Befejező epizód

3K 163 5
                                    

Derek szorosan magához ölelt engem, fejem mint mindig mellkasán foglalt helyet. Álmosan ásítottam, és rámosolyogtam.

- Jó reggelt szerelmem. - csókolt meg, mire tovább mosolyogtam.

- Jó reggelt Életem. - cirógattam arcát. Apró tappancsok csattogtak végig a folyosón majd be a szobánkba a három gyönyörű kisbabánk.

A legidősebb fiú neve Karter lett, gyönyörű kékszemű, szőkehajú kisfiú, tele élettel és pezsgéssel, 15 éves és nagyon megkérdőjelezi néha azt hogy, mennyire bírom idegekkel ha Derek elmegy a falkával vadászni. A szája nagyobb mint bárkijé akit valaha ismertem.

A középső Diana, a mi édes fekete hajú kis kacagó gépünk aki mindig tiszta kosz, most is egy csokifolt van a szája szélén.  Folyton tiszta festék és csokoládé. 6 éve boldogságot ad nekünk, és okot a takarításra.

A sorból nem maradhat ki Susan, a 3 éves kis szőke cukorborsónk aki még nem beszél, de nagyon szereti a dinoszauruszokat, pláne, ha velük ütlegelhet valakit.

Ők a kis babócáink... Derekkel összeházasodtunk 15 éve... Boldogok vagyunk, mi 6an. Igen, 6an. Terhes vagyok, de még Derek nem tudja. Csak növelné az egóját, hogy neki megint sikerült.
Igen szeretem az én nagy morcos mackómat, aki éppen szegény kicsi Karter pofikáját csipkedi, mert valami lánnyal telefonált tegnap este a fürdőben.
Semmiért sem cserélném el őket, hiába fájt ami történt, hiába nehéz néha. Ők az én mindeneim, az egyetleneim akikért örökkön örökké képes lennék futni.

Végre boldog vagyok, igazán, és tudom hova tartozom. A falkánk összeállt újra, velük együtt megjöttek az emlékeim.
Karterről, akinek most egy nagyon cuki Simon nevű barátja van, és tervezgetik az esküvőt.
Az ikrekről, akik még mindig őrültek, alig merjük rájuk bízni a kicsiket, viszont gyakran ez kell nekik.

Hihetetlen mikre képes a barátság, a szerelem, a testvériség. Hosszú volt az út idáig, rögös, de semmire nem cserélném.
Minden pillanat egy csoda, szülőnek lenni annyit jelent, hogy olyan gyerekkort adunk a kicsiknek amilyenre mi is vágytunk. Amilyenért ölni tudtunk volna.

Borsmenta

Falkák közöttDonde viven las historias. Descúbrelo ahora