16.

2.9K 181 11
                                    

A kisfiút néztem, lassan vissza változtam majd kiviharoztam az épületből. Levegőre van szükségem. Egy parkot vettem célba, lábaimat lelkesen pakoltam a cél felé, ám hallottam, hogy követnek engem. Derek volt az és Karter. Szakadni kezdett az eső, Karter léptei megszűntek, már csak Derek lábának a koppanása hallatszódott a vizes betonot, ám mikor közel ért megállt.

- Rebeca Bloody. Én Derek Scott ezennel bejelentem... - tart szünetet, mire megfordulok. Egy csokor vörös rózsa van nála, és egy pocsolyába letérdel. - hogy halálosan beléd szerettem, és nem vagyok hajlandó változtatni ezen. - mondja majd a csokrot nekem adja, és felállva megcsókol. Ajka becézgeti az enyémeket, nem csókolok vissza, de nem is lököm el. Kezeivel lágyan simogatja hátam, és a tarkómat. Lassan válik el ajkaimtól, és elmosolyodik.- Olyan gyönyörű, mikor zavarban vagy. - simogatja arcom. Valami kattan bennem, és csak azt érzem, hogy ajkaim az övéink vannak újból, ám ezt most én kezdeményeztem. Lágyan csókolom lehunyt szemmel, Derek viszonozza, majd, mikor távolabb vagyunk már egymástól, egy esernyőt nyit ki felettünk, és megfogva a kezem vezet.

- Belegondolni is furcsa, és izgalmas abba, hogy kettesben vagyunk, szakad az eső, és a kezed fogom... Angyalom. - becéz, ám nekem nem jön ki hang a számon,csak némán tátogok mint egy hal. Egy piros arcú hal.

A romantikus délelöttünket egy fantasztikus ebéddel koronáztuk meg. Derek sokat mesélt nekem. Délután az állatkertbe mentünk, élveztem az egész napot, szinte teljesen elfelejtettem, ami reggel történt. Mikor haza értünk, hozzáfogtam a fiúknak húslevest főzni. Érzetem Derek tekintetét a hátamon. Mióta haza értünk nem szólt hozzám. Valami rosszat mondtam volna?
Az ikrek szokásosan valamin civakodtak, mikor lefeküdtem este aludni.
Tusolás közben, rájöttem arra, Derek egy bunkó idióta, nem érdemel meg engem, és ha akar valamit tőlem, neki kell küzdenie, mert ez így nem járja.
Nagy nehezen álomra hajtottam fejem, egy holnapi szebb nap reményében. Ám sajnos nem így lett. Nagyon nem. Ha akkor tudtam volna, hogy pont őt veszítem el... Biztos nem hanyagoltam volna az utóbbi időben.

______________________
Bocsánat PszchioBearseim, a rövid rész miatt, de ha minden jól megy, hamarosan jön új.
Dream Devil Girl
insta: dream.devil.girl

Falkák közöttHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin