two

12.2K 541 300
                                    

+18  Bölüm
Asrın'ın arkamdan ibne diye bağırması zerre umrumda değildi. Onun gibi bir piçin söylediği sikik bir kelime beni etkilemiyordu zaten. Okuldaki kimsenin ona inandığı söylenemezdi. Okuldaki herkese 'Aleph beni öptü' desede kimseyi inandıramamıştı. Ki Asrın'a inansalar bile yine umrumda olmazdı. Liseye geçtiğimiz zamandan beri okulun futsal takımındaydım. Yani okulun bütün erkekleri hocaları ve kızlarıyla aram oldukça iyiydi. Asrın ise 'Aleph'in yanındaki çocuk' olaral anılmıştı. Geçimsiz yapısı ve gerizekalılığı ile sevilmeyen çocuktu kısacası. 

Gay değildim. Biseksüeldim ben. İlk kıvılcımları hissettiğim kişi işe Asrın olmuştu. Ufacık çocukkenden beri birlikteydik ve hep yakındık, bu sebep beni ona çekmişti. Ama onun homofobik bir orospu çocuğu olduğunu bilmiyordum.  Onu öptükten önce de hiç bir erkeği öpmemiştim. En ufak bir yakınlaşmam dahi olmamıştı. Aktiflik ya da pasiflik hikayeydi yani. 

Malum geceden sonra Asrın'ın iki senedir ölüp bittiği, bizim yaşıtımız olan Nefes'i aramıştım. Asrın'ın haberi yoktu ama Nefes bana gelip benden hoşlandığını söylemişti. Söylediği bu şeyi çok nazik bir şekilde reddedmiştim. Ona Asrın'ı anlatmıştım. Bana, onun umrunda olmadığını, istediğinin ben olduğunu söylemişti. Ona şans dileyip yanından ayrılmıştım. Aslında çok güzel kızdı. Kalçasına kadar uzanan siyah saçları vardı. Teni buğday yanığıydı. Gözleri yeşilin en güzel tonlarından birisiydi. Fiziğide çok güzeldi. Yaşına göre bayağı gelişmişti. Okulda ben gibi sevilen ve hocalar tarafından saygı duyulan bir kızdı. İşin arasında Asrın olmasaydı kesinlikle ona teklif ederdim. Teknik olarak o bana etmiş oluyordu ama olsundu.

Saat gecenin  03:30'ydu. Uykulu sesi ile telefonu açtığında gerçekten heyecanlanmıştım. 

''Aleph'' dedi. Onunda ses tonu heyecanlıydı. Bir taraftan da uykuluydu.

''Benimle çıkar mısın'' dedim tek solukta. Telefonun diğer ucundan sadece nefes alma sesleri geliyordu. ''Hey! Orada mısın?'' dedim bu sefer cevap vermesini umarak. 

''Şey, evet ben burdayım. Yani  odamdayım'' dedi. Heyecanlandığı her halinden belliydi. 

''Eee teklifimi düşünd..''

''Tabikii de eveeet'' diye bağırmıştı. Telefonu bir iki saniye kulağımdan çekmek zorunda kalmıştım. Bir şeyler söylediğini duyduğumda telefonu kulağıma götürüp söylediği şeyi idrak etmeye çalıştım.

''Bana gelir misin?''

''Biraz hızlı gitmiyor musun?'' dedim. Sesim garip bir şekilde çekingen çıkmıştı. 

''Hayır hızlı değil. Okula geldiğin ilk günden beri seni istiyorum ben ve sen şimdi benimle olmak istemişken, seni istiyorum. Aleph üç buçuk senedir seninleyim ben, senin haberin yok ama olsundu. Şimdi bana gel ve tüm günümü seninle geçireyim.'' dedi. Heyecanlanmıştım. Kolumdaki saat dördü gösteriyordu.

''Konum at, bir saate gelirim.'' dedim. Telefonun diğer ucundan uykulu bir şekilde gelen kıkırtısını duymuştum.

''Seni seviyorum'' deyip telefonu kapatmıştı. Yüzümdeki aptal sırıtış ile kendievime girmiştim. 

