II. 19

2.5K 160 4
                                    

Futógépen futtatnak engem napok óta... Tudni akarják meddig bírom, tervük van velem. Csak rohanok és rohanok ebből állt az utóbbi 3 napom. Lassan már leesek a lábamról, hisz csak enni és inni állhatok meg. Szereket adnak be nekem, egyre többet és többet. Úgy érzem meg akarnak engem mérgezni, ám az injekcióktól erősebb leszek, és tovább bírom. Egy hete elszállítottak engem arról a helyről... A falka nincs itt mégis érzem néhány farkas jelenlétét. Egy újabb injekció miatt a számat leszíjjazzák és a testetem is, mivel legutóbb megmartam egy nőt. A nyakamba szúrják mire felnyüszítek. Lassan homályosul el a látásom, érzékeim eltompulnak. A fiúnál ébredek... Dereknél. Szívem hevesen ver, ő simogat engem és megcsókolja orrom.

- Változz vissza Rebeca.... - suttogja. - Loveless. - mondja ki a fura szót mire nekem fájdalom nyilal a testembe majd mint egy kétlábú ott fekszek az ölébe. - Újra itt vagy velem... Emlékszel rám.

- Nem... - a szám mozog és beszélek. Értem és tudok válaszolni arra amit mond.

- Szépségem... 1 évembe telt mire vissza tudtalak szerezni. Sokmindenről maradtál le. - csókol meg engem mire lefagyva utánozom. - Napról napra egyre jobban belédszeretek. A hiányod megölt engem... A falkánk szertement nélküled. Egyszerre vagy méreg és gyógyír. Túl nagy hatással vagy az életünkre emiatt is féltelek annyira. Szeretlek Rebeca. Hiányoztál. - csókol meg ismételten, állatiasabbnál állatiasabb érzések kerítenek hatalmába. Ő egy alfa, érzem.

- Nem emlékszem rád de kétlem hogy egy szinten lennénk Alfa. - mondom és felállva nyújtózom. Ketten vagyunk, falka nélkül.

- Derek vagyok. Derek vagyok és szerelmes beléd. Kérlek Reb... Adj nekem egy eséjt. Adj egy esélyt arra, hogy megmutassam én vagyok álmaid férfija, a gyerekeinkek jó apja lennék, hű férjedként mindig fognám a kezed minden helyzetben, és olyan életet biztosítanék neked, amilyet megérdemelsz, csak adj nekem egy esélyt, csak egy esélyt Rebeca és igérem megvédelek és szeretni foglak ameddig engeded, és ha kell küzdök érted teljes mellszélességgel. - könnyezik én pedig ajkán végignyalva kezdeményezem a csókot, a felkérésem a nyelvünk táncára nem marad viszonzatlan, a viszonzás olyan akár egy álom. Egy nedves szerelmes álom. Mikor elválik mosolyogva megölel.

------------
Boldog karácsonyt mindenkinek, és Jessicának kifejezetten.

Falkák közöttUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum