Epilog

2.6K 288 63
                                    

„Je to přesně rok, šest měsíců a tři hodiny." zašeptal jsem a Tae se zarazil. „Co?" řekl a převalil se v posteli. „Od doby, co jsi začal s tím tvým dotkni se mě Kooku, já ti pomůžu." zasmál jsem se a on zbledl. „Jak víš i hodinu?" zeptal se zmateně a já si skousl vnitřní stranu tváře.

„Bylo to potom, co jsi brečel kvůli Joonovi a já tě nemohl obejmout. Celou noc jsem nemohl spát a byl na mobilu, věděl jsem o každé minutě ten den. Takže jsem si prostě zapamatoval že to bylo něco po deváté asi tak deset minut." usmál jsem se a Tae nadzdvihl obočí. „Proč to vytahuješ? Chceš mi dokázat, jak geniální jsi?" pošťouchnul mě a já se zasmál.

„Možná, nudím se hyung." zamumlal jsem a Tae si mě přitáhl do jednoho z nejsladších polibků. „Půjdeme se najíst, je čas oběda." zamumlal a vytáhl mě na nohy.

Přišli jsme do kuchyně, kde seděl Hoseok na lince a Jin byl mezi jeho nohama. Nic úchylného jen tam stál a měl ruce na jeho stehnech. „Jak to, že to Yoongi ani Joon nevědí?" zeptal se Jin a Hoseok pokrčil rameny. „Co nevědí?" zeptal jsem se místo ‚Dobré poledne' a oba to z ignorovali.

„Měli bychom jim o tom říct, teda hlavně Yoongimu." zamumlal Hoseok a Jin si povzdechl a odtáhl se od něj. „Proč jsi to Yoongimu neřekl už někde před dvěma lety?" zeptal se zmateně Jin a Hoseok si skousl spodní ret. „Až teď si sem fakt jistej, že Joona miluje." řekl a sklopil ouška.

Tae i já jsme si sedli ke stolu a Tae se zhluboka nadechl. „Až teď? Hyung, nevěděl jsem, že jsi slepý." řekl Tae a Hoseok seskočil z linky. „Nic nevíš, pro hybridy je láska něco jiného než pro vás." zavrčel a Tae se na něj omluvně podíval. „Proč to tak řešíš Hobi?" zeptal se Jin.

„Protože mi Joon volal, jestli sem šel Yoongi, pohádali se. Protože Joon neví, co blbou hádkou může Yoongimu způsobit, a protože ani Yoongi neví, co mu ta hádka způsobí. A já idiot ještě Joonovi řekl, ať se postará o to, aby ho Gi miloval." Hoseok byl opravdu rozhozený a já vstal s malým úsměvem.

„To že ti volal. Znamená, že už ho hledá a ne rozhodně, aby mu něco vyčítal. Ale protože se o něj bojí. A jaký je mezitím rozdíl hyung?" zeptal jsem se sladce a Hoseok mi úsměv oplatil. „Hybrid se dokáže zamilovat jen jednou. Proto jsem chtěl, aby se Yoongi zamiloval do Joona. Věděl jsem, že ten ho nevyužije." řekl upřímně a já se podíval na Taeho.

„Tae nepůjdeme se projít? Zítra není škola. Třeba někde narazíme na ty dva a ujistíme se, že jsou v pohodě?" zeptal jsem se a Tae přikývl. „Dávejte na sebe pozor." řekl Jin a my oba přikývli a ruku v ruce vyšli ven.

Bylo divné, že po té příšerné večeři nás bráchové brali naprosto bez problému a byli za nás rádi. Ale hlavní bylo, že už jsme neměli s ničím problém. Teda Taeho táta se omluvil, ale s takovou faleší, že to z něj přímo řvalo.

Taemu to nakonec bylo jedno. Bydlel u Joona a já u Jina. To že jsme pořád cestovali jeden k druhému byl detail. To že z úprku do vily jsme se rozhodili udělat tradici a na měsíc o prázdninách tam jet znovu a příští rok zase, byl taky jen detail. I když naprosto bombastickej.

Ohledně školy se to s Taem uklidnilo... Já a Jea... Oba jsme stáli za Taem a tak ho ostatní nechali... Možná ho zrovna v lásce neměli, ale neobtěžovali ho.

Minjea nakonec měla Taeho alespoň trochu ráda a stejně si myslím, že hlavně kvůli Jiminovi. Nakonec Taehyung a Jimin byli opravdu dobří přátelé a hlavně nerozluční.

Ale byl tu jeden další problém. A to problém v našem vztahu. Tedy mluvím o soukromí. Buď jsme byli u Joona anebo u Jina a řekněme že ti dva hybridi tam byli skoro pořád, teda nás hlavně měli hlídat, ale to nic neměnilo na tom, že ne jednou se jim podařilo nám vpadnout do pokoje, když jsme s Taem byli zrovna uprostřed něčeho.. velmi zajímavého?

I will touch youKde žijí příběhy. Začni objevovat