16.Kapitola

2.2K 211 24
                                    

Minulý díl byl z pohledu Hoseoka a to jak reagoval na kluky, ale jak to vlastně vypadalo, když se Kook a Tae probrali po jejich trochu zajímavější noci?

Cítil jsem, jak mi někdo prohrabuje vlasy a pomalu otevřel oči. „Dobré ráno." Taeho hlas byl ochraptěný od spánku a naprosto sexy a neodolatelný. „Ahoj." zamumlal jsem a jeho rty se střetly s těmi mými. „Tohle chci každý den." řekl jsem spokojeně a posadil se.

Chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomil, že jsem celý nahý a že si vlastně vůbec nepamatuju, jak jsem se dostal do pokoje nebo kde to jsem. Rychle jsem se otočil na Taeho a vyděšeně na něj hleděl. „My včera-?" začal jsem koktat a Tae okamžitě vrtěl hlavou a přitáhl si mě zpět k němu.

„Ne nic se nestalo, chtěl jsi, ale nechtěl jsem, když jsi byl opilý." usmál se na mě Tae a já si ho změřil pohledem. „Nechtěl jsi kvůli alkoholu, nebo si prostě nechtěl?" chtěl jsem upřesnit Taeho výpověď a on se na mě nechápavě podíval.

„To je jedno... prostě se nic nestalo." zamumlal a já si povzdych. „Není Tae. Je rozdíl v tom jestli jsi to nechtěl kvůli tomu, že jsme byli opilí nebo jestli nechceš mě." řekl jsem vážně a on mě začal líbat na krku. „Kdyby sis to pamatoval, věděl bys, že jsem tě chtěl Kooku. Bože Jungkooku jsi extrémně nádhernej a sakramenticky sexy a roztomilý. Bože, pořád ti říkám, že tě miluju." Tae začal zvyšovat hlas a já si od něj sedl dál.

„Neřvi." zahučel jsem a Tae se zasmál. „Tak mě sakra neštvi." řekl se smíchem a já se na něj naštvaně podíval. „Co jsem dělal?" zeptal jsem se a Tae se ušklíbl. „Jen jsi mě líbal, ošahával mě, zatáhl mě do sprchy a pak jsme skončili spolu nahý v posteli." řekl s pohledem někam do místnosti a já se rozhlížel po nějakém kusu oblečení.

„Vše je v koupelně a mokré, díky tvému nápadu pustit na nás vodu, když jsme v oblečení." pronesl, když jsem se nějakou chvíli rozhlížel po zemi v pokoji. „Jo, tak já-" začal jsem koktat a Tae si mě na něj znovu přitáhl. „Vztekáš se, že bych tě nechtěl a přitom se přede mnou stydíš. A k tomu, jsem tě včera celého viděl a skoro všude se tě dotýkal." řekl nechápavě a já se uvolnil.

Viděl mě, dotýkal se mě a přijdu mu nádherný. Můžu být v pohodě, vše je v pohodě. „Promiň, jen nejsem zvyklý. Nejen dotyky, ale nikdo mě takhle neviděl nebo se mě nedotýkal. Já... opravdu promiň." zamumlal jsem omluvně a Tae se přisál k mému krku a já věděl, že to jisto jistě zanechá značku.

„TaeTae brácha bude šílet." zasmál jsem se a odstrčil ho od sebe. „Oblečeme se a půjdeme zkontrolovat ostatní." usmál se na mě a vstal z postele a tak se mi naskytl pohled na celé nahé tělo Taeho. „Já klidně s tebou zůstanu déle v posteli." vypadlo ze mě, bez toho aniž bych to zastavil a Tae se rozesmál. „To já sice taky, ale jsme u Jimina a ne u nás." řekl a začal něco hledat ve skříni.

„Tae! To je neslušné!" poznamenal jsem a Tae po mě hodil trenýrky a triko. „Jsou to moje věci Kookie. Pár jsem si jich sem přinesl, přeci jen někdy tu spím." objasnil mi to celé a já se zarazil. „Proč u Jimina máš věci a u mě ne?" zeptal jsem se podrážděně a Taehyung se rozesmál a bez odpovědi se začal oblékat.

