seven

8K 327 206
                                    

Gözlerimi açtığımda yan tarafımda yatan Amor ile bütün uykum açılmıştı. Bir elini başının altına koymuş, diğer eli çıplak göğsünün üzerindeydi. 

hissetme, hissetme, hissetme

asrın senin için sondu

Düşüncelerimden kafamı sallayarak kurtuldum. Biraz ona yaklaşıp vanilya kokusunu derince içime çektim. Gerçek bir vanilyaymış gibi kokuyordu. Burnumu boyun girintisine sokup gözlerimi kapattım. Elimi çıplak göğsünün üzerine atıp yattım biraz daha. En azında o uyanana kadar böyle kalabilirdim. 

Yaklaşık yarım saat sonra homurdanmayla yatakta hareket etmeye çalıştı. Kendimi hemen ondan uzaklaştırıp yatağın diğer ucuna gittim. Gözlerimi hala açmamıştım. Uyuyor sanması daha iyiydi. Sarılmamı açıklayamazdım başka türlü.

''Aleph, kalksana oğlum ya. Hani kahvaltı hazırlayacaktın yalancı piç'' diye söylenmeye başladığında uyanmış gibi yaptım.

''Sana da günaydın Eros'' dedim ve yataktan  kalkıp dolaba ilerledim. İçinden turuncu bir üst çıkarıp giymek için banyoya girdim.

 İçinden turuncu bir üst çıkarıp giymek için banyoya girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aynı şekilde Amor içinde bir tane çıkartıp ona fırlattım. Daha sonra mutfağa geçip yeteneklerimi konuşturmaya başladım.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuvvetli bir ıslık çalıp mutfağa girdiğinde ister istemez gözlerimi devirmiştim.

''Hayatımın erkeği olmaya ne dersin, Aleph?'' diye sordu. Sersem Eros.

''Hayır derim, Eros.'' deyip göz kırptım. 

''Al kırdın kırdın'' diyerek masaya oturduğunda çoktan milföyden yaptığım sosisli böreklerden yemeye başlamıştı. Bir eli menemende diğer eli böreklerin içindeydi. Hayvan gibi yemek yerken bile tatlı görünüyordu. Kafamı yine düşüncelerden kurtulmak istercesine silkelediğimde bana baktığını farkettim.

''Sabah yatakta da aynısını yaptın, ne düşünüyorsun Aleph?'' diye sorduğunda elimdeki sütü masaya bırakıp omuz silktim. Ona 'ne kadar tatlı olduğunu' düşündüğümü söyleyemezdim tabiki. Söyleyemezdim.

''Hiçbir şey düşünmüyorum. Hadi kahvaltını et'' deyip önümdeki omletle ilgilenmeye başladım. Güzel olmuştu tadı. Anne tarifi bir başka oluyormuş. 

''Saat 4 olmuş biz kahvaltı ediyoruz'' diye söyleniyor diğer yandan da yemeye devam ediyordu. İçtenlikle gülüp kafamı salladım iki yana. 

''Film izleyelim, sonra akşam yemeği hazırlar yiyip yine uyuruz.'' diye bir fikir attım ortaya.

''Olur, sonuçta güzel yemek yapıyorsun'' deyip göz kırpmıştı. Bu hareketine göz devirirdim ama boş boş yüzüne bakmayı sürdürmüştüm. Şaşı olacaktım yoksa. 

aleph |bxb|Where stories live. Discover now