13.

3.5K 223 15
                                    

New York büdös, nagy, hangos és veszélyes hely. A város fényei már messziről megvakítanak, s a szagok érezhetőek, elnyomják a farkas érzékeimet, elmémet eltompítják. A fiúk élvezték a büdöst hisz mégis csak, mindent éreztek a levegőben, izzadság szag, hot dog, kínai kaja, új kocsi, légfrissítő. Reménytelenül ültem középen, mivel ők lehúzott ablakkal, farkas formában lógtak ki az autóból. Egy kis időn belül megérkeztünk egy emeletes házhoz, ami elött egy morcos gondnok állt, kezében a kulcsokkal. Természetes, hogy morgott, hisz hajnali 1 se múlt még el, mi már bent hangoskodunk, meg cipekszünk a lakásunkba A bérházban átható penésszag volt, ami visszataszítóvá tette a helyet, ám mikor felértünk a 10. emeletre, és beléptünk a 610es ajtón, levendula illat lepte el elmémet. A bérház sötét falaihoz képest, a krémszínű bútor, világos falak megváltásként értek engem, hisz már most otthon éreztem magam, bár még nem tudtam, hogy fogunk majd vadászni itt. Az biztos, hogy az itteni bolti csirke, meg hús az nem teljesen természetes összetevőkből áll, ás nincs olyan jó, mint a kanadai szarvasok, szárnyasok. A lakásban 3 háló volt, ezért mindenki valakivel fog aludni, talán egy ember a kanapén. Én boldogan foglaltam el a kényelmes kanapénak a sarkában helyem, miközben a vacsoránkat, pizzát ettünk. A futár meglepődött, a 10 családi pizza rendelésünkön, hisz az nem éppen kevés, rendeltünk sok fajtát, mert már farkas éhesek voltunk. Mondjuk ez nem ad okot arra az ikreknek, hogy farkas alakban vessék rá magukat a pizzás dobozra.
Én helyet foglaltam a másik ikerpár mellett, akik mondjuk nem éppen kedvesen beszélgettek.

- Ha még egyszer ahhoz ami az enyém hozzá érsz...! - morogta Kristopf, mire Derek még mérgesebb lett.

- Ő az enyém, ép csontod nem marad... Ha csak rá nézel. - állt fel. Én megettem a pizzámat, majd elfoglaltam a nekem tetsző szobát, és elaludtam nagyon hamar, hisz ahogy becsuktam az ajtót semmi nem hallatszódott be, ami annyit jelent, hogy:

a) tudok aludni hangzavar nélkül
b) hangszigetelt a lakás, hiába van egy lerobbant apartmanban.
c) végre nem az ikrekre kelek fel.

Hogy melyiknek örültem legjobban? A c nek, hisz az ikekpárok nagyon hangosak.
Az ágyba bedőlve el is nyelt a gyámolító, jól ismert, veszélytelen sötétség, és az az otthon érzés amit csak kevés helyen kaphatok meg.

Falkák közöttWhere stories live. Discover now