Nakonec jsem se tedy taky začal oblékat a pak se zvedl z postele. „Jungkookie nežárli. Měl bych spíš já. To ty jsi se včera líbal s ním, ne já." řekl, když mě objal zezadu a já k němu natočil hlavu. „Omlouvám se, měl jsem to hned odmítnout, ale nevypadal jsi, že by tě to trápilo." řekl jsem omluvně a natáhl se pro polibek, který jsem samozřejmě dostal.

„Uděláme si něco k snídani a pak zjistíme, co Jimin vyváděl potom, co jsme se vypařili." řekl, když mě začal táhnout do kuchyně. V celém bytě byl neskutečný bordel a my byli rádi, že jsme se dostali do kuchyně.

„Neblbni!" vyjekl jsem, když mě Tae vyzvedl na kuchyňskou linku. „Tak tohle je dokonalost." řekl, když se vtěsnal mezi mé nohy a stáhl si mě za triko k němu, aby mě mohl políbit. Začal jsem okamžitě spolupracovat a naprosto se sžil s jeho rty, že jsem nevnímal nic jiného než horkost jeho rtů a ten dokonalý pocit, který se linul po celém mém těle a tak jsem mu obmotal ruce kolem krku.

Tae přesunul ruce na má záda a dostal se pod tričko nebo lehce zajížděl pod trenky, zatímco já jsem jen prsty prohrabával jeho jemné vlasy, které byly tolik poddajné a naprosto dokonalé. Tae si mě přitáhl až na kraj linky a já ze sebe vydal překvapený sten.

„Hele sex po ránu v kuchyni opravdu nechci vidět a rozhodně nechci, aby to bylo v mojí kuchyni." uslyšel jsem ochraptělý hlas a odtáhl se od Taeho rtů. „No páni, jak dlouho jste tu? Tvoje rty jsou extrémně napuchlé." řekl Jimin s vyvalenýma očima a já seskočil z linky vedle Taeho a zachumlal se do jeho hrudě.

„Nebudeš se teď stydět, potomco tě včera všichni slyšeli sténat pod ním?" zeptal se Jimin a já se zarazil. „Co?" zeptal jsem se zmateně a Jimin se rozesmál. „Já nevím, co jste vyváděli, ale ty si byl dost slyšet." řekl a já cítil, jak celý rudnu, a oba se začali smát.

„Jsi roztomilý, když se stydíš a červenáš." poznamenal Jimin a pak poplácal Taeho po zádech. „Vyhrál jsi jackpot, Tae." usmál se na Taeho a mě věnoval mrknutí. „Jo, já vím." odpověděl Tae a já ho plácl do hrudě.

„Jak jsi dopadl ty?" zeptal se Tae a Jimin si povzdechl. „No... probudil jsem se mezi dvěma holkama nemůžu si stěžovat. Jo a Kooku? Minjea je fakt sexy a krásná, jak jsi jí jen mohl odmítnout?" zeptal se překvapeně a já se podíval na Taeho.

„Miluju Taeho a on je o dost víc sexy než Minjea. A rozumí mi víc, než kdokoli jiný." řekl jsem popravdě a Jimin protočil očima. „Nejsme v zamilované knížce Kooku... Ono tě to časem přejde." mávnul nade mnou rukou Jimin než si vzal něco z lednice a znovu zmizel.

„A co když nepřejde?" zavrčel jsem a Tae mi dal pusu do vlasů. „V to taky doufám ty moje zamilovaná puberťačko." zasmál se a já ho znova praštil. „Idiot opravdu idiot." zamumlal jsem, než jsem šel pro nějaké oblečení, abych mohl odtud zmizet.

xxxx

Moc děkuji za vaši podporu jste naprosto dokonalý a já opravdu nemám slov :3 Vím, že to neříkám poprvé, ale určitě ani naposledy.. protože jsem za vás opravdu vděčná :3

A omlouvám se že jsem nevydala včera, opravdu jsem chtěla, ale wattpad mi to nechtěl dovolit...

I will touch youWhere stories live. Discover now