SONSUZA DEK...

57 12 0
                                    

HASAN AYDERE:Unuttuğun bir şey var Celal. Bunlar hiç bir şey değiştirmez. Ben yine de seni geberticem. Sen yaşamayı hak etmiyorsun.

CELAL AMİR:Benden intikam aldığını sanıyorsun değil mi? O zaman sana kötü bir haberim var. Sen benden sadece Melek'imi aldın. Ona da illaki dayanırım. Bu benim canımı çok yakmaz... Şimdi diyorsun ki kızın bellediğin senin değil. Hiç mi canın yanmıyor? Evet onu ben büyüttüm ama o hiçbir zaman benim kanımdan olmadı bu yüzden canımı zerre yakmıyor. Sen benden de vicdansızsın diyeceksin değil mi? Bak işte tam burada aramızda ince bir çizgi var. Ben Melek'imi bir ömür unutmayacağım ama Zeynep'i unutmam sadece iki günümü alacak. Çünkü beni gerçekten babası yerine koysaydı senin teklifine hayır derdi. Bunun için beni vicdansız yerine koyacaksan eyvallah der susarım ha yok yine de ben intikamımı aldım diyorsan ben daha sana ne diyeyim. Sen canım dediğin o kadını öldürterek aslında kendinden intikam aldın. Bir insan eski eşini nasıl tanımaz pes doğrusu.

BETÜL:Yeteeer, kesin sesinizi artık... Biliyordun, onun annem olduğunu biliyordun. Neden yaptın ha neden onu ban-bana öldürttün? Neden? Neden baba neden, neden?

HASAN AYDERE:Kızım ben tanıyamadım. Yoks...

BETÜL:Kes. Sana inanmıyorum artık anladın mı? Üzülmüş numarası yapma bana. Başından beri yapmaya çalıştığın buydu. Bende salak gibi inandım sana. Ne malmışım. Senin tek amacın seni arkandan vuranları öldürmekti. Bu yüzden tüm bu insanları öldürdün senin derdin onunla değildi. Beni de katil ettin. Senin yüzünden kaç kişiyi öldürdüm ben. Senin yüzünden annemi öldürdüm ben senin yüzünden. Ama bu kadar baba bitti artık sen de yoksun benim için. Cehennemde görüşürüz.

KUTAY:Betül yapma, indir silahını o senin baban.

"Zeynep yapma. Bırak biz veririz cezasını."

BETÜL:Hayır, o benim babam ola..Ahhh!

KUTAY:Betüüüül.

HASAN AYDERE: Beni istemeyeni ben hiç istemem.

+Abi?

CELAL AMİR: Şimdi. Buraya kadar Hasan teslim ol.

HASAN AYDERE: Gel de al.

-Bi kere lan bi kere karşılık vermeyin.

"Herkes dikkat etsin. Kimse vurulmasın. Vurulana bir de ben sıkarım ona göre. "

*Sinister ay ne Sinisterı yaa Kutay kaçıyor ben peşindeyim.

-Dikkatli ol çocuk bakıcısı.

۞Ben peşinden gidiyorum.

#Ulaş dikkat et."

"Lan ben adamlara vurulmayın diyorum inadına kurşunun önüne atlıyorsunuz. Mal mısın geri zekâlı?"

-Çenen değil emmi oğlu elin çalışsın elin.

+Biz ne yapıyoruz abi ortaya geçip horon mu çekiyoruz?

-Ulan Ali şu çatışma bitsin göstericem sana horonu.

***

*Gidecek bir yerin yok dur artık Kutay.

KUTAY:Sen öyle san.

*Hayır hayır hayır,olamaz ya nereye gitti şimdi bu?

KUTAY:Birini mi arıyorsun?

*Evet ama aradığımı buldum.

KUTAY:Silahını bırak hemen... Bırak yoksa patlatırım beynini.

*Öyle olsun.

KUTAY: Aferin ama fazla safsın sen. Pek ilgimi çekmedin. Sizin yüzünüzden canımın yarısı gitti bunun bedelini ödemeniz lazım. O yüzden son kez derin bir nefes al.

*Tam zamanında geldin Ulaş az kalsın vuruyordu bu gerizekalı beni. 

۞İyi misin?

*İ-iyiyim sağol... Ölmüş mü?

۞Hayır, nabız var. Ben ambulans çağırıyorum.

*Tamam. Ben bizimkilerin yanına gidiyorum.

۞Tamam.

*Ulaş dikkat et.

*Offf, ödüm koptu fark edemeyeceksin diye. İyi misin sen?

۞İyiyim yok bir şey.

*Ambulans çağırmana gerek kalmadı ölmüş bu.

۞Gidelim hadi.

...

-İyi misin çocuk bakıcısı.

*Ben iyiyim sen iyi misin?

- Çok şükür hala yaşıyorum... Bitti sonunda.

۞:Hasan?

"Yakalanacağını anlayınca intihar etti."

*Bitti yani.

#Galiba.

"Bitti merak etmeyin."

+Hadi gidelim artık.

***

(3 AYSONRA)

Tüm bu olayların ardından tamı tamına üç ay geçti. Biz yine yan yanayız bu sefer hiç olmadığımız kadar birbirimize kenetlendik.İlk zamanlar mecburen psikolojik destek almak zorunda kalsak da bir arada olunca hemen atlattık. Ali ilk kendine gelen oldu. Belliydi zaten. İyi de oldu bizi dünyaya döndürdü. Tekrar nefes almamızı sağladı. Fırat ile Dicle dün birbirlerine nihayet açıldılar. Şuan Fırat'ın halini görmeniz lazım olur olmaz her şeye gülüyor. Derya ve ben mi? Biraz daha zaman geçsin inşallah Allah'ın emriyle isteyeceğim. Ulaş'a gelecek olursak o fazla sarsıldı ama iyi topladı. Zaten bizim kızlar boş durmuyor ki. Çocuğa ha bire kız bakıyorlar. Kızmayın şimdi onlarda Ulaş'ın iyiliğini istiyorlar. Gerçi haklarını vermek lazım Ulaş son iki haftadır çok iyi. Artık Zeynep'in ismini duyunca üzülmüyor. Düzeldi yani. Bizi şu sıralar tek üzen Celal abi. Emekliliğini istedi. Yakında taşınacak buradan. Onun açısından bakarsak böyle daha iyi oldu aslında ama gönül ayrılmak istemiyor. Fatih'in toparlanması için güzel bir fikir olsa da insan rahat edemiyor. Merak etmeyin onu elin memleketinde yalnız bırakmayacağız. Sonuçta biz bir aileyiz. Aile demek sonsuzluk demek. Ve bizde var olduğumuz sürece sonsuz olacağız. Sonsuza dek...

YILDIZIN SIRRIWhere stories live. Discover now