Бонус глава #1

7.9K 397 12
                                    


Самолетите винаги ми даваха чувството за дежа вю.

Винаги ме връщаха към времето, когато Нейтън и аз... добре де, когато се присъединихме към клуб „Високата миля", в който членуваха хора, правили секс на борда на самолет.

Знаех го тогава, знам го и сега - летенето в самолет никога вече нямаше да е същото.

Обърнах се да погледна съпруга ми, който седеше до мен. Той имаше тъмносиня U-образна възглавница около врата и очите му бяха затворени, а ръцете му лежаха отпуснати върху облегалките на седалката. Беше облечен в червен пуловер и дънки и носеше часовник на дясната си китка. Вчера се беше подстригал специално за това пътуване, така че светлокестенявата му коса беше перфектно подрязана отстрани, а отгоре - малко по-дълга.

Усмихнах се като идиот, докато се взирах в него.

Бях омъжена за него? За тази мъжка красота?

Бяхме женени от шест месеца и все още се чувствах както през медения ни месец. Все още не можех да повярвам, че бях омъжена за най-съвършения човек на планетата.

Нейтън ме заведе на Хавай за медения ни месец и това беше Раят на земята. Цяла седмица не излязохме изобщо никъде, защото буквално не можехме да се измъкнем от леглото. След като се върнахме в Ню Йорк, се преместихме в новата ни къща, която беше сватбен подарък-изненада от Нейтън.

Преди четири месеца майката на Нейтън се свърза с него чрез баща ми. Очевидно майка му беше видяла снимка от сватбата ни в някакво списание и за нея е било необходимо да научи коя съм аз. Тя успяла да изпрати и-мейл до публициста на татко, а сега с Нейтън бяхме на път да се срещнем с нея.

Нейтън не скочи от радост при новината, беше доста нервен. Дори сега той потропваше с крак и затова знаех, че не спи.

Майка му, чието име все още не знаех, живееше в Аризона със съпруга си, доведения баща на Нейтън. До днес Нейтън не беше говорил за семейството си. Всичко, което знаех, беше че неговият биологичен баща е загинал във война, а майка му се омъжила отново и че Нейтън наистина не се разбира с него.

Не желаех да притискам Нейтън да говори за това, но исках да ми даде повече подробности, за да не бъда толкова неподготвена.

Щяхме да пристигнем след около час и макар да се опитвах да го скрия заради Нейтън, бях нервна. Нейтън получи разрешение за отпуска само до четвъртък и в петък трябваше да се върне отново на работа, така че щяхме да останем там само четири дни, най-много.

Моят властен бодигард ❤️ (BG превод)Where stories live. Discover now