39 : γκρίνια

4.5K 517 82
                                    

5 μήνες αργότερα,
Martha's Vineyard - Massachusetts

Στέκομαι μπροστά απ' τον ολόσωμο καθρέφτη, στο ξενοδοχείο που νοικιάζουμε, και προσπαθώ να κουμπώσω του σουτιέν του μαγιό μου. Αφού τα καταφέρνω, με τα χίλια ζόρια φυσικά, συνειδητοποιώ ότι το στήθος μου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης έχει μεγαλώσει με αποτέλεσμα τα παλιά μου μαγιό να με στενεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Σκατά.

Φοράω από πάνω την άσπρη μπλούζα του Harry, η οποία παλιά μου ήταν φαρδιά και τώρα με χωράει ίσα ίσα. Για να μην πω ότι ίσως με στενεύει και λίγο...

Ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρπάζω το κινητό μου από το κομοδίνο. Το μόνο που κάνω είναι να σκρολάρω στην αρχική του Facebook μου και να κοιτάζω τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι παλιοί μου συμμαθητές και φίλοι. Ειδικά ο Niall και η Fay περνάνε τέλεια στην Ιρλανδία... Ο 'καημένος' ο Zayn έχει πάει διακοπές στην Καλιφόρνια μαζί με τους γονείς του και συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες με μία ξανθιά κοπέλα που την λένε Gigi. Μάλλον εκεί πρέπει να την γνώρισε.

Ακούω την πόρτα να ανοίγει, μα δεν κουνάω καν το κεφάλι μου.

"Γύρισα" αναφωνεί πρόσχαρα.

Δεν μιλάω καν. Απλώς βολεύομαι καλύτερα στο απαλό στρώμα του κρεβατιού και λυγίζω τα πόδια μου συνεχίζοντας να σκρολάρω στην αρχική μου. Ούτε που του δίνω σημασία. Μονάχα όταν έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου εγώ σμίγω τα φρύδια μου και κάνω μία γκριμάτσα.

"Τι έχεις;" αρπάζει το κινητό μου. "Με ποιον με απατάς;" με πειράζει χαχανίζοντας.

"Παράτα με" του αρπάζω το κινητό.

"Τι έχεις;" κατσουφιάζει.

"Τίποτα".

Φιλάει το χέρι μου. "Έχεις νεύρα;" πιάνει τον καρπό μου. "Ή μήπως πονάς κάπου;"

"Τίποτα δεν έχω λέω".

Αφήνω το κινητό μου πιο δίπλα και στενοχωριέμαι λίγο που σχεδόν κάθε μέρα έχω νεύρα από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Του καημένου του Harry του έχω βγάλει το λάδι... Κάθε λίγο και λιγάκι με ενοχλεί το παραμικρό. Χθες βράδυ ας πούμε νευρίασα επειδή δεν χωρούσαμε και οι δύο στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Μέχρι και πως πάχυνε του είπα και να κάνει δίαιτα.

"Θες να πάμε στην παραλία;" χαμογελάει.

Τον κοιτάζω για λίγο και τελικά γυρνάω προς το μέρος του.

"Όχι! Θέλω να γυρίσουμε στο Λονδίνο".

"Σοβαρά;" γουρλώνει τα μάτια του. "Μα εσύ μισείς το Λονδίνο" χαχανίζει.

"Εσένα μισώ..." παραπονιέμαι.

Σηκώνει το φρύδι του. "Από πότε;" κάνει στην άκρη τα μαλλιά μου.

"Από πάντα" ψεύδομαι.

Με τραβάει κοντά του και με κάνει να χαχανίσω στον λαιμό του. Ο Harry ακουμπάει το χέρι του στην πλάτη μου και με χαϊδεύει απαλά εκεί κάνοντάς με να κλείσω τα μάτια μου σε δευτερόλεπτα από την κούραση. Τον αγκαλιάζω και φιλάω απαλά το στέρνο του πάνω απ' το κοντομάνικο πουκάμισο που φοράει.

"Έχεις γίνει γκρινιάρα..." ακούω να λέει.

"Και θα με αφήσεις;"

"Ποτέ" ψιθυρίζει και φιλάει το μάγουλό μου.

[...]

Απλώνω τα πόδια μου στο τραπεζάκι, που βρίσκεται μπροστά μου, και ο Harry πηδάει στον κόκκινο καναπέ με φόρα και αφήνει το μπολ με τα ποπ κορν στην κοιλιά μου. Παίρνω μία χούφτα και ρίχνω μερικά στον αέρα προσπαθώντας να τα κάνω να πέσουν ακριβώς στο στόμα μου και όχι κάτω.

"Styles" τον σκουντάω απαλά στον ώμο μετά από λίγο. Έχει πορωθεί με το Inception παρόλο που το έχουμε δει τουλάχιστον πέντε φορές. "Μωρό μου" κρατάω καλύτερα το μπολ.

Δεν με κοιτάει. "Χμ..." απαντάει με μπουκωμένο, από τα ποπ κορν, στόμα.

"Harry, θέλω σεξ".

"Κι εγώ" απαντάει.

"Τότε γιατί δεν-"

"Γιατί είσαι έγκυος" απαντάει απλά.

"Okay" ψελλίζω.

Παίρνω το τηλεκοντρόλ από το τραπέζι και κλείνω την τηλεόραση. Αφήνω το μπολ στο ξύλινο πάτωμα και ξαπλώνω στον καναπέ απλώνοντας τα πόδια μου πάνω στα γόνατα του Harry. Εκείνος ξεφυσάει, αλλά αμέσως μετά με κοιτάζει και χαμογελάει αχνά. Τα λακκάκια του φαίνονται και χαμογελάω πίσω.

"Έχεις μετανιώσει;"

Τον κοιτάζω παραξενεμένη. "Για ποιο πράγμα;"

Σηκώνει τους ώμους του. "Που θα γίνεις μαμά τόσο μικρή, που θα γίνουμε γονείς τόσο νωρίς... Που θα αναγκάζεσαι να μένεις μαζί μου. Για όλα βασικά".

Γελάω λίγο και κουνάω αρνητικά το κεφάλι μου.

"Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα απολύτως, οι ορμόνες φταίνε".

"Δεν με έχεις βαρεθεί δηλαδή;" ρωτάει σιγανά.

"Με τίποτα. Είσαι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή μου τώρα" σκύβω ελάχιστα και τον φιλάω πεταχτά.

𝐒𝐭𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα