3.

6K 308 23
                                    

Ahogy a házba léptünk, a fiúk visszaváltoztak.

- Változz át haver. - mondta a fekete hajú fiú.

- Nem akarok... - morogtam, majd elkezdtem volna kifele rohanni, ám bezárták az ajtót. - Eresszetek!

- Hé nyugi... - szorít le egy fiú. - A nevem Jackson. Az ikrem Jockob, az alfánk Derek, a szöszi meg Karter.

- Változz vissza Omega... - morogta Derek.

- Nem. 

- De... - rugott belém, mire én a hirtelen ért ütéstől vissza változtam. Hajam lófarokba kötve omlott lefele vizesen, ruháim nedvesen tapadtak testemre, ezzel kimutatva nőies alakomat.

- E-Egy lány... - képedt el Jackob, mire Jackson felsegített volna, ám én nem hagytam neki.

- Derek... Te megrugrál egy lányt. - jegyezte meg Karter, majd a vállára kapott.

- Eressz el te buzeráns katica.  - kiabálom, ám ő lerohan velem a pincébe, és betesz egy ketrecbe, amit rám zár. - Ez szabályba ütközik!

- Tudom... De kíváncsi vagyok valamire.

- És mire?!

- Ha megcsókolsz elmondom... - jelen meg Derek a lépcső tetején.

- Nem leszek a csajod. Inkább a halál! - mondtam, majd átváltozva lefeküdtem a rács mellé. Néztem őket, és gondolkoztam. Miért kerültem ide. Olyan jó gyerek vagyok álltalában. Vadászok magamnak, megteszek mindent a suliban.

Karter a rácshoz sétált, majd benyúlva megsimította bundámat. A fejemet kezdte simogatni, mire én ráharaptam a kezére, és morogva tettem egy kört, és neki ugrottam a rácsnak. Próbáltam átférni, szétnyomni, de semmi... Be voltam hárva. Derek nyugodt léptekkel jött hozzám, intett a fejével, a többiek is közeledtek, majd nekiugrott Karter a rácsnak, lefejelve engem. Én kiterültem, mire gyors berontottak az ajtón a fiúk, és nyakkörvet húztak a fejemre, és lánccal a falhoz kötöztek. Én lefeküdtem, és néztem rájuk.

- Hozzatok neki türölközőt, ruhákat, és plédet... Párnát is. Nem akarom hogy megfázzon.  - mondja Derek, majd felmegy, nyomában a fiúkkal, nyitva hagyva az ajtót. Én vissza változtam, és leültem. Jackson mikor lehozta a dolgokat maramra hagyott.

Megtörölköztem, majd átöltöztem a kapott kék pulcsiba zokniba és macinaciba, majd egy plédet magam alá terítve egy másikat magamra, és párnával elfeküdtem, majd elaludtam. Mikor felkeltem, Derek farkas formájában feküdt mellettem, és szorosan bújt hozzám. Fekete bundáját kék minták díszítették, ám ez sem nyugtatott le. Farkassá változva arrébb sétáltam volna, ám a láncom rövidre volt szabva.

Ahj jaj mi lesz itt.

Falkák közöttWhere stories live. Discover now