one

23.4K 974 345
                                    


Oy vererek başlayın canına yandıklarım, kırmayın beni, ha?

🙂🙂🙂

Yataktan kalkıp turuncu çoraplarımı ayağıma giyip mutfağa indim. Dolaptan sütü. Ve mısır gevreğini çıkarıp yemeye başladım. Okula gitmem gerekiyordu. Okula gidip 'ibne' seslerini duyup gülüp geçmem gerekiyordu. Günlük dozumu almam lazımdı sonuçta.

Dolabımdan turuncu bir sweatshirt ve siyah bir havuç eşofman alıp giyinmeye başladım. Renklilik gerekti siyah hayatıma. Turuncu bunu sağlıyordu.

🌀Cebimdeki sigara paketinden bir dal alıp dudaklarımın arkasına yerleştirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🌀
Cebimdeki sigara paketinden bir dal alıp dudaklarımın arkasına yerleştirdim. Kapüşonu kafama geçirip yavaş yavaş okul bahçesine ilerlerdim. Arkamdan okulun zengin piçi Asrın bağırmaya başlamıştı.

"Hey, ibne. Göt vermeye devam mı?" diye sorup kahkaha atmaya başlamıştı. Arkama dönüp sevgili sigaramı parmaklarım arasına aldım.

"Hatırla diye söylüyorum. Ben aktifim, denemek ister misin? Belki sende bendensindir?" dedim ciddi bir ifadeyle. Yüzü aniden düşüp, burnundan soluyarak dibimde belirdi. Gözlerimi kısıp aşağılamalarını dinlemeye hazırladım kendimi. Ard arda sigara yakacak kadar acıtacaktı canımı. Leş gibi parfüm kokusunu soluduğumda gözlerimi açtım.

"Pasifliği sana öğretirim. Hasret kalırsın" dedi yüzündeki çarpık gülümsemeyle. İki parmağımı ağzıma götürüp öğürme hareketi yaptım.

"Sikik sikik konuşma andaval herif. Amele tükmüğü gibi yapışırsın yere kafayı gömünce." dedim ve arkamı dönüp okulun ilk basamaklarını hızla çıkıp kendimi sınıfa attım. Sırtımdan çantayı çıkarıp sıraya fırlattım cebimdeki cüzdanı kontrol ettim. Yerindeydi. Kantine inip kendime şekersiz kahve aldım. En ücra köşeye gidip oturdum, kulaklıklarımı çıkarıp en hüzünlü şarkıyı açtım. Bu şarkıyı dinlerken aklıma hep iki ay önceki o an geliyordu.

2 Ay Önce

Elim Asrın'ın omzunda bara girerken ikimizde kahkaha atıyorduk. Barda iki kızla kafayı güzelce bulup onları kıvama getirdikten sonra bardaki gizli bölümlere gidip orgazmın dibine vurmuştuk. Şimdi testislerimizde tek bir tane bile sperm yokken gülmek çok daha iyiydi. Rahatlamış vaziyette yakın bir bara tekrar girip içmeye başladık. Çocukluktan beri birlikteydik. Ergenlikten beri içtiğimiz her şeyi birlikte içiyorduk ve bunu sürekli yaptığımız için bünyemiz sağlamdı. Kafalar çakırkeyif olmuşken. Hala gülüyorduk. Elim hala Asrın'ın omzundandaydı. Geniş kırmızı deri koltukta yayıla yayıla oturuyorduk. Yüzümdeki gülümseme solmuştu. Asrın yan koltukta oturan sarışın kıza yiyecekmiş gibi bakıyordu. Yavaş omzumdan ayrılıp kıza doğru kaykıldı. Kız Asrın'ın ona yaklaştığını farkedince göğüs dekoltesini dahada göz önüne sunarak istekli bakışlarını Asrın'a yolladı. Asrın ile birlikte ayağa kalkıp barın gizli bölümlerine gittiler. Hay amınakoyayım ya. Daha yeni seviştin bi fahişeyle orospu çocuğu. Sinirle soluyup bu olayı neden bu kadar taktığımı düşündüm. Bir cevap bulamadım. Belki buldum ama işime gelmedi. Hoşuma gitmedi. Geniş koltuktan kalkıp bar tezgahına yürüdüm. En sert içkilerden birini söyleyip beklemeye başladım. Cebimden telefonu çıkartıp gelen bildirimlere baktım. Çoğu kızlardan gelen abuk subuk mesajlardı. Hepsini siktir edip önüme gelen içkiye odaklandım. Yavaş yavaş yudumlayıp unutmayı bekledim. İmkansızı şu sikik içkiden bekliyordum amınakoyayım. Hala sokuk düşüncelerimle boğuşurken omzuma bir el kondu. Asrın bana bayık gözlerle bakıyordu.