1 Hours Later

Eşyalarımı salona bırakıp duş almıştım. Üstüm başım hala içki kokuyordu çünkü. Dişlerimi fırçalamıştım. Telefonuma baktığımda Nefesten beklediğim mesaj 15 dakika önce gelmişti. Sırıtıp giysi dolabımdan siyah bir tişört, siyah bir eşofman, turuncu bir hırka alıp üzerimi değiştirdim.  Masanın üzerinden telefonumu, sigaramı ve cüzdanımı alıp Nefes'in attığı konuma taksi ile gitmiştim. Fazla uzak değildi attığı konum fakat yürümek istememiştim gece gece . Yaklaşık 15 dakika sonra eve varabilmiştim.  Taksiciye parasını verip eve doğru adımladım. Kafamdaki kapşonu çıkartıp tam zile basacaktım ki geldiğimi sanki hissetmiş gibi kapıyı açtı. Sabahın ilk ışıkları yüzüne vururken gözüme daha bir güzel gözükmüştü. Yeşil gözleri hafiften kızarmış idi. Saçları her zaman ki gibi düz değildi. Dalga dalga olmuştu. Yataktan yeni kalkmış hali bile güzeldi kızın. Üzerinde turuncu dondurmalar olan gecelikleri vardı. Bileğimden tutup beni içeri çekmesi ve dudaklarıma yapışması sadece bir kaç saniye içinde olmuştu. Olanları kavradigimda öpüşüne karşılık verip, ellerimi beline yerleştirdim. Beni bir yere doğru çekiştirdigini farkettiliğimde ona ayak uydurup odasına geldik. Dudaklarını dudaklarımdan ayırmıştı. Sonra bana yaklaşıp turuncu hırkamı açmaya başlamıştı. Tişörtü de aynı yavaşlık ile çıkartmıştı. Dudaklarını boynuma yerleştirip ısırıp yaladığında aletim kendini belli etmeye başlamıştı. Adeta 'ben burdayım' diye bağırıyordu. Ellerimi tekrar beline götürüp bende ayni sekilde onun boynunu emmeye başlamıştım. Bir yandan ellerim geceliginin düğmelerini çözmek ile uğraşıyordu. Ellerini esofmanimin üzerinde hissettiğimde bir an duraksadim. Aletim zonklarken Nefes'in suratina baktım. Şaşkın gözleriyle bana bakıyordu.

"Biraz acele etmiyor muyuz?" diye sordum nefes nefese kalmışken.

"Aleph, bunu konuşmamışmıydık" dedi. Sesi bıkkın geliyordu. Bir tarafım onunla sabaha kadar sevişmek istiyor, diğer tarafım ise Asrın'a kızdığım için bir kızın hayatıyla oynamak istemiyor idi. Fakat içimi rahatlatan bir sebep vardı. Ben zaten Nefesten etkileniyordum. Daha fazla düşünmeye kafamın içinde son verip dudaklarına yumuldum. Esofmanimin iplerini hızla çözüp kalçalarimdan sıyırdım. Karşımda hala gecelikleri ile duruyordu. Hızla onuda soyup gecelikleri ile bıraktım. Tekrar dudaklarına yöneldigimde sesli bir şekilde inledi. Aletim boxerimi zorlarken hızla ondan da kurtulmuştum. Tekrar Nefes'in üzerine eğilecekken ters bir hareket yapıp konumumuzu değiştirdi. Şimdi altta ben üzerimde ise Nefes vardı. Ellerini arkasına götürüp sutyeninden kurtuldu. Karşımdaki devasa şeyleri görmemle sesli bir şekilde inledim. Tam aletimin üstünde oturuyor oluşu her şeyi dahada kötüleştiriyordu şu anda. Dudaklarını yalayıp ellerini birbirine sürterek aletimi avuçladı. Ağzına alıp yalamaya başladığında artık daha fazla dayanamayacağımı hissettim. Onu hızla altıma alıp, iç çamaşırını hızla üzerinden çıkarttım. İki parmağımı kadınlığına götürüp oksadigimda sırılsıklam olduğunu görmüştüm. Aletimi girişine yerleştirirken dudaklarına uzanıp bir öpücük bıraktı.

"Yavaş olur musun lütfen?" dedi. Sesi rica doluydu.

"Hassiktir!? Sen bakire misin? dedim. Şaşkınlıktan gözlerim açılmıştı.

"Dört yıla yakındır seni seviyorum. Nasıl başka birine vereyim. Ahhhh yap artık şunu!?" diye inleyerek bagirmisti. Hala yüzüne aval aval baktığımı fark ettiğimde kendimi toparlayıp şu anki ciddi işime odaklandim. Ellerini basının üzerinde sabitleyip dudaklarına yumuldum. Kendimi ona doğru ittigimde ağzıma inledi. İçinde hareketlerimi yavaş yavaş ilerletirken Nefes'in artık acıdan değil, zevkten inlediğini anladığımda dudaklarından ayrılıp içinde yavaş hareketlerine devam ettim.

"Hızlan artık!" dedi nefes nefese bende daha fazla dayanamayacagimi anladigimdan içinde seri.bir şekilde hareket etmeye başladım. Nefes.bir süre sonra iniltilerini kesmişti. Ben.... Ben ise Nefes almadan içindeki hareketlere devam ediyordum. Bosalacagimi anladığımda içinden çıkıp çarşafın uzerine attırdım. Sonra kendimi Nefes'in yanına bıraktım. Onu kendime çekip burnumu saçlarında dolaştırdım. Saat 6 olmuştu. Dışarısı aydinlanmisti. Biz ise yeni uyuyorduk.

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

Sabah gözlerimi açtığımda karşımda en parlağından iki adet yeşil göz vardı ve bana bakıp gülümsüyordu. Duvardaki saate baktığımda 10'a geliyordu.

"Öğleden sonra yetişebiliriz bence okula" dedim.

"Olur, duş alalım. Sonra kahvaltı edip, okula geçeriz." dedi tüm sevimliliği ile. Kafamı sallayıp ayağa kalktım o ise çoktan banyoya girmişti. Carsaftaki kan baktığımda yüzümde bir gülümseme olmuştu. Nefes'in arkasından banyoya girdiğimde ilk basta biraz sasirsada sonra benimle birlikte tıkanmaya başladı. Duş jelini alıp sırtında, karnında, kollarında kısacası tüm vücudunda gezdirip şampuan ile saçlarını yikamistim. Sonra durulanip banyodan çıkmıştık. Ben seri hareketler ile üzerimi değiştirip aynanın karşısında saclarimi yapmaya başlamıştım. Nefes ise yataktaki çarşafı makineye atmıştı. Oda benimle birlikte üzerini giyinmiş, saçlarını yapıyordu. Yerde duran turuncu hırkaya yöneldigimde Nefes bir anda sırtıma atlayıp, beni durdurmuştu. Ben hala yerinde dururken Nefes benim hırkamı giymiş aynada kendine bakıyordu. Bende aynaya eğildiğimde boynumdaki  morluklara  bakarak gülmüştüm.

"Benim de var. En güzeli kulağımın altındaki." dedi orayı gösterirken. "Oraya dövme yaptıracağım" dedi. Alnından öpüp saçlarını kurutmaya başladım. Kısa bir süre hazırlanıp evden çıktık. Elimi tutarak yürümek istediği için, okula yürüyerek gelmiştik.

Sınıfa girdiğimizde Asrın öğretmen masası üzerinde oturmuş Nefes ile kenetlenmiş ellerimize baktı. Daha sonra Nefes'in üzerindeki turuncu hırkaya ve Nefes'in boynundaki morluklara. Sonra bana döndü gözleri, yanıma adımladı, gözleri boynumda dolandı biraz.

"Yaptın demi? Bu serefsizligi yaptın" dedi. Gözlerimi devirmistim bu söylediklerine.

"İbne olmadığımı göstermek istedim. Yaaaaani teknik olarak. Ama sakin Nefes'i kullandığımı
düşünme. Ondan hoşlanıyorum." dedim kayıtsız sesimle.

"Peki sevgilinin beni öptüğünden haberi var mi?"

"Hayır, belki söylerim, belki söylemem, bilmezsin. Sen kafana beni ve sevgilimi takma" dedim.ve göz kırpıp Nefes"in yanıma gittim.

aleph |bxb|Where stories live. Discover now