five

8.7K 388 60
                                    

Asrın'a attığım yumruğun üzerinden yaklaşık bir ay geçmişti ve bir şey yapmamıştı. Büyük bir dayak yemeyi hedefliyordum oysaki.

Bu bir ay içinde Amor ile iyice arkadaş moduna girmiştik. Öğle araları, teneffüsler, çıkış saatlerinde birlikte gelip gidiyorduk. Açıkçası hoşuma gidiyordu. Eskiden bunları sadece Asrın ile yapardım. O gittikten sonra hep tek tabanca takılmıştım.

Sıkıcı bir felsefe dersinden sonra sırada yatıp dinden çıkıp çıkmadığımı düşünüyordum. Kaşar felsefeci yine boş beleş bir şeyler anlatmıştı.

"Al kahve aldım sana? Şekersiz aldım ama, nasıl içtiğini bilmiyorum" dediğinde gülümsedim hafiften.

"Şekersiz içerim, Eros" dedim bende. Şu bir ayda öğrendiğim sayılı şeylerden bir tanesi, Eros denmesinden hoşlanmıyordu.

"Hay götüne ok soktuğumun Eros'u. Adım ile gram alakam yok siktiğimin yerinde. Bide adim Eros değil, Amor." dedi, yanakları kızarmıştı. Buda iki, sinirlenince yanankları kızarıyordu.

"Biliyorum, Eros. Adının anlamı olduğu için kullanıyorum." yine Eros demiştim. Hah, ben ve benim inatlarim. Canım kendim.

"Lan ya, ne adamsın. Aleph ne demek peki? Benimkini biliyorsun?" dediğinde düşünmüştüm. Benim adim ne demekti lan!

"Oğlum, garip ama, bilmiyorum lan. Küçükken 'elif' diye dalga geçerlerdi. 'alef' diye diretirdim. Kimse söylemezdi. Kadın ismi herhalde he'' dediğimde kahkaha atmıştı.

"Eve gidince araştıracağım bunu" dediğinde bende hat kopmuştu. Aynı şekilde anırarak gülmüştűm.

Sessiz bir şekilde kahvelerimizi içerken, sınıftaki bir kaç kişi dışarı çıkmıştı. Saatime baktığımda öğle arasına girdiğimizi fark etmiştim.

"Eros, kalk öğle arası olmuş" dediğimde tip tip bakıp ayağa kalktı. "Nereye gidek? Bahçe, kantin, spor salonu?" diye sıraladığımda beş on saniye düşünüp koluma girdi.

Bahçeye gidiyorduk.

Bahçede kenar köşe bir yerde bir bank bulup oturmuştuk. Boş boş oturup duruyorduk. Konuşsa bari.

"Ee anlat Aleph." dediğinde gözlerimi kısıp kafamı salladim. "Şu Asrın mıdır nedir, dedikleri doğru mu? Eşcinsel misin?"dediğinde sırtımı dikleştirip gözlerimi gözlerine diktim.

"Eğer öyleysem, konuşmayı mı keseceksin, Amor"

"Nalaka, homofobik biri değilim, ki nasıl olayım aminakoyim, eşcinselim ben." dediğinde yüzüme bir gülümseme gelmişti.

"Kızlar doğru söylüyormuş demek ki"

"Neyden bahsediyorsun"

"Siktir et, eşcinsel değilim, biseksüel dedikleri o boktan şey var ya ondanım ışte ben. Hangi bayrağa selam verdiğim belli değil, sen?" dediğimde ilk önce iki dakika boyunca güldü sonra bana yanıt vermek aklına gelmiş olacak ki söylendi.

"Hayır, sapına kadar gayim, kızlar ilgi alanıma girmiyor"

"Peki daha önce ilişkin oldu mu?"

"Evet, ciddi diyebileceğim bir ilişkim oldu, tek gecelik dediğimde oldu baya, senin?"

"Kızlarla iyiyim, ilk ilgi duyduğum erkek ise Asrın piçi ışte."

"Anladım" dediğinde arkadan gelen dal kırılma sesleri ile oraya döndüm. Asrın piçi kollarını göğsünde birleştirmiş, gülerek bize bakıyordu.

"İbnelere bak hele, sevişmenizi mi böldüm" dedi yüzündeki piç gülüşü ile.

"La Eros, sikelim mi şunu surda, hem sevişmemizi böldü" dediğimde Amor'un yüzünde delici bir ifade olmuştu. Gözlerini benden çekip Asrın'a diktiğinde, yerinden hafifçe kalkmıştı.

"Hadi gel," dedi ellerini  ceplerine sokup, aletinin olduğu yeri elleriyle hareket ettiriyordu yavaş yavaş, içimden anirarak gülmek gelsede ciddi duruyordum. Asrın'ın ise rengi atmıştı. Amor ile ona doğru yürüdüğümüzde arkasına bakmadan kaçmıştı gerizekali herif. Amor kafasını yavaşça bana çevirdiğinde aynı zamanda bende ona çevirmiştim. Bir iki saniye bakistiktan sonra kendimizi yere atıp gülmeye başladık. Gülmeler kesilince kafasını karnıma koyup yatmaya devam etti.

"Eğer senden başkasının ağzında 'Eros' ismini duyarsam, seni sikerim" demişti.

"Sikmeyen?"

"Gevşek herif" dedi gülerek.

Bu aşk tanrısını sevmeye başlamıştım.

amor aşk demek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

amor aşk demek

eros aşk tanrısı

brikeeeeeeeeeeey 3<

Derin Deniz 20k olmak üzere <3

aleph |bxb|Where stories live. Discover now