Глава тридесет и пет

7.4K 415 7
                                    


Първото нещо, което ми направи впечатление щом влязохме вътре, беше топлината. Беше толкова топло, че ми се прииска да си съблека сакото само няколко минути след като влязох.

Второто нещо беше ароматът на ябълков пай, който изпълни устата ми със слюнка.

Третото и най-страшно нещо бяха хората.

Нямаше прекалено много хора, но бяха достатъчно, за да се изнервя още повече. Нейтън беше говорил само за Джени и Джаред, затова предположих, че всички тези хора са техни приятели. Дневната беше пълна с хора, които си говореха, докато пиеха вино. Можех да кажа, че това беше предимно парти за възрастни, макар че имаше няколко деца, тичащи наоколо и блъскащи се във всеки, докато се преследваха. Всички изглеждаха приветливи и бяха облечени много добре. Осъзнах, че правата пола и ризата, които бях облякла първо, щяха да се впишат много добре в обстановката. Отбелязах си мислено, че по-късно трябва да натрия малко сол на главата на Патрик.

- Нейтън!

Нейтън се усмихна.

- Хей, човече. - каза той, докато се прегръщаха. - Хана... това е Джаред. - каза след като се върна отново при мен.

Джаред беше много красив чернокож мъж. Беше висок колкото Нейтън, с широки рамене и мускулест гръден кош. Беше облечен в червена риза, затъкната в черни панталони и черни излъскани обувки. Той ми се усмихна, показвайки перфектните си бели зъби.

- Хей Хана, удоволствие е да се запознаем най-накрая. - той разтърси ръката ми. - Той не спря да говори за теб последния път, когато беше тук. - прошепна.

Нейтън извъртя очи.

- Уау... благодаря ти, човече.

Джаред се захили и аз му се усмихнах.

- И на мен ми е приятно да се запознаем.
- Как е Джени? - попита Нейтън.

Джеърд повдигна вежди.

- По-голяма.
- Хей, чух това!

Джени беше наистина бременна. Ако трябваше да предполагам, бих казала, че е в осмия или девети месец, коремът й беше голям и кръгъл. Беше облечена в широка оранжева рокля, която подчертаваше тъмната й кожа. Черната ѝ коса падаше свободно по раменете ѝ. Беше красива жена. Тя и Джаред изглеждаха страхотно заедно. Тя прегърна Нейтън, докато аз стоях неловко настрани.

Моят властен бодигард ❤️ (BG превод)Where stories live. Discover now