"Günde üç posta adam yoruyor" dedi geniş bir sırıtma ile.

"Sikme sende o zaman amınakoyayım." diye çıkıştım sert ses tonum ile. Bana anlamaz bakışlar atarken bir içki daha söyledim. Onuda içip yalpalaya yalpalaya ayağa kalktım. Asrın'da beni takip ederek bar taburesinden kalktı. Dışarıya çıktığımda soğuk hava vücudumla ilişkiye girmişti. Ağzımın içinde söverken bir yandan cebimden sigara paketimi çıkartmaya çalışıyordum. Asrın yanımda ıslık çala çala yürüyordu. Başım dönmeye devam ederken eve vardığımızı farkettim. Asrın kapıyı açıp mutfağa kahve yapmaya gitmişti. Geri döndüğünde elinde şekersiz kahveleri tutuyordu. Başımı ellerimin arasına alıp ovmaya başladım. Asrın bu yaptığımı görüp elimdeki kahve kupasını masaya bırakıp ellerini başıma sabitledi ve ovmaya başladı. Anasını satayım dudakları üç dört cm uzağımdaydı. Neler düşündüğümü farkettiğimde sessiz bir şekilde küfür edip gözlerimi gözlerine çıkardım. Gözleri başımın üzerinde gezinen ellerindeydi.

"Şimdi yapacağım şeyden sonra dostluğumuzun bitecek olması ne kadarğ kötü" dedim dudaklarımı yalarken. Cevap vermesine fırsat vermeden dudaklarına kapandım. Kalp krizi geçirecektim. Kalbim tekliyordu. Ağzını araladığında dilimi ağzına ittim ve sesli bir şekilde ağzına inledim. Tek bacağımı üzerinden geçirip kucağına yerleştim. Gözlerini açıp dudaklarını dudaklarımdan ayırdı. Hızlı nefesler aldıkça göğsü inip kalkıyordu. Sonra kaşlarını çattı. Ani bir hareket ile bacaklarımdan tutup beni geriye fırlattı.

"İbne misin lan sen? Beni de günahına alet ettin amına koyim." dedi. Ona cevap vermeden yerimden doğrulup mutfağa çıktım. Kendime çay alıp bir sigara yaktım. Asrın'ın arkamdan geldiğini işittim. Turuncu kupayı masaya bırakıp ona döndüm. Sağ elini yumruk yapıp anlayamadığım bir hızla suratıma geçirdi. Ani bir darbe olduğu için yüzüm sol tarafa doğru hızla savruldu.

"Siktir git bu evden. Amına koyduğumun göt vereni" dedi. Sigaramdan bir nefes daha alıp kafamı salladım. Kaldığım odaya gidip eşyalarımı toplamaya başladım. Zaten az kıyafetim vardı. Yarım saat içinde toplayıp, üstüme değiştirip aşığı hole indim. Arkamdan Asrın'ın adım seslerini duydum. Kafamı ona çevirip ruhsuz gözlerimi kızgınlık akan gözlerime çevirdim.

"Ölün ölüme, sikik kafalı homofobik piç" dedim ruhsuz sesimle. "Anın büyüsüydü amınakoyayım. Sana falan aşık olduğumu zannetme sakın." deyip kapıdan çıktım.

aleph |bxb|Where stories live. Discover now