fifteen

5.9K 304 28
                                    

önceki bölümü atlamayın pls...

bugün 7 eylül Medusa. en son konuştuğumuz zamanın üzerinde 1 ay geçti. kötü günün üzerinden ise 2 ay. sanki biraz unutuyorum. ne dersin? acılarım geçiyor gibi biraz. eskisi gibi suskun değilim. bu çok konuştuğum anlamına gelmesin sakın Medusa. yine aynı suskun çocuğum tek bir farkla günde birkaç kelime konuşuyorum. 

Amor yanımdan hiç ayrılmıyor Medusa. en yakın arkadaşım oldu. beni sevdiğini, bana değer verdiğini, beni olmayan kardeşinin yerine koyduğunu her fırsatta hissettiriyor. lütfen şu hoşlanma meselesini unut olur mu? çünkü ben artık ben değilim. diğer geri kafalı insanların tabiriyle normal oluyorum. erkeklerden hoşlanan tarafımı gömüyorum her gün biraz daha. çabalıyorum en azından. ama çabalarım pek yanıt vermiyor, en azından Asrın'ı unutmama beynim izin vermiyor.

Amor'un bir ilişkisi var Medusa. ilk duyduğumda biraz dumura uğradım ama sonra inanılmaz mutlu oldum. çünkü o mutluydu. ve biraz sinir bozucu da olsa birbirlerine yakışıyorlar. o hala benim yanımda hala beni seviyor, bunun için mutluyum. bir sevgilisi olması bizi ayırmadı bunun için de mutluyum. ve sevgilisi iyi niyetli biri, ve ben bunun içinde mutluyum.

Asrın'ı unutamıyorum Medusa. bunun için kendime küfür ediyorum. keşke kendi aşkını kazanmak için beni, küçüklüğümüzü ve en önemlisi kendini bitirmeseydi. yine de ona kızmıyorum, herkes kendi aşkını kendi kazanır. ve umarım onu mutlu edecek bir kadın ile birlikte olur. 

Nefes... ismini duyduğum anda nefes alamıyorum. kimse annesinden kötü doğmaz. tanrı aşkına bir bebek nasıl kötü olabilir Medusa? Nefes kötü olmayı seçti, özür dilerim, bu kötülük değil. bu bir şeytanlık. bir zamanlar sevdiğin birine asla böyle bir kötülük yapamaz kimse. Medusa, üzerine bir kaç damla gözyaşım döküldü, beni affet, olur mu? 

Asrın'ı resmettim bu bir ayda. bunun için anlatamadım sana kendimi, bunun için duymadın sesimi Medusa. evet o piçi resmettim sana. ama ona küfür ettiğimde benim içim acıyor, aşktan önce o benim çocukluğum Medusa, ben kadar iyi biliyorsun sende, biliyorsun değil mi?

 ama ona küfür ettiğimde benim içim acıyor, aşktan önce o benim çocukluğum Medusa, ben kadar iyi biliyorsun sende, biliyorsun değil mi?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

gerçek hayatta daha yakışıklı olduğuna emin olabilirsin Medusa, onu çizerken benim yeteneklerim sıfırlanıyor.  

benimle bir çok kez konuşmaya çalıştı ama ben konuşmadım, konuşamadım daha doğrusu. onu gördüğümde içimden gelen ağlama isteği ile dolup taşıyorum. ve kafamı sokacak bir yer ararken onu siktir ediyorum. bir türlü vazgeçmiyor Medusa, Amor kovmaktan bıkıtığını onun gelmekten bıkmadığını söylüyor sürekli. ben ise sadece susuyorum. söyle Medusa, ne yapabilirim? kendi halimde yaşamaktan başka?

rehabilitasyon merkezinde tanıştığım biri var. yaklaşık bir aydır tanışıyorum Arnisa ile. güzel bir kız, Medusa. yeni bir arkadaş fena olmaz değil mi? o da benim gibi yaralı biraz, birbirimizi sarar, iyileştiririz. ben onu çok severim, Medusa. o da sever beni, hissettiriyor gibi zaten. bir kardeş sevgisi, pek iyi olur sadece Amor olan hayatımda.

ve okullar açılıyor, ilk günü hala hatırlayabiliyorum, Asrın'ın arkamdan ibne diye bağırdığını hani. ve ben içimdeki ölmüş, iyi Aleph ile tekrar o okula başlamayacağım Medusa. ne mi yapacağım? ben kötü biriyim Medusa, özür dilerim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

aleph.x: I can smile, I can breathe, I still a live, @arnisa.x

6478 beğeni

2103 yorum

amor.x: :)))

aleph |bxb|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin