II. 18.

2.4K 150 2
                                    

Fekete haja és vörös szeme minden mozdulatom figyeli, látszik ideges. Felállva megindulok felé, ő át mászik a fa kerítésen. Emberfeletti lendülettel vetette át magát a kerítés után következő árkon majd a rácshoz rohan, én felállva felé sétálok.
- Rebeca jól vagy? - suttogja elém guggolva, a kerítésnek dőlve. Én kérdőn nézek rá, nem tudom mit akar, olyan szomorú... Megnyalom a kezét. - Rebeca én Derek vagyok. Morogj ha emlékszel rám. - megfordulva visszaindultam volna a sziklára ám egy hím a kerítéshez rohant morogva mire én rávetettem magam. Nehogy bántsa azt a kétlábút! Ám a csupasz arcú nevetett majd visszament arra részre ahol lehetett.
A barna hímmel egymást téptük majd alám került mire győzelemittas mosollyal az arcomon leugroztam róla. Egy eldugott fáj részre rohantam ahol lefeküdtem. Egy mókus az orrom sétált mire fújtattam ám az maradt. Lehunytam szemeim és füleltem. A szomszédos ketrecből egy jaguár morgása hallatszott. Segítséget kért, elhagyott valakit... Egy nevett morgott de nem értettem túlzottan hogy ki után sírt.
Egy kis kölyök lépteit hallottam meg, hogy közeledik hozzám mire morogtam. A kicsi eliszkolt. Gondolataimba merültem majd lassan az álmok világába csöppentem.
Egy kétlábú voltam és a fekete hajú ringatott fenti nyúlványaiban, melyeken egykoron jártak ősei. Valami dallamos hangra azt hiszem zenére ringatott, fura volt az egész de imádtam... Vonyított és farkas lett... Úgy éreztem olyan mint én... És ekkor felébredtem. Egy kan ült rajtam és gúnyosan mosolygott.... Ott guggolt elöttem a fiú.

- Szia Rebeca... Emlékszel rám? Derek vagyok. - simogatott majd orromra nyomott egy puszit mire felmordultam. Nem akarom, hogy hozzám érjen egy kétlábú de olyan jó ezzel a fiúval. Olyan mintha a másik felem lenne. Ám a pillanatot, mikor egymás szemébe néztünk 2 zseblámpás dolgozó zavarta meg, a fiú átmászva a kerítésen, elfutott, ám nem menekült. Valamiért azt éreztem, vissza fog jönni hozzám. Reménykedtem. Olyan szinten szükségem van arra a fiúra... Ám mégis... Fura nekem az, hogy azt hiyzi olyan vagyok mint ő. Egy kétlábú.

----------- Sziasztok itt az író --------
Nos ez egy kis önpromó lenne, ma kitettem egy új könyvet, a címe "Mérges kígyó és vadrózsa". Akit érdekel egy kissé véresebb, gyilkosos sztori annak ajánlom, az is romantikus.

Falkák közöttWhere stories live. Discover now