15.

2.9K 202 6
                                    

Ő nem más mint... Rose De Rico. Rose hajkoronája semmit nem változott az évek alatt. Még mindig ugyan olyan csapzott. Gyanítom még most is egy elmebeteg kergeti a lányt.
Rose alsóban évfolyam társam volt. Irritálóan magas hangja van, ám mégis kedves, és jószívű. Mindig egy pedofil van pont ezért a nyomában. Hirtelen a lány hozzám futva megölelt engem.

- Rebecaa~ hát élsz! -kiabálta sírva

- Rosalie drága... -motyogtam- megtennéd, hogy nem ölsz meg?-Ölelem vissza a vékony testét.

-Rebi úgy hiányoztál -mondja és beül az ölembe

- Te is nekem te zakkant.

Egy fiú állt meg elöttem.

- Te hazudtál nekünk! Te lány vagy! -emel fel a grabancomnál fogva.

- Igen az vagyok és? A nőknek nincsenek jogaik? A nők csak azért vannak, hogy kielégítsenek titeket férfiakat nem? A nők azért vannak, hogy gyereket neveljenek, míg ti férfiak egymást kúrogatjátok. A nőknek nincsenek jogaik. A nők szolgálják a férfiakat, bármit mond a törvény. A nők gyengék, a férfiak erősek. A nőknek hosszú kell, hogy legyen a hajuk, a férfiaknak rövid. A nőket csak a smink, a divat, meg a pláza kötheti le. A nők azok az alatvaló Béták nem? Oh nem is, a nők az Omegák alatt vannak. Tchh tudod mit szarom le a ti idióta szexista gondolkozás módotokat. A nőknek ugyan annyi joguk van mint a férfiaknak. A nők egyenrangúak mint a falkában, mint a munkahelyen,mint a családban és a maffiában. A nők is emberek -kiabálom mérgesen rá, hisz szemén látom... Bezárna engem Roseval.

- Egy ketrecben van a helye az olyan elvadult libáknak mint te! - mondja majd felpofozna, ám kezemmel hárítok

- Szerintem, az olyan barmoknak mint te, lenne fantasztikus helye a föld alatt jó pár méterrel. De tudod mit? Oda is juttatlak -mondom negédesen miközben beverek egyet neki majd átváltozva összeverekszünk.

Én a nyaki ereire támadtam, remélve meg tudom ölni, ám mikor már közel jártam hozzá, Derek lerántott róla, és lefogott Karterrel. Oldalamból ömlött a vér ám fájdalmat nem éreztem. Legyűrve a fiúkat a srác torkát kitéptem, ám nem nyugodtam le, hisz hallottam a gondolataikat,hogy szerintük is nincsen joguk a nőknek, a normális életre. Ám, mielőtt a tömegre támadhattam volna, egy kisfiú, alig múlhatott 4, megölelte véres orrom.

- Kutyus ne bántsd őket! - mondja angyali hangon, mire megnyugodva lefekszem a földre.

Hogy tudott megnyugtatni egy kisfiú?

_______________________________________

Sziasztok!
Kérlek ne haragudjatok. Bővebben a profilomban van a Conservation résznél, hogy mi van velem.

Falkák közöttWhere stories live. Discover now