14.

3K 211 21
                                    

Reggel gyorsan keltem, és sietve készültem el. A fiúk rám vártak, mert ma megyünk a hivatalba, ám elötte fodrászhoz mentünk. Hogy miért?
Ha a hivatalban rájönnek, lány vagyok, akkor ott káosz és harc lesz. A fodrásznál a hajamat olyan rövidre vágattuk, hogy a vállamig ért, majd felkaptam egy csöves sapkát, egy fiús szürke inget, egy fehér pólóval, meg egy fekete szaggatott farmer, plusz egy síma piros tornacsuka. A fiúk inkább motoros stílust választottak. Ahogy elkezdtünk sétálni az utcákon, egyre közelebb értünk egy omladozó lepukkant irodaházhoz, aminek a falára feketével voltak minták rajzolva, szimbólumok. Mikor beléptünk, az előtér az ugyan olyan volt mint kívülről,ám mikor elkezdtünk fel sétálni, a ház újjabnak tűnt. Az emberek farkas alakban is rohangásztak, papírral a szájukban.... Őrültek házának hatott, ám mégis volt benne rendszer.

Egy csomóan rólunk beszéltek, ám egyszer egy lányosabb srác rámnézett és elkiáltotta magát:

- Azt a kurvaa!!! Egy cuki srác van a teremben! Mindenki játsza azt, hogy normális! -én furcsán néztem rá, kissé oldalra billentettem a fejem, majd mivel bejöttünk a többiek levették a sapkámat... Igen ők felülről néznek engem... Nem zavar az a 20 cm... Ugyan...

Az egész nap unalamasan telt... Az idő az csak totyogott, nem haladt. A papirok kitöltésével foglalatoskodtunk, mindig volt körölöttünk egy csomó ember. Derek egész végig ha ültünk a combomra tette a kezét, ha mentünk valahova, átkarolva, lapockámra téve a kezét vezetett. Sokan flörtöltek velünk, ami kifejezetten irritált egy idő után.

Egy vékony, már már alul táplált lány lépett be a terembe. Ruhái csapzottak voltak. Látszott rajta menekül valami elöl... Arca beesett volt, fekete fajába sár és falevelek ragadtak, első ránézésre bolondnak tűnt ám szemében rengeteg értelem csillant. Találkozott a tekintetünk. Felismertem ki ő... Bár mikor legutóbb láttam alacsonyabb volt. Ő nem más mint...

Falkák közöttWhere stories live. Discover now