12.

4K 220 21
                                    

A napok gyorsan pörögtek. Rendesen jártam már iskolába, az emberek tudták, hogy közöm van a suli nagymenőihez, Derekékhez, de nem tudták megfejteni.
Minden reggel az ikrek civakodására kell kelnem, ám ma nem erre keltem. A ház üresnek bizonyult... Szinte. Derek ült a fotelembe (kisajátítottam) mikor elhaladtam elötte, az ölébe rántott, mire rúgkapálni kezdtem.

- Rebeca... Szerelmes vagyok magába! - mondta komolyan, mire elnevettem magam. A hangja mélyebb volt kissé, szemei lilábbak...

- Mi a franc! Te nem vagy normális!

- Krisztopf! - rohant be a szobába... Még egy Derek. - Erezd el most!

- Nem fogom! - tartott szorosabban, és morogni kezdett.

Derek elkezdett közelebb lépkedni, majd átváltozva nekünkrontott, felborítva a fotelt. Én átváltzva Krisztopfon álltam, aki meglepődve pillantott végig rajtam, majd ő is átváltozva felém kerekedett, mire Derek rávetve magát tépni kezdte. Én kifutottam a konyhába, és egy pohár vízzel leöntöttem őket, hogy ne szedjék szét a nappalit. Megálltak, és rám meredtek. Valamit mintha beszéltek volna magukban, ám én nem érthettem, hisz valami furcsa, számomra ismeretlen nyelvet használtak.

- Lenyugodtatok?

- Aha... - morogta valamelyikük.

- Oké ki kicsoda? - néztem rájuk.

- A helyesebb Derek. - mondta az ajtón belépve Karter ám megállt, mikor meglátta, hogy egyformák. - Nem szoltam. - felrohant a szobájába, majd egy bandanával tért vissza.

- Tedd rám. Én vagyok Kristopf. Ennek az idiótának a báyja.

- Anyánkat! - csapta tarkón Derek, mire elnevettem magam.

- Legalább helyesen káromkodsz. - borzolta össze a haját mosolyogva Kris. - De nem ezért jöttem. - komorult el. - Veszélyben vagytok. Főleg a kis tüzes pipi! - kacsintott rám.

- Ők? - kérdezte mindent tudóan Karter.

- Igen ők. - nézett vissza Kris. - Mondtam, hogy nem kellett volna belemásznotok!

- Beavatna valaki? - nézem szét kérlelően.

- Most nem. Menj fel és pakolj. Gyorsan. Én hívom addig az ikreket! - feleltem Karter és meglökött a lépcső felé.

Látva komoly a helyzet, nem szóltam semmit, csak tettem amit kértek, és egy csomó ruhát eltettem, egy gurulós sport táskába, majd egy hátizsákba is bedobáltam könyveket, napszemüveget, dolgokat amikre szükségem lehet, majd eggyik ékszeres dobozomat, miután kiürítettem, tettem bele egy pár dolgot, amit nem tudok magammal vinni, de azt se akarom, hogy aki jön, az megtalálja. A padlót felszedtem, majd betettem oda, s végezetül a helyére igazítottam.

Az ikrek rohantak fel, a cuccaimat elvitték, majd hívtak engem. Karter lent egy pár tucat szendvicset legyártva kijött, és beszállt velem a kocsiba, szüleimnek oda adva a kulcsokat, kiadta Derek nekik parancsba, játszák, hogy nem ismernek minket, hogy soha nem látták eggyikünket sem.

- Még vissza jövök! - tátogtam családomnak az üvegen keresztül.

Amint elimdultunk, két autóval, Karter hátra fordulva elkezdte mondani, miért menekülünk.

- 5 éve volt egy maffia háború. Sok derék embere odaveszett a 7 maffiának, sőt mi több a végére 5 maradt. Ez az öt család, nagyon erős, ám a leány ág az már már kihal. Ezek a családok mégpedig a következőek:
Grand
Midnight
Lovrenzo
Martinez
Scott

Igen a Scott a mi vezérünk maffiája... És ahogy te csatlakoztál a falkához, úgy a maffiához is. Téged nem fognak megölni, te értékes vagy. Téged csak lelkileg terrorizálnak. A legveszedelmesebb a Martinez... Nekik gyújtottuk fel a drog raktárukat... - magyarázta Karter ám Jackson közbe vágott.

- Akkor a főhadiszállásra kell menni ugye? Megint szövetkeznünk kell a Grand családdal? -.mondta idegbetegen dobolva a kormányon.

- Nem... Ha pontot akarunk tenni ennek a végére, akkor meg kell ölni a kettő olaszt. - morogta Derek. - De elsőnek ki kell képezni Rebekát, és edzenünk kell. Addig a többi maffia védelmére van szükségünk.

- Értettem. - mondta Jackson és ő tovább vezetett.

Az út órákig tartott, sőt mi több rengetegszer megálltunk, mint aludni, mint toalettre, benzinért. New York felé tartottunk...

____________________________
Sziasztok Pszchio Bearseim!
Bocsánat, hogy későn hozom a részt, megvan rá az okom. Na de a kérdésem az lenne, hogy mennyire legyen love sztori, meg mennyire legyen akciós? Vagy mindkettő?

Dream Devil Girl

Falkák közöttWhere stories live. Discover now