Bu sırada serbest giyimli bir garson geldi ve ne istediğimi sordu.

Birisini beklediğimi söyledim ve garsonu başımdan savdım. Telefonumdan Beşiktaş-Göztepespor maçını açtım ve izlemeye başladım.

/BÖLÜM SONU/
ARKADAŞLAR BU BÖLÜM İLK BÖLÜM OLDUĞU İÇİN KISA TUTMAK İSTEDİM. DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ. 🙂❤

Uçurum (+18) (Ara Verildi